Home / frisurer / Sådan holder du dine Braids Looking Great & dit hår sundt

Sådan holder du dine Braids Looking Great & dit hår sundt

Kvinde with braids

Mike Harrington / Stone / Getty Images

Uanset om du danner dit eget hår i individuelle fletninger, eller du vælger syntetiske forlængelser for at få længere slid fra frisuren, tager du af dine fletninger, ikke kun holder dem så flotte, det er også nødvendigt for at opretholde dine tresses helbred. Disse vedligeholdelsestip er designet til at sikre, at dine fletninger ser fabelagtige ud så længe du bærer dem, samtidig med at du opretholder dine egne sunde låse!

02
af 06

Nighttime Care

Fletning bonnet for covering braids

Hilsen Amazon.com

Om natten, som med næsten enhver frisør, er det en god ide at dække dine fletninger før sengetid. Et silkeagtig eller satinet tørklæde virker godt, eller prøv et ekstra stort hår motorhjelm. Hvis du sover med hårbeklædning, er det ikke din ting, en silkeagtig pudebetræk er perfekt. Mens du ikke behøver at bekymre sig om problemer med tørhed, hvis du har påbygninger, kan du undgå frizz og forkorte livet på dine fletninger, hvis du beskytter dem om natten.

Køb Braid Bonnet på Amazon

03
af 06

Tag en dip

Kvinde with braids in a pool

Thinkstock Images / Getty Images

Bare fordi dit hår er flettet betyder det ikke, at det er vedligeholdelsesfrit. Ja, du sparer meget tid, når du trækker dit ud sammen, fordi din frisure allerede er færdig, men du skal stadig rense din hovedbund og hår regelmæssigt.

For at opretholde fladheden af ​​dit flettet udseende så længe som muligt, prøv denne meget blid rengøringsmetode:

 1. Anbring en lille mængde shampoo i din hånd.
 2. Gnid begge hænder sammen for at danne en skum.
 3. Brug kun dine fingers kugler, kun skummet til din hovedbund.
 4. Med cirkulære bevægelser skal du gnide shampooen ind i din hovedbund og være forsigtig med at placere dine fingre under dine fletninger.
 5. Skyl grundigt, og lad den nedadgående bevægelse af vandet trække suds gennem fletningerne.
 6. Følg med en balsam, hvis dine fletninger er dit eget hår, men det er ikke nødvendigt med forlængelser.
 7. Klem overskydende vand fra dine fletninger.
 8. Tør dem med et blødt håndklæde eller endnu bedre, en gammel t-shirt, ved at klemme dem i sektioner. Gnid ikke dem tørre.
04
af 06

Vær forsigtig med din hårlinie

kvinde-med-fletninger-2.jpg

Edward MCcain / Getty Images

Hvis du har fine hår langs din hårlinje, almindeligvis kendt som "baby hår", bør disse ikke indarbejdes i dine fletninger. Disse hår har tendens til at være bløde og skrøbelige, og at trække dem for tæt kan permanent beskadige folliklen. I stedet forlade dem uden for dine fletninger.

Ligeledes må du ikke bøje tæt på hårets overflade. Smerter eller små bump, der vokser op langs din hårlinje, er advarsler om, at stilen er for stram.

05
af 06

Spritz som nødvendigt

afrikansk Pride Olive Miracle Braid Sheen Spray

Courtesy Amazon

Selv med regelmæssig shampooing kan din hovedbund kløe på grund af at blive udsat eller som reaktion på syntetiske tilsætninger. Sprayer specielt til fletninger er en stor hjælp til disse tider. Ikke kun kan du spray din hovedbund for at få relief, du kan også sprøjte langs længden af ​​dine fletninger for at tilføje skinne.

Braid Sprays at prøve (alle tilgængelige på Amazon):

 • African Pride Olive Miracle Braid Sheen Spray
 • Parvenu T-Tree Braid Spray
 • African Royale Braid & Extensions Sheen Spray

En anden mulighed for en virkelig kløende hovedbund er en astringent som Sea Breeze. Simpelthen gælder for en bomuldskugle og dab langs enhver irriterende, udsatte områder af din hovedbund. Astringent er kun til din hovedbund prøv ikke at få det på dit hår.

06
af 06

Forlad dem ikke for længe

kvinde-med-fletninger-4.jpg

Maria Taglienti-Molinari / Getty Images

Fordi fletninger gør livet lettere, er det fristende at lade dem gå langt forbi deres prime. Dette har potentialet for en hårkatastrofe! Hvis du forlader for længe, ​​kan dit hår begynde at lokke, og det vil helt sikkert lide af mangel på korrekt fugtgivende. Jo større dine fletninger er, jo kortere deres levetid, så din frisure kan vare overalt fra et par uger til et maksimum på otte.

 • Braid Take-down Tips
 • Sådan fjerner du efter-fletning Buildup

Desuden skal du huske at give dit hår en pause, inden du går videre til dit næste sæt fletninger. Lad dine tresses trække vejret fri, i mindst en uge eller to. I mellemtiden skal du trimme dine ender om nødvendigt, anvende en fugtgivende dyb konditioneringsbehandling og vælg stilarter, der ikke lægger stress på din hårlinie.

Det er nemt at blive forelsket i de vedligeholdelsesmæssige livsstilfletter giver dig. Pas på dem ordentligt og dit hår nedenunder, og du kan sporte dette stilfulde udseende hele året.

1

About

Check Also

3 DIY kokosmælksmaske til tørt hår

I troperne har kvinder fugtet deres hår med kokosmælk i generationer. Og med god grund …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 27