Home / Грим / 4 начина да постигнете по-добре изглеждащи брадавици

4 начина да постигнете по-добре изглеждащи брадавици

4 начина да постигнете по-добре изглеждащи брадавици

Соланж Ноулс / Скот Барбър / Гети изображения

Веждите идват в много форми и размери, а през годините всички ние определено имахме справедливия ни дял от тенденциите към веждите. От тънки и кльощави до пълни и дебели, веждите ни са видели всичко. Виждайки, че те са едни от най-важните характеристики на нашето лице и обединяват структурата на нашите функции, има много неща, които трябва да обърнете внимание при намирането на перфектната форма. И така, какви са най-добрите продукти, които да поддържаме, че нашите вежди изглеждат пълни и естествени и как можем да ги накараме да растат, когато всичко изглежда загубено с едва ли косми? Всички най-добри съвети за веждите са само с едно кликване. 

02
от 05

Стимулирайте растежа

4 начина да постигнете по-добре изглеждащи брадавици

Мариса Уеб / Мирея Ачиерто / Гети изображения

Мнозина от нас изтръгнаха веждите си и повечето от нас не наследиха гените на гъстите вежди, които карат нашето желание за веждите на Брук Шийлдс и Лили Колинс да се удвоят до деня. Страхотната новина за това е, че има брадави серуми, които можете да използвате сега, за да стимулирате естествено растежа на косата, независимо дали искате да залепите плешиво място или да бъдете по-агресивни с отглеждането на косата си. Те действително работят! Използването на серум като този от GrandeBrow всеки ден в продължение на шест до осем седмици ще направи голямо подобрение в растежа на веждите ви чрез използване на аминокиселини, пептиди и витамини за по-силен и дебел космен фоликул. Тя също така ще помогне на косата да растат на места много по-бързо, отколкото ако сте следвали естествения цикъл на косъма, без никакво стимулиране. Искате ли още мигли? Свържете сервата на веждите с белия серум и гледайте всичко тройно по големина. 

Избор на най-добрите продукти: Фито-Лекарства за вежди за вежди, Лузерн Лаборатории Bio-Suisse Lash и серум за подобряване на бръчките

03
от 05

Не бъди срамежлив

4 начина да постигнете по-добре изглеждащи брадавици

Кара Делевинг / Дейв Дж. Хоган / Гети изображения

Виждали сме много претеглени и препълнени вежди, плаващи в сферата на социалните медии и Instagram, но прекаленото ви вежди наистина може да работи срещу вас, вместо да ви помага. Когато веждите ви изглеждат така, сякаш са боядисани, те привличат ненужно внимание към тях, вместо да се оформят и да се пълнят добре с подходящите продукти за красота. Можете да използвате молив като този тук от Benefit, за да привлечете удари с движение нагоре, които наподобяват косата и след това да ги пробиете с нагласящ гел, който повдига косата и помага да изглеждат по-повдигнати. Това също така поддържа косата на място. Друг голям трик? Нанасяйте спрей за коса на челото на веждите и изтъркайте веждите си с това, в случай че нямате гел, за да ги поставите. 

Избор на най-добрите продукти: Glossier Boy Brow, Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel, NYX Професионален грим за вежди, Gimme Brow + овлажняващ веждащ гел

04
от 05

Носете минимален грим за очи

4 начина да постигнете по-добре изглеждащи брадавици

Джоан Smalls / Venturelli / Гети изображения

Ако искате веждите ви да се откроят и изглеждат по-пълни, поемайте по-минимален подход, когато става въпрос за грим на очите. Докато има винаги време и място за зловещо опушено око, можете да направите роклята на минимален грим на очите, за да обърнете повече внимание на веждите си. Неутралните смески за очи и тази палитра от сенки от Makeup Revolution с лек блясък са чудесни опции, за да прекарате пръста си на капака, за да дадете известна дълбочина и цвят. Също така можете да направите чиста и проста крила, като алтернатива. 

05
от 05

Почистване на кокосово масло

4 начина да постигнете по-добре изглеждащи брадавици

Creative RF / Елена Куликова / Гети изображения

Използването на органично и студено пресовано кокосово масло върху веждите ви от един до два месеца е чудесен начин да стимулирате естествения растеж на косата, ако сте чувствителни към използването на продукти. Просто затопляйте няколко капки в ръката си и разтривайте веждите си, за да стимулирате растежа и наблюдавайте дебелината на космената промяна с течение на времето. Това също е чудесен продукт, който да използвате след нанизване или кола маска, за да успокоите кожата, ако е станала червена или раздразнена. Можете да направите свои собствени смеси от кокосово масло, просто като разтопите маслото, изсипете го в буркан или пластмасов контейнер и добавете няколко капки от любимите си етерични масла, за да подсладите аромата. Най-добрият начин е да правите това всеки ден, за да стимулирате космения фоликул. 

Избор на най-добрите продукти: Shea Moisture 100% Extra Virgin кокосово масло, 100% органично екстра вино кокосово масло

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 9