Home / frisurer / Gå Shaggy: Sådan får du Surfer Hair til Guys

Gå Shaggy: Sådan får du Surfer Hair til Guys

Gå Shaggy: Sådan får du Surfer Hair til Guys

Mange gutter vender sig til frisørsalongen for et kort, køligt, vedligeholdende frisør om sommeren. Et hårklipp, der dog aldrig ser ud til at forsvinde, uanset vejret eller tendensen, er surferen, ligesom stilen Eric Christian Olsen fra "NCIS: Los Angeles" altid bærer. Denne snit er det ultimative afslappede udseende, og hvis det er skåret ordentligt, kræver det kun lejlighedsvis vask og konditionering og en god shake for styling.

Må ikke få et hårsnit

Det ser ud til at være indlysende, men for at få den rigtige surfer udseende, skal du have nok hår til at trække det ud, og det betyder at vokse dit hår ud. Dit hår skal være længe nok til bare at komme ned til øjnene foran og til bunden af ​​ørerne på siderne. Forbered dig på det akavede stadium, hvor du ikke kan gøre noget med dit hår. På et tidspunkt, som du vokser det ud, bliver det for lang tid at style, men stadig for kort til stil som surfer cut. Du skal bare være tålmodig gennem dette stadium for at vokse det ud.

Bliv klippet

Det perfekte surferhår begynder med en stor shag haircut, hvor håret skæres i lange lag over hovedet. Disse haircuts fungerer bedst med færdig med en barbermaskine; der er ingen stump skære skære her. Rakknivteknikken giver hårets bevægelse og adskillelse og sikrer, at "dekonstrueret" ser rundt om kanterne. Når du går ind for skåret, find et billede af en shag haircut på en model, der har hår ligner din, så du kan vise det til barberen eller stylisten.

Stil det

For styling en lang shag, hvis du går til beachy look, håndklæde tørre håret, men tør ikke det helt. Vælg et matte finish produkt som Hanz de Fuko Quicksand eller Bumble and Bumble Surf Spray. Disse produkter er saltinfunderede og vil give dit hår den soltørrede, vindblæste føler med en mat finish.

Arbejd produktet gennem fugtigt hår og lad det tørre naturligt, eller hvis du har travlt, kan du bruge en tørretumbler med en diffusor.

En af de største fordele ved surfer-stilen er dens alsidighed. Stilen kan selvfølgelig bæres rystet og shaggy, men du kan også tilføje noget skinneprodukt som en pomade og bære det børstet ud af ansigtet for et mere formelt udseende. Hvis dit hår er længe nok, kan du rocke en stil som Justin Bieber, med hans 70'ers hår. Naturligvis er surfer-stilen meget nemmere at trække af, hvis du bor tæt på stranden, men det kan også fungere for dem, der er låst.

Få højdepunkter og bølger

Hvis du vil gå den ekstra mile, kan du også gå til en professionel colorist og få nogle naturlige højdepunkter, der er tilføjet for at give håret det, der "solskyset" ser ud. Selvfølgelig vil det også være at bruge meget tid i solen. Hvis dit hår stikker lige, kan du også få din stylist til at tilføje en permanent bølge til håret. Bare husk på, at disse processer er permanente og kan beskadige håret, så du kun vil have dem gjort af en professionel. Du kan opnå et lignende, midlertidigt resultat derhjemme ved at skrumpe håret, mens du blæser det tørt, men det vil tilføje lidt mere arbejde til din morgenrutine.

 

Oprethold det

For at opretholde et sundt udseende for langt hår, shampoo og tilstand hver dag og tør dit hår ved at klappe det i stedet for at gnide med et håndklæde. Brug en tandkog eller børste og husk, at for meget tid i chloreret poolvand kan beskadige dit hår. 

1
1

About

Check Also

7 hår styling værktøjer hver kvinde bør have

Fra pin lige fladjernede låse til strandbølger eller voluminøse krøller er der det perfekte hårværktøj …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 10 =