Home / frisurer / Er Texturizing rigtigt for dig? Denne Læser Spørgsmål kunne svare det

Er Texturizing rigtigt for dig? Denne Læser Spørgsmål kunne svare det

Er Texturizing rigtigt for dig? Denne Læser Spørgsmål kunne svare det

Læser Spørgsmål: Jeg er ikke tilfreds med mit afslappede hår. Det er blevet tyndere og mangler krop. Det er svært at holde en stil. Jeg vil dog ikke gå naturligt, men jeg ville ikke have noget ved at bære mit hår krøllet oftere. Når jeg er klar til at rette den, vil jeg gerne have det en nem proces. Ville en texturizer være bedre for mig end en relaxer?

Er en Texturizer det rigtige valg for dig?

Det lyder som om en teksturbehandler ville være en god mulighed for dig, så længe du forstår, at en tekstureringsapparat stadig er en kemisk proces.

Den gode nyhed er, at du kan gå lige fra en relaxer til en teksturbehandler. De samme kemikalier er involveret. Men hvis dit hår tynder, kan du have brug for en trim eller et snit for at få det i bedre form til din næste kemiske anvendelse. Nogle lette proteiner vil nok også hjælpe.

Afslappere er ikke for alle, og ikke alle kvinder vil have deres naturlige hår. En teksturator kan være en god indstilling mellem, selv om du bør behandle dit hår ens, som om det er helt afslappet. En teksturator kan være et godt valg hvis:

  • Du ønsker at bære krøller oftere end ikke: Der er mange kvinder, der foretrækker et naturligt udseende, men af ​​en eller anden grund ikke ønsker at bære deres naturlige hår. Det kan skyldes, at de ikke er komfortable med deres egne krøller eller kinks, de har ikke lært de bedste stylingsteknikker eller fundet de rigtige produkter, eller de vil måske rette sig fra tid til anden uden at være meget besværet. Tekstureret hår kan efterligne udseendet af naturligt hår, og nogle kvinder finder mere lethed og håndterbarhed med denne forarbejdede tekstur i forhold til en 100% naturlig tekstur.
  • Du ønsker at opretholde masser af krop: Relaxere kan undertiden røve dit hår af dets naturlige volumen, især hvis du er vant til at vælge en "knogle straight" tekstur. Når du sporter teksturerede krøller, skal dit hår have krop, men hvis du vælger at bære dine tresses lige - enten ved indstilling, indpakning eller varmestyling - skal du beholde samme volumen.
  • Dit hår har allerede krøller: teksturizer resultater er normalt ikke så ensartede som relaxer resultater. En af grundene er den naturlige tekstur, du begynder med. Hvis du starter med et S-formet krølle mønster, får du bedre resultater, så langt som det ønskede teksturerede look går. Z-formede krøller smitter typisk ikke så godt, selv om de tager godt til relaxers. Selv uddannede fagfolk får ikke altid det rigtige, når det kommer til teksturisering, og det er fordi tidsfaktoren kan være vanskelig. Et minuts forskel kan være alt hvad du behøver for hår, der er lidt også lige.

Husk, en teksturbehandler er ikke en god overgangsstil, hvis dit ultimative mål er naturligt. Men det er en god mulighed for kvinder, der ikke ønsker helt afslappet hår, men også ikke ønsker at være naturlige. Du kan også overveje texlaxing, som meget ligner teksturisering, men er et bedre valg for kvinder, der gerne vil bære lige hår oftere, uden at gå glip af fuldhed.

1

About

Check Also

Populære, uhyggelige og sjove frisurer til Halloween

01 af 17 Contents1 Yikes! Det hårdeste hår til Halloween2 Dead Bride Halloween Kostume3 To …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − = 34