Home / Gør det selv / Vampyr kostume ideer, der ikke suger

Vampyr kostume ideer, der ikke suger

Vampyrer er et klassisk Halloween kostume, der er kommet tilbage i de senere år med succesen med Twilight. Her er et par elementer af vampyr kostumer fra klassiske til moderne stilarter.

Vampire Costume

Vampyr Kostume.
Paula Bronstein / Getty Images

Før du sætter sammen din vampyrdragt, ved jeg, at du allerede har en god ide om, hvilken type vampyr du vil være. Nedenfor finder du kostume tips og tutorials for hver type populær vampyr, herunder blod opskrifter, falske fang tips og klassiske tilbehør.

02
af 09

8 falske blodopskrifter

falsk blood recipes

falske blodopskrifter.
regn blanken

Nå, hvilken slags blod er du på markedet for? Tyndt blod til at løbe ned ad væggene, eller en pakke af spiselig tarm? Her er mine 8 falske blodopskrifter at jeg blandede og testede kun for dig.

03
af 09

Twilight Vampires

Vampyr kostume ideer, der ikke suger

DeviantGrace / Deviant Art

Med succesen med Twilight vælger mange unge kunder for et mere afslappet vampyr udseende ala Edward og Bella. Disse er virkelig nemme at gøre, fordi de ikke kræver nogen fancy elementer.

Twilight vampyrer har en stil helt egen, der afviger fra de fugtige, gotiske katakomber af Dracula eller Lestat. Lær hvordan du laver dette gnistlige moderne vidunder.

Twilight Costume Idéer og Tutorials:

 • Edward Cullen Costume
 • Rosalie Cullen Kostume
 • Bella Swan Costume
04
af 09

Den gotiske undead

gotisk Vampire

Gotisk vampyr
Sharon Dominick / Getty Images

Boy, har de goths stil. Da goth er en stil helt, er det nemt at finde disse dele til din gotiske vampyrdragt. Du kan dog spare nogle penge med disse gotiske udseende, du kan lave hjemme:

 • Lav en korset top
 • Lav et par fingerløse handsker
 • Skelanimals Compact How-To
 • Gothic Costume Ideas
 • Tre Halloween MakeupThree Halloween Makeup Idéer Idéer
05
af 09

En klassisk victoriansk vamp

gotisk Umbrella

Gotisk paraply.
Christopher Furlong / Getty Images

De høje og sofistikerede vampyrer af blonder og læder er en standard tilgang til en blodsugende persona. En måde at opnå dette udseende uden at bruge en masse penge er at slå din lokale butiksbutik med gammeldags hånd i tankerne.

Thrift Store Finds: Pick up et par støvler eller mørke hæle i butiksbutikken, men spild ikke din tid på at finde den rigtige bløde skjorte og stil i stilarter. Guys, prøv at finde en gammel dragt, der kommer tæt i form.

DIY Easy Costume Pieces: For en billig dame kostume, kan du lave mange elementer, der er dyre i butikker.

 • Easy Corset Top Tutorial
 • Dekorer en Mini Top Hat
 • Lav et langt nederdel i minutter
 • Ribbon Choker How-To
 • Steampunk Costume Gallery
 • Vedhæng til at lave

En vampyr af veneziansk stil i stil med Anne Rice's Interview med en vampyr er en tidløs stil af vamp, der ikke går ud af stil. Komponenterne i disse kostumer kan imidlertid være komplicerede og dyre. Jeg vil vise dig, hvordan man får dem på de billige med vejledningerne ovenfor.

06
af 09

Traditonal Dracula

Barn dressed as Dracula bobbing for apples

Louis Quail / Bidragyder / Getty Images

Du kan altid gå med den gamle skole Dracula-stil af vampyr. Det går aldrig ud af stil og er straks genkendeligt. Det traditionelle hvide ansigt og draperingskappe af en Dracula-æra vampyr er altid et hit med børnene, og materialer til disse kostumer er lette at finde.

Damer: Lav en korset top til at bære med en hvid kjole skjorte. Brug en mørk nederdel, lang eller kort. Et par støvler eller hæle vil begge arbejde med dette udseende. Lav en lang hættetrøje, og stil dit hår i et pænt poleret look.

guys: Bær en hvid skjorte med en vest. Rød og sort fungerer bedst til Dracula vestfarver. Den lille slips på Dracula's hals kan imiteres med et enkelt stykke sort bånd bundet under kraven. Brug et par kjolebukser og flotte sko. Glem ikke at glatte håret tilbage og tilsæt en lille 'enke topp' i midten af ​​hårlinjen med en smule mørk makeup, der matcher dit hårfarve.

07
af 09

Universal Vampyr Makeup

Vampire Makeup

Vampyr Makeup.
Sean Gallup / Getty Images

Tilføjelse af døden i dit ansigt er universelt blandt alle vampyrer kostumer.

For alle vamps, giver en lille smule lilla og rød under øjnene et godt undead indtryk. Pulver hele ansigtet for et hvidt udseende. Hvid creme makeup kan bruges, men anvende sparsomt, blotting og blanding godt. Lav et parti falsk blod til at dryppe i et hjørne af læberne. Tilføj prikker på nakken for en bid.

Damer: Påfør en generøs mængde mascara og makeup til øjnene. Victorian Vamps er altid smukke og uden ansigtsfejl. Spring over rødmen for at bevare dødsbilledet og anvende en mørk læbestift.

guys: Tilsæt de mørke cirkler under øjnene og lav en lidt hult kind ved at blande en let svampe af sort makeup under kindbenene. Overdrive det ikke.

08
af 09

Fangs

Vampire Teeth

Vampyr Tænder.
Rob Melnychuk

Lad os se det i øjnene. Et vampyrtilbehør, der er svært at gå uden, er tænderne. Her er nogle kilder til at finde et sæt tænder, der ikke får dig til at se ud som om du har en mund fuld af mini marshmallows.

 • Stage Fangs (Sammenlign priser) af Toynk Legetøj er en billig løsning.
 • Fangs med falske blodkapslermed fugleskræmsel kommer med stadium blod for at hjælpe med at fuldføre udseendet.
 • Brugerdefinerede Designede Fangsaf Sexy Bites
 • Custom Fit Fangsfra Costume Express er en dental cap slags fang, der klikker på plads.
09
af 09

Vampyr smykker at lave

Emilie Autumn Photo Shoot

Scott Legato / Bidragyder / Getty Images

Et rigtig godt kostume er skabt med masser af detaljer. Smykker kan udfylde dit udseende, og disse glinrende berøringer kan laves gratis.

 • Lav glød i mørke smykker
 • Nem Decoupage Eyeball Ring
 • Cute Bat øreringe
 • Lav en Wire og Perle Spider
1

About

Check Also

10 måder at se slankere øjeblikkeligt ud

Nogle gange er alt, hvad der kræves, en lille ændring i den måde, hvorpå vi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 88 =