Home / frisurer / Hvordan fjerner du statisk elektricitet fra dit hår?

Hvordan fjerner du statisk elektricitet fra dit hår?

Statisk i dit hår er utroligt irriterende. Skille sig af med af statisk elektricitet kan være lige så irriterende. Forebyggelse af statisk opbygning i dit hår er det første skridt, men nogle gange (især om vinteren) kan det bare ikke hjælpe. Her er et par statiske busting strategier og produkter at prøve.

brunette with hair blowing over her face

Westend61 / Getty Images

Forebyggelse af statisk i første omgang er den bedste måde at forbyde statiske problemer på. Den store regel med statisk er, at mere fugt svarer til mindre statisk. Hvis du ikke bruger balsam, er det tid til at starte. Gør ikke fejlen ved at bruge en to-i-en shampoo / balsam de er ikke dårlige om sommeren, men i vinterens tørhed er de ikke op til jobbet.

Dette er især vigtigt for børn. De producerer ikke meget talg (hårets naturlige olie), indtil puberteten rammer og de bliver til fedtede monstre. For nu er der nogen fugt i håret, der skal komme fra et balsam.

Påfør konditioneringsprodukter (balsam, olier, forbrændingsfugtighedscreme) hovedsagelig på enderne af håret (hestehaleafsnittet), hvis du er bekymret for fedt eller balsam, der vejer dit hår ned.

To lys fugt shampoo og balsamsæt til at prøve: 

  • Nexxus Hydra Light Moisture System
  • Redken Clear Fugt Shampoo og Conditioner Set
1

About

Check Also

Long Bob frisurer inspireret af berømtheder

01 af 19 Contents1 Brooklyn Decker2 Yvonne Strahovski3 Finola Hughes4 Katie Couric5 Jessie j6 Ashley …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 80