Home / frisurer / Spotlight på Buzzcut Haircut til mænd

Spotlight på Buzzcut Haircut til mænd

Portræt of black man with short hair

Owen Richards / Getty Images

Buzzcut er en af ​​de nemmeste hårklipp til mænd. For de modige er det endda en temmelig simpel frisør at gøre hjemme. Mens buzzcut fungerer godt for de fleste mænd, vil jeg anbefale dem med en rund ansigtsform for at undgå buzz, da den svarer til den runde form af hovedet. Et rundt ansigt kombineret med et rundt haircut er en opskrift på katastrofe.

En buzzcut kan være næsten hvilken som helst længde fra en nær clipper barbering til en tomme eller så overalt. Til buzzcuts er håret klippet over hovedet - når det er korrekt udført, skal der være en smule af en konjunktur på siderne og ryggen (og jeg anbefaler altid en pænt konisk nakke). De fleste mennesker har tendens til at klump alle former for korte all-over clipper nedskæringer i kategorien buzzcut, men der er nogle forskellige forskelle i hver type af haircut. Lad os se på hver.

02
af 05

Burr Haircut

Burr Haircut

Dette er den korteste variation af buzzcut og er nok det nemmeste at udføre hjemme. Dette er dybest set en enkeltlængde klipperhovedbarbering, hvor håret skæres ensartet tæt over hovedet uden brug af vagt (eller et nummer et vagt) på klipperen. Som med de fleste buzzcut-variationer, synes jeg, at det altid ser godt ud til noget i nakken. Som du kan se på dette billede, kan parringen burr med en smart skjorte og slips gøre det muligt for brugeren at opretholde et professionelt udseende. For at beholde denne stil (eller mangel deraf), anbefaler jeg at man sobrer hovedet om en gang om ugen. Dette hårklipp er også en god mulighed for mænd, der mister deres hår, da den aggressivt korte længde vil hjælpe med at skjule baldingområderne. Hvis du bruger meget tid udenfor, er solcreme (eller en hat) et must med denne stil.

03
af 05

Slagtekroppen

Butch Haircut

I lighed med burren er slagtekroppen i grunden en en-længde over klipper stil. Til dette hårklipp er håret buzzed til en ensartet længde overalt (ved hjælp af et nummer to klipperblad). Igen er dette en ret let hårklipp til at gøre hjemme, men sørg for, at håret er tilspidset pænt i ryggen (for at forhindre, at det ser ud som et hjemmearbejde og giver det mulighed for at vokse mere pænt). For at opretholde udseendet skal du blot gentage hovedet om en gang om ugen til ti dage. Jeg kan godt lide denne snit på atleter, byggearbejdere eller enhver meget aktiv livsstil eller profession (især dem der arbejder udendørs). Klippet kræver ingen styling, og i modsætning til burren giver den lille smule længde noget dækning fra solen (selv om du stadig skal beskytte hovedbunden fra solen ved at bruge lidt solcreme).

04
af 05

Den Crewcut Haircut

karseklippede Haircut

En af mine foretrukne frisurer, den crewcut (ivy ligaens kortere fætter) er klippet kort over hele hovedet, med en tydelig taper på siderne og ryggen. På toppen er kronen skåret kortere end panden med en jævn overgang fra kort til lidt længere mellem de to områder. Denne skæring kan bæres tør, som vist, eller stylet med lidt gel eller pomade, så fronten står lidt op. På grund af de varierende længder er dette ikke et hårklipp, jeg vil anbefale at prøve hjemme. Vedligehold stilen med en tur til barbereren om en gang hver anden uge.

05
af 05

Børsten Cut Haircut

Børste Cut Haircut

Børsteafskåret (som ligner en afrundet fladde) er i det væsentlige en besætning med en let flad form på toppen. Til børsteskåret er håret stylet lige op på toppen, så håret ligner børstehårene på en børste. Dette er en bedre buzzcut mulighed for fyre med rifler ansigter, da den lidt firkantede form giver en balance imod et rundt ansigt.

1

About

Check Also

Tørt hår? Prøv disse hjemmelavede hårmaskeopskrifter

Hydrerende ingredienser, der virker til at blødgøre tørt, frizz-udsat hår omfatter avocados, bananer, æggeblommer, ahornsirup, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 + = 48