Home / frisurer / Frisure Tips til Plus Size Kvinder

Frisure Tips til Plus Size Kvinder

Frisure Tips til Plus Size Kvinder

Kan en plus-størrelse kvinde have den samme frisure af en mindre kvinde? Hvor kan du finde et blad med frisurer til kvinder i plusstørrelse? Disse er begge store spørgsmål, og de fik mig til at tænke og virkelig opmærksom på mine omgivelser og hvad der er tilgængeligt for kvinder i plusstørrelse. Da jeg tommelfinger gennem magasiner, kunne jeg ikke finde nogen plusstørrelse modeller ... periode.

Som med enhver hårklipp skal hairstylisten tage hensyn til formen på klientens ansigt og skuldre samt halsens længde.

Når jeg ser et hårklipp, som jeg synes ikke er hensigtsmæssigt, skyldes det ikke, at den person, der bærer den, er forkert, det skyldes, at skæret virker mod ansigtets form, personens højde eller proportioner. Så når du styler håret i en plusstørrelse kvinde, er der ikke "specielle" hårklipp, men en stil, der er egnet med blødhed, hvor det er nødvendigt og styrke i de rigtige områder af ansigtet.

Lær, hvad der skal tages i betragtning, når man skærer håret i plusstore kvinder. 

Er din hals kort?

Hvis du har en kort hals, anses det generelt for at være mere smigrende at bære dit hår længere, i hvert fald til skuldrene. Kort hår kan vise en kortere hals, mens længere hår camouflerer det. Selvfølgelig er dette råd kun for kvinder bekymrede over deres hals. Hvis du vil have kort hår og du har en kort hals, skal du gå efter den!

Men for kvinder med kortere hals, der er bange for at gå korte, prøv en længere bob med bløde lag rundt om ansigtet.

Et andet tip er at holde boblængden A-linje, så ryggen er kortere og fronten er længere. Dette giver mulighed for bevægelse og viser mere af halsområdet. Men du vil ikke gå for dramatisk, gå i blød vinkel.

Ikke alle kvinder med runde ansigter har korte halser. Derfor er det vigtigt at forstå, at dit snit skal tilpasses til dit ansigt, nakke og skuldre.

Fik kurver?

Pin-straight hår fremhæver en kurvet krop. Det er som en pil peger lige ned til dine hofter. Hvis du har kurver, som du elsker, flaunt dem ved at bære dit hår lige. Hvis du foretrækker at afbalancere dine kurver, skal du tilføje mere krop til dit hår i form af bølger, krøller eller et lufttørret mussy look, der er så i stil i dag. 

1

Langt bølget hår balancerer så smukt ud kurverne. 

Find ud af billeder af andre, der ligner dig og har lignende hårtekstur

Til at begynde med, skal du begynde at se på haircuts du kan lide på en person, der har en ansigtsform som ligner din egen. Når du finder det udseende i et blad eller online, skal du skære billedet eller downloade billedet og udskrive det.

Tag det nye look til din stylist på dit næste besøg. Mens du sidder i din stylistens stol, skal du diskutere billedet med din stylist, inden de begynder dit snit. Forklar hvorfor du kan lide klippet. Sørg for, at der er ligheder i form af ansigt og skuldre med dine egne funktioner, og sørg for at der er enighed om, at hårklippet vil se lige så godt ud på dig som i billedet. Endelig være forberedt på nogen grund til, at udseendet måske ikke virker så godt for dig som i billedet.

1

About

Check Also

Populære, uhyggelige og sjove frisurer til Halloween

01 af 17 Contents1 Yikes! Det hårdeste hår til Halloween2 Dead Bride Halloween Kostume3 To …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 22