Home / frisurer / Hjælp! Min Relaxer er overprocesseret! Hvad kan jeg gøre?

Hjælp! Min Relaxer er overprocesseret! Hvad kan jeg gøre?

Hjælp! Min Relaxer er overprocesseret! Hvad kan jeg gøre?

Efter at have slappet af det, er dit hår løst, bryder i enderne og meget, meget tørt. Hvad kan du gøre udover at skære det hele og starte igen?

Hvad skal man gøre for overbehandling af afslappet hår

Normalt ville det første råd være at ikke slappe af derhjemme (hvor så mange mennesker har problemer), men du gjorde det rigtige ved at besøge en proffs. Desværre gør selv de fagfolk nogle gange fejl. Men du kan pleje dit hår tilbage til helbredet.

Husk på, at det vil tage tid og dedikation, så forvent ikke en magisk kur natten over.

Det første, dit hår desperat har brug for, er protein. En nødbehandling, som f.eks. ApHogee Two-Step Protein Treatment eller Nexxus Emergence Reconstructor, kan være påkrævet for tresses i virkelig dårlig stand. Hvis dit hår har mistet næsten al elasticitet og / eller ser ud og føles "svampet" eller "grødet", kan denne behandling hjælpe. Du skal følge alle retninger omhyggeligt og følg behandlingen op med en intens fugtighedscreme for de bedste resultater.

Efter en protein- og fugtighedsdosis skal du vurdere dit hår. Dens tilstand kan være væsentligt forbedret eller slet ikke meget. Hvis du ikke ser meget af en forbedring, lade være med genanvende en stærk proteinbehandling. Dit hår har stadig protein, men ikke i en så intens applikation. I stedet kan produkter, der indeholder protein, anvendes hver uge eller hver uge for at holde håret stærkt.

For meget protein vil tørre dine tresses ud og føre til brud, så vær venlig at overdrive det, uanset hvilken tilstand dit hår er i.

Proteinprodukter at prøve

  • ApHogee Pro-Vitamin Efterladt Conditioner
  • Aubrey Organics GPB Conditioner
  • Hydroliseret hvedeprotein

Dernæst har dit hår masser af fugt, ikke kun for at afbalancere proteinet, men for at holde det mere skørt.

Dyb tilstand mindst en gang om ugen, hvis du bruger den lave varme af en tørretumbler, hvis du kan under konditioneringsbehandlingen, fordi det hjælper de fugtighedsgivende egenskaber, trænger det hårdt til dig. Undgå sulfatrige shampooer, hvilket er godt råd til sort hår alligevel, men prøv absolut sulfatfrie indstillinger, hvis du ikke har før.

Sulfatfri rengøringsmidler til brug

  • JASON Natural Apricot Shampoo
  • SheaMoisture Moisture Retention Shampoo

Du bør stadig kun shampoo omkring en gang om ugen, men co-vask kan gøres oftere, og du kan finde denne milde rensemetode, som du foretrækker for nu.

1

Dernæst, undgå så meget direkte varme som muligt. Dette omfatter curling og flade jern. Gentle indstillingsmetoder som våde sæt og indpakning er, hvad dine tresses har brug for.

Bemærkning til overprocesseret hår

Selv med alle disse trin kan disse retsmidler ikke reparere hår, der er beskadiget ud over dets brudpunkt. Hvis dit hår er på det tidspunkt, er der intet der vil genoprette det - du ved, at din man er skadet, hvis det efter alle disse foranstaltninger ikke er forbedret inden for flere uger. Tegn på alvorlig skade omfatter:

  • Ingen forbedring i elasticitet: Sundt hår modstår nogle trækker uden at bryde. Sådan kan du kombinere eller børste dine tresses uden at de falder ud. Hvis dit hår fortsætter med at snappe eller knække, når du forsigtigt trækker det, er det tabt dets elasticitet, og det skal desværre gå.
  • Brydning ved din mindste berøring: Uanset om det er vådt eller tørt, hvis dit hår bryder ud fra det mildeste berøring, er der chancer for, at der ikke er noget håb om at komme sig.
  • Fortsat svampet udseende: Dette er normalt et første tegn på, at tingene ikke bliver bedre. Afslappet hår, der føles "slimet" når det er vådt, og føles og ser "groft op", når tørt skal gå. Din mand kan se eller føle sig som halm, og virkelig, hvem vil gerne gå med det?

Den eneste løsning er at trimme eller skære de overarbejdede dele. Dette kan være smertefuldt, men det er meget bedre end at gå rundt med ekstremt beskadiget hår, der ser ud og føles forfærdeligt. At besøge en stylist, der er kvalificeret til at skære, kan give dig en stil, som du elsker, mens du venter på dine tresses at vokse tilbage.

1

About

Check Also

3 DIY kokosmælksmaske til tørt hår

I troperne har kvinder fugtet deres hår med kokosmælk i generationer. Og med god grund …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − = 56