Home / Gør det selv / Lav en Original Series Star Trek Uniform

Lav en Original Series Star Trek Uniform

Lav en Original Series Star Trek Uniform

Star Trek kostumer er originale, fordi de er næsten alle uniformer. Mens uniformerne fra de senere serier og film kan blive komplicerede, holdt Starfleet designene relativt enkle i de oprindelige tv-serier, og de er nemme at lave.

Geek Ansvarsfraskrivelse: Husk at disse er enkle kostumer, og de er ikke beregnet til at være præcise replikaer. Hvis du planlægger at bære det på en konvention, hvor folk vil blive nitpicking, skal du muligvis være mere opmærksom på detaljer.

Men for en Halloween fest, bør disse forslag være fint.

Star Trek: The Original Series Uniforms for Men

Early Star Trek uniformer til mænd var simple. Du bliver ikke nødt til at tilføje meget i vejen for dekoration til almindelig guld, blå eller rød langærmet skjorte.

Insignia: Stjerneflåden patch på forsiden af ​​uniformen er afgørende. Uden det, vil du bare ligne en fyr i hans pyjamas. Lav en stencil for at sprøjte maling eller sy din design på guld stof, og læg derefter stoffet på som en plaster.

Trøjen: Du vil gerne finde en hvid langærmet t-shirt. Brug billig RIT eller Dylon farvestof for at få den den rigtige guld, blå eller rød farve, afhængigt af hvem du skildrer. Under denne skjorte skal du have en sort t-shirt, der har en mindre krave end den farvede skjorte. Hvis du føler behovet for at sy en præcis til serien, kan du købe et mønster hos Roddenberry.com. Du kan også lave og vedhæfte dine egne ærmer. 

Placering fletninger: Dette er den fedtede udseende guld ric-rac i enderne af de ensartede ærmer.

Du kan få guld ric-rac i båndet sektionen i enhver håndværk butik. Du har brug for tre på hver arm, hvis du er en kaptajn, men mindre officielle officerer har to eller en.

Bukserne og skoene: Black slacks vil fungere fint. Du bør bære sorte støvler med glatte såler for at være præcis, høj nok til at bluse slacks.

1

Star Trek: The Original Series Uniforms for Women

Det er svært at forestille sig, at kvinder rent faktisk får arbejde i deres tidlige Starfleet miniskirt uniformer.

Kjolen: Den kvindelige uniformer er lidt mere end en lav-udskåret version af mandens skjorte. Et mønster blev solgt på Roddenberry.com, men er ikke længere tilgængeligt. Du kan muligvis søge efter et Star Trek kjole mønster online. Du kan spare tid og penge ved at konvertere en eksisterende kjole til en uniform.

Skær bunden af ​​en glat, velegnet kjole, der ikke har nogen udsmykninger som perler eller broderi. Gør det så kort som du tør. Brug det ekstra stof til at lave matchende lange ærmer til din uniform.

Tilføj rang fletninger til dine håndled, som beskrevet i den mandlige uniform ovenfor.

Støvlerne: Knæhøje sorte støvler er et must for Starfleet kvinder. Hvorfor disse er funktionelle til arbejdet hos en kommunikationsspecialist eller en ombordlæge, jeg ved aldrig.

1

About

Check Also

Tips til at tage din medicin gennem lufthavnssikkerhed

Lufthavns sikkerhedsregler synes ofte at være komplicerede og synes at ændre sig ofte. Holde op …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 26 = 35