Home / Gør det selv / Hvad vi bruger til at arbejde: Office Style på hvert niveau

Hvad vi bruger til at arbejde: Office Style på hvert niveau

Hvad vi bruger til at arbejde: Office Style på hvert niveau

Forestil dig at blive sendt hjem fra et møde, fordi du dukkede op i åbne sko. Eller afskrækket fra at bære lyse farver, hårtilbehør eller ærmerøse toppe på dit kontor med jævne mellemrum. Hvad nu hvis du kun fik lov til at bære jeans til at arbejde en dag om året!?

Lydbegrænsning, gør det ikke.

De fleste kvinder vil helt sikkert være enige, men find kupongvirksomhederne uden forklædningskode - lige så forvirrende.

I disse miljøer hvor alting går fra slangeløse ben og ærmerøse toppe til, hvad en medarbejder hedder "hoochie mama outfits" -kaoset om ikke at vide hvad man skal bære, kan være lige så bekymrende som de bøgne virksomheder, der staver alt ud.

I forvejen talte vi med nogle af vores foretrukne karriere kvinder rundt omkring i landet for at finde ud af, hvad de har på arbejde normalt, og hvordan de føler sig om office dress codes.

En kjolekode, der er strengt forretningsmæssigt

27-årige Vanessa, en marketing professionel, arbejder for et firma med alt stavet ud. Hendes virksomheds kjolekode er fyldt med forældede skitser af godkendte outfits (en side inkluderet plissede bukser, en tæppe og crew neck sweater til kvinder!) Og en vasketøjsliste med no-nos. Deres kjolekode var så strenge, at hun endda antydede, at de sandsynligvis ville rynke på hvide, der blev båret efter Labor Day.

Mens hun forstår vigtigheden af ​​at se professionel, er nogle af reglerne chafe, især nødvendigheden af ​​altid at bære en jakke.

Men konsekvenserne af at ikke følge kældekoden til brevet har påvirket dem. Vanessa fandt ud af den hårde måde, at det ikke bare var hans chef, der så på, hvad hun havde på sig: en af ​​hendes klienter rapporterede hende til sine overordnede, fordi hun ikke havde påklæde under et møde.

Ikke overraskende har hendes firma problemer med at holde op med den nuværende måde.

1

Virksomheden tilføjede bare capri bukser (kun egnet med en jakke) til sin liste over godkendt slid. I modsætning hertil har nogle af medarbejderne synlige tatoveringer, og nogle kvinder på kontoret forsøger at skubbe konvolutten: "Vi har brugt længere øreringe, og ingen har sagt noget," sagde Vanessa..

Chris, 38, en executive assistent i bankvirksomhed, siger, at kjolekode er lige så streng. "Nederdelens længde skal være til knæet. Navyblå dragter og hvide skjorter foretrækkes. Helbredene må ikke være over 2 inches."

Selv om nogle af selskabets regler virker latterlige (som f.eks. Kræver trusser i Miami), siger Chris at have en stavetøjskode gør det meget lettere: "Du bruger ikke hele morgenen til at gætte hvad du skal have på."

Sagen til at klæde sig ned

Ikke alle kan lide at vide, hvad man skal bære på arbejde. Lisa, en 38-årig internet marketing professionel, arbejder for et kontor med en afslappet kjolekode, og hvor intet specifikt er stavet ud. Hun siger ikke at have en kjolekode er lettere: "Du kan stort set vælge og vælge alt efter dit humør, vejret, hvad er det rene ..."

For Christina, 40, administrativ støtte på virksomhedens hovedkvarter for større fastfoodkæde, lægger kjolekoden på business casual.

 "Det er ret tilfældigt," siger hun. "Fredag ​​er jeans dag, og i løbet af resten af ​​ugen er det slacks og en bluse eller trøje."

Business tilfældigt for hendes firma betyder disse ting:

 • Ingen slange nødvendig.
 • Åben tåsko er okay.
 • Ærmeløse toppe er okay.
 • Makeup er valgfri.
 • Hår, op / ned, så længe det er kæmmet / børstet.
 • Smykker er valgfri.

Vores Office Wear Rolle Modeller

Vanessa var heldig. Hun havde en kvindelig mentor, der lærte hende alt fra at stå, da hun talte til mænd for at vælge sorte slips og mørke dragter over lysere muligheder. Vanessa sagde, at hendes chef ved et tidligere job fortalte hende: "Mænd skal være behagelige med dig, ikke kigge på dig som kvinde, men som forretningspartner."

I Vanesses firma lænker kvindelige overordnede sig til det klassiske professionelle look med et personligt præg. For eksempel bemærkede hun, at en næstformand favoriserer bukser med et polka dot tørklæde eller en stamme halskæde.

For Christina har hun lagt mærke til, at kjolekode synes at afhænge af stilling. Hun sagde: "Øverste ledelse klæder sig ikke ned, selv om fredagen."

Her er nogle af vores Favorit Office Style hæfteklammer:

Er dit kontor afslappet eller poleret? De fleste væsentlige kan gå enten. Et par eksempler:

 • En mørk (sort, grå, kul, marineblå) pantsuit. Brug det strengt som en kulør i professionelle indstillinger, bland op med dragtene i forretningsmæssige afslappede omgivelser.
 • En mørk (sort, trækul, marineblå) nederdel. Samme regler som ovenfor.
 • "Blød" jakkesæt: Et matchende tvillingsæt (ærmeløs eller kortærmet sweater med matchende cardigan). Biz casual typer kan vælge at binde sweater over deres skuldre og gå uden ærmer.
 • En hvid skjorte. Bæret med smarte sorte bukser og en simpel perlekæde det går smarte afslappet. Parret med en sort pantsuit betyder det strengt business.
 • Sort bukser. Du kan aldrig have for mange af disse. Kreative typer kan forgrenes ud i længere beskårne stilarter, culottes eller endda en flared stil båret af hæle.
 • Lavhælede pumper. Closed-toe stilarter kan gå overalt. Mens du måske er begrænset til mørke farver, der passer til dine dragter, kan du eksperimentere med materialer og teksturer til interesse: ruskind, eksotiske skind, poleret læder.
 • Struktureret håndtaske. En glat, sort, grå eller cognac læder håndtaske med en struktureret ramme giver dig et pulled-sammen skræddersyet look. Hvis du har lidt plads i, hvordan du klæder, binder du et smukt tørklæde på håndtaget eller vedhæfter nogle charms til et personligt præg.

Hvad har du til at arbejde på? 

Chime ind med din virksomheds dress code!

1

About

Check Also

Den rigtige måde at tage sig af vintage læder – Her er hvad man skal gøre

Læder kan være næsten uforgængeligt, hvis det behandles ordentligt. Med lidt omhu og opmærksomhed vil …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − 49 =