Home / frisurer / Sådan bryder du op med din frisør

Sådan bryder du op med din frisør

Sådan bryder du op med din frisør

Vi har alle været der. Det er på tide at ændre frisurer, og de to af jer har været sammen længe nok nu, at det føles som om du bryder op med en kæreste. Du vil bare aldrig ringe hende tilbage, men skylden, stresset og den angst, som du måske vil se hende i købmanden, og hun ved, du har snydt på hende, er for overvældende! Derudover udvikler vi et venskab med de mennesker, der gør vores hår, så det er bedre at holde hele processen venlig.

Der er mange grunde til, at det kan være tid at gå videre til en ny frisør. Her er den rigtige måde at håndtere hver situation på, uanset hvor vanskelig.

Hendes priser er gået for meget

Dette er en af ​​de mest almindelige årsager til, at folk har brug for at gå videre til en ny frisør. Det er især uheldigt, når dette er tilfældet, fordi stylisten ikke har gjort noget for at gøre dig, hendes klient, ulykkelig. Det er bare en fare for erhvervet. Som frisør bliver bedre og mere efterspurgt, stiger deres priser. Hvis du er på et stramt budget, er det vigtigt at forblive i din komfortzone. Så hvordan bryder du op (især hvis du vil blive i samme salon)?

Først spørg om kuponer, tilbud og rabatprogrammer. Har de et henvisningsprogram? (Hej, hvis hun er så god, fortæl dine venner om hende - du kan få salongkredit for hver henvisning.)

For det andet vær ærlig med hende. Lad hende vide, at du er virkelig begejstret for, at hun har det så godt, men dit budget tillader dig ikke at holde så meget for dine hårtjenester.

Måske kan du gå til en billigere stylist til en trim hver anden gang, du har brug for et hårklipp for at spare et par dollars.

Kan du strække dine farvetjenester ud? Måske gå med noget lidt billigere, der kræver mindre vedligeholdelse. Spørg din stylist, hvis der er noget, hun kan anbefale, der kræver mindre besøg på salonen.

Din sidste frisyre var forfærdelig

Det er også almindeligt at gå videre, når dit sidste hårklipp var bare forfærdeligt. Men fortsæt ikke så hurtigt! Hvis du ikke allerede har ringet til din stylist og chatte med hende om dit snit. Måske du ikke styler det rigtigt, måske har det bare brug for at tilpasse lidt, eller måske kan klippet bare ikke virke med din hårtype. Uanset hvad der er tilfældet, giv hende en anden chance. De fleste stylister vil bede dig om at komme tilbage, og ofte vil der ikke være noget gebyr for en hårklippning tweak. Nu, hvis du bad hende om at give dig en bob, og du skifter dig og beslutter dig for at få en pixie cut i stedet, det er en anden historie. Hvis du bare har brug for dine lag tweaked eller noget blandet færdigt, kan det være alt, hvad du behøver at elske dit hårklipp.

Hvis din stylist ikke er høflig ved at fastsætte dit hårklipp, overbelaster dig eller du stadig hader det, måske er det tid til at gå videre. Bare lad hende vide, at du ikke nøjagtigt følte klippet sidste gang eller to, og du vil gerne give en anden stylist et forsøg på at se, om det hjælper. De fleste stylister er ikke fornærmet af ærlighed. Nogle gange, som frisør, forbinder du bare ikke med en klient, og det er ikke et godt ægteskab. Og for mig er det okay. Jeg vil gerne have mine klienter til at være glad, uanset hvem der skærer deres hår.

1

Hun er altid bag planen

Denne situation er sket med mig tidligere. Jeg elskede min stylist, men hun løb altid mindst 15-20 minutter bag skemaet og så syntes hun at skynde mig igennem mine tjenester, så hun ikke fik endnu mere bagved.

Så hvordan kommer du forbi det? Nå, hvis du er klar til at gå videre, vil jeg anbefale at lade hende vide det. Igen er ærlighed den bedste politik. Fortæl hende: "Jeg vil elske for dig at fortsætte med at gøre mit hår, men det ser ud til at du altid løber sent eller at du altid er forhastet." Hvis intet andet, vil hun måske indse, at hun smider sine kunder og ændrer sin planlægning.

Hvis du gerne vil holde hende som en stylist, skal du stille et par spørgsmål, når du ringer. Du kan måske sige, "Hvad er din mindst travle dag i ugen" eller "Jeg skal være på en anden aftale lige efter min hårklipp, er du sikker på, at du får nok tid til at fuldføre min service?" Du kan også være så dristig til bare at fortælle hende, at du har bemærket, at hun altid er forhastet og bagved.

Som jeg sagde, kan en lille ærlighed hjælpe hende med at indse, at hendes planlægningspraksis skal ændres. "

Hun kan bare ikke se dit hårsyn mere

Et klient / frisørforhold er meget ligesom dating. Du går gennem den bryllupsrejsefase, hvor hun klipper din hårverden, så sommetider bliver det forældet, og selvfølgelig er der tidspunkter, hvor du bare ikke ser øje til øje. Dette er helt normalt, men hvis den forældede del af forholdet ikke er blevet bedre i de sidste tre eller fire hårklipp, kan det bare være tid at gå videre. Dette er en særlig hård opløsning, hvis de to af jer har været sammen i lang tid!

Så hvad siger du? "Det er du ikke, det er mig." "Jeg har bare brug for noget plads." Det er en start. Men endnu en gang tror jeg ærlighed er vejen at gå. Selvfølgelig kan du bare ignorere hende, aldrig ringe igen og håber du ikke løber ind i hende et eller andet sted med nye højdepunkter, men jeg tror, ​​at den bedre rute er at bare lade hende vide, at du har brug for en forandring. Som jeg sagde før, som frisør, ved jeg, at alle relationer ikke er perfekte, og at jeg ikke altid får hvad mine klienter søger. Jeg vil hellere de elskede håret, som de skal se på hver dag, end bekymre sig om at skade mine følelser. Hvis det betyder at gå videre til en ny frisør, er jeg endog glad for at anbefale en ny stylist, der kan forstå min klients hår bedre, end jeg gør.

1

About

Check Also

Hvornår skal en kvinde se en læge for hårtab?

Hårtab kan være utrolig skræmmende, især når du ikke ved hvad der forårsager det. Men …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 24