Home / frisurer / Vil du tillade dit hår? Følg disse tips til krøller, du vil elske

Vil du tillade dit hår? Følg disse tips til krøller, du vil elske

Vil du tillade dit hår? Følg disse tips til krøller, du vil elske

Hvis du har besluttet, at du vil have en perm, og du allerede har læst gennem de røde flag for at overveje, er næste skridt faktisk at få en, der ikke vil forlade dig, så du føler dig alvorlig beklagelse. Perm anger er ikke smuk, så gør dine lektier er vigtige.

Tag dig god tid

At få en perm er alvorlig forretning. I en nøddeskal, når du genpåvirker dit hår med en typisk perm-opløsning, bryder de permanente kemikalier hårets struktur ned (mere eller mindre til mush) og genopretter derefter sin styrke, da den omformer rundt om stængerne.

I betragtning af hvor kraftige disse kemikalier er, og hvor længe deres virkninger varer, tager du tid til at finde en stylist og en perm, der fungerer bedst for dit hår, er afgørende.

Find en god stylist

Den bedste måde at få en perm på, som du ikke vil hader, er at gå til en stylist, der ved, hvad hun laver. Vi taler delikat videnskab her. Sikker på, alle hårprofiler lærer at lave perms, men det betyder ikke, at de er alle gode til dem, nyd at give dem og forstå det komplicerede forhold mellem kemikalier og hårtyper.

Hvis du allerede har en stylist, du stoler på, skal du åbne samtalen på din næste frisørsamtale. Bed hende om at være ærlig med dig. Hvor meget erfaring har hun med perms? Har hun haft gode resultater? Hvor behagelig er hun med processen? Hvis din hår stylist virkelig bekymrer sig om din hårs tilstand, vil hun fortælle dig, om det er en dårlig idé at lade dit hår være en dårlig ide og henvise til en person, der er mere erfaren, hvis hun ikke er sikker på at udføre en perm service.

Hvis du ikke har en regelmæssig stylist, er det nu en god tid at finde en. Hvis dit hår er længe, ​​spørg efter en stylist, der specialiserer sig i langhår perms. Planlæg en høring for at diskutere dine perm-mål, dit hårs tilstand og den rette efterbehandling for dit hår.

Vær villig til at bruge

Afhængigt af længden af ​​dit hår bliver det sikkert ikke-og bør ikke vær-en billig bestræbelse.

Gode ​​perms tager et par timer. En kvalificeret salon stylist vil tage sig tid til korrekt forberedelse, behandling og afslutning af tjenesten. Udover at betale for din stylist tid, betaler du for sin ekspertise, erfaring og uddannelse. En perm er permanent, og den forkerte kan meget godt lade dit hår føle sig gummy, sprødt, tørt eller værre. Nederste linje: Hvis du ikke har råd til en god perm, skal du ikke få en-medmindre du er klar til at udforske ideen om en pixie cut, hvis det går galt.

Pas på din investering

Når du får en perm, bør du forvente at ændre dine hårprodukter og rutine helt. Krøllet hår tager et andet vedligeholdelsesregime end lige hår. Spørg din stylist om produktanbefalinger, og brug dem.

1

Hvad skal du diskutere med din stylist, før du får en tilladelse

Dit hårs tilstand er nøglen. Vær helt ærlig og på forhånd med din stylist om nogen hårfarvning, fremhævning eller teksturydelser, du har gjort på dit hår i fortiden. Selvom du havde farvet over disse højdepunkter, fik du otte måneder siden, skal din stylist være opmærksom. Den rette perm løsning afhænger af din ærlighed, og det endelige resultat vil variere meget, hvis du holder hårete skeletter i dit skab.

Vær specifik på, hvordan du vil have dit hår til at se ud.

Vis dine stylistbilleder og spørg om resultaterne kan opnås med en perm. Antag ikke, at din stylist ved, hvad du taler om, når du siger "bølget", "krøllet" eller "krop". Vi definerer alle disse vilkår lidt anderledes. Vær også opmærksom på, at det er svært at vide, om billeder online er resultatet af perms, naturlig waviness, udvidelser eller et krøllejern (eller en kombination). Spørg din stylist for at hjælpe dig med at forstå forskellen, og om nogle curling teknikker kan hjælpe dig med at få den effekt, du vil have i stedet.

Hvad skal man gøre, hvis du hader din perm

Du kan aldrig fortælle med 100 procent nøjagtighed, hvordan en perm vil vise sig, indtil den er færdig. Selv med al den rigtige planlægning er du måske ikke tilfreds med resultaterne.

Perm'er kan vendes med permanent straightening, men dette anvender de samme kemikalier, der bruges til at permeere dit hår.

Hvis din perm har beskadiget dit hår, kan det føre til stadig flere skader. Før du kører for en rettetjeneste, kør bølgen af ​​din nye perm (så at sige) og prøv at gøre det bedste ud af det. Få dit hår på en god styrke-bygning regime for at hjælpe med at reparere skaden, og dyb-tilstand dit hår regelmæssigt.

Den bedste måde at berolige en perm ned, hvis resultaterne er for krøllede eller frizzy er at prøve en semi-permanent udjævning behandling. Men igen, husk at enhver yderligere kemisk service kan forårsage flere problemer, end det er værd, og vil koste dig flere penge i form af tjenester og produkter.

1

About

Check Also

3 DIY kokosmælksmaske til tørt hår

I troperne har kvinder fugtet deres hår med kokosmælk i generationer. Og med god grund …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 5 =