Home / Грим / 5 причини Четки за грим заслужават инвестицията

5 причини Четки за грим заслужават инвестицията

жена getting her makeup done

Стела Макартни / Антонело Трио / Гети изображения

Всеки знае, че за да създадете шедьовър, имате нужда от подходящите инструменти. Независимо дали сте художник, дизайнер на интериора или готвач, подходящите инструменти са от съществено значение за постигането на желаните резултати.

Същото важи и за използването и инвестирането в четки за грим. Докато понякога се плашим от закупуването на скъпи четки, истината е, че те правят огромна разлика при смесване и прилагане на грим. 

02
от 06

Синтетични срещу Естествена коса

Роузи Huntington Whitely getting her makeup done

Роуз Хънтингтън Уайтли / Паскал Ле Сегрейн / Гети изображения

Разликата между синтетична и естествена коса е, че природната животинска коса (обикновено коза, катерица или дори саблема) съдържа такива, които се наричат ​​кутикули. Това дава възможност на четката да работи по-ефективно, когато става дума за наистина грабващ пигмент от нашите прахообразни продукти (като очи, червени очи, бронзови и прахове за лице). Синтетичните четки са изработени от материали като полиестер или найлон и помагат да се смесват течни продукти по лицето, като например концелатори, основи и течни маркиращи вещества, тъй като сливането на четките не създава никакви следи по кожата. 

Изборът на най-добрите продукти: Твърдият изглед на четката Кабуки, Тарте Airbrush Завършете четка за фон Бамбук 

03
от 06

Наистина ли трябва да ги измиете?

Д-р Bronner's castile soap

Д-р Броннер

Да, миенето на четки за грим ежеседмично е ключът към поддържането им чисти и безгръбначни, да не говорим, че продуктът не се натрупва, което прави приложението много по-лесно. Измиването им не е нужно да бъде трудно и изобщо има инструменти, които да ви помогнат да постигнете много чисти резултати. Обичам ръкавицата за почистване на четка "Сигма Спас", за да почиствам четките си и използвам този кастилен сапун, който не съдържа химикали, за да извади цялата грима. Масажирайте сапун в косата, преместете го нагоре и надолу върху матката, за да го превъртите в четката, след това изплакнете под вода, докато не изтече и няма какво да излезе. Ако не измиете четките си и не се грижите за тях, ще започнете да виждате с течение на времето, те стават много твърди в структурата, обикновено водещи до това, че просто трябва да бъдат изхвърлени. 

04
от 06

Защо струват толкова много?

Боби Brown Brush Set

Боби Браун

Четки за грим могат да станат скъпи, когато съставките и процесите, използвани за направата им, са с по-високо качество от четките, които работят по-евтино и се разпадат по-бързо. Някои ключови неща, които трябва да се търсят, когато пазарувате четки забелязват колко здрава е дръжката и колко мека са четките за коса. Ако дръжката е изработена от пластмаса или дърво, това е по-евтина четка за качество, а ако косъма се чувства грубо по кожата, знаете, че не са използвали качествени синтетични или животински влакна за коса, за да конструират главата на четката. Ако ще измивате често четките си (както препоръчвам) и много коса пада при измиване, знаете, че лепилото, което се използва за свързване, не е качествено, нито. 

Избор на най-подходящия продукт: Bobbi Brown, колекцията Basic Brush 

05
от 06

Изпробвайте фирмите за красота на животни?

Artis Fluenta brush set

Artis

Инвестирането в грим, грижа за кожата, грижа за косата и други продукти, които не се тестват върху животни, е най-добрият начин да се гарантира, че това стане норма. Повечето компании за гримиране следват примера за това, че не изпитват животни, но този въпрос идва много, когато искаме да знаем къде идват природните животински косми в четки за грим. Повечето компании изнесат животински косми, които естествено се отделят и след това се събират и използват, за да направят четка, така че животните да не бъдат увредени в процеса. Винаги питайте асоциации за красота, когато пазарувате в универсални магазини, за процеса, в който се правят четките, които продават, и проучете какви компании не тестват върху животни, за да сте сигурни, че играете ролята си в поддържането на нашите животни безопасно и щастливо!

Избор на най-подходящия продукт: комплект Brush Artis Fluenta 5

06
от 06

Дали наистина смесват грим?

Сенки за очи applied with a brush

Филип Плейн / Матео Вале / Гети изображения

Ключът към прекрасния грим е да се уверите, че е правилно смесено, защото колкото по-смесено е, толкова по-добре изглежда. Поточните рози и тежките очи на сянка не са идеални, така че използването на четки, които ви помагат в процеса на смесване, са най-добри, когато искате да установите каквато и да е погрешна грешка и да помогнете на продукта да продължи и по-дълго. Четките винаги са по-добре да се използват от пръстите, когато се използват основи и колалур, тъй като те са в състояние равномерно да разпространяват грима върху лицето, вместо да събират повече в определени области от други. Четките за очи за очи имат ъгли и разфасовки, които помагат да се насочат конкретни области и да се създадат няколко вида грим, така че всички тези качества дават възможност на четките да бъдат най-добрите инструменти за смесване на ваше разположение. 

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 39 =