Home / frisurer / De 10 bedste shampoo til køb på Walmart i 2018

De 10 bedste shampoo til køb på Walmart i 2018

Vi er forpligtet til at forske, teste og anbefale de bedste produkter. Vi modtager muligvis provisioner fra køb foretaget efter besøg i links i vores indhold. Lær mere om vores gennemgangsproces.

Du kan få dit hår til at se godt ud med salonaftaler og dyre cremer og serum, men hvis du virkelig vil have dit hår til at se fantastisk ud, starter det hele i brusebadet med en flaske shampoo. Måden du vasker dit hår på, kan diktere, hvordan dit hår vil se igennem hele dagen. Hvis du har tørt hår, er en hydratiserende shampoo vejen at gå. Hvis du har tyndt hår, skal du have noget letvægt. Og hvis du har fedtet hår, eller du har tendens til at bruge mange produkter til at stylere dit hår, vil et shampoo, der brækker op i opbygningen og effektivt renser dit hår, være perfekt.

Hvis du starter med den rigtige slags fundament og vælger en shampoo, der er formuleret til dit hår og dets unikke behov, vil dit hår se og føle sig så meget bedre. Følg det op med balsam til det glateste, silkeste hår nogensinde. Når du har fundet de rigtige produkter i brusebad, må du måske ikke bruge så mange stylingprodukter bagefter.

For at finde den rigtige shampoo til din, læs videre for de bedste shampoo du kan købe hos Walmart nu.

Garnier Fructis Pure Clean Shampoo

Hilsen af ​​Walmart

Hvis du har fedtet hår, kan dit første instinkt, når man leder efter en ny shampoo, være at gå til en afklaringsindstilling. Mens en shampoo, der er formuleret til at rense hårets rod til tip og vaske væk, kan enhver opbygning være nyttig, det er ikke altid den rigtige vej. Stripping olieholdigt hår af olie kan se fint ud i starten, men overarbejde er det usundt for håret og kan endda forårsage overproduktion af olier for at kompensere for hvad der mangler.

Derfor er en shampoo formuleret for at holde håret sunde, mens også rydning væk buildup er en meget bedre løsning. Denne er formuleret med aloe-ekstrakt og E-vitamin til at fodre håret efter rensning af det. Det er en let, sulfatfri shampoo, så den ikke vejer den ned eller binder håret til det, den har brug for.

En anmelder sagde, at hun typisk når til dyrere shampooer, men denne budgetmulighed fra Garnier hjalp hende til at få håret til at se rent, skinnende og mindre olieagtig.
Mere "

1

About

Check Also

3 DIY kokosmælksmaske til tørt hår

I troperne har kvinder fugtet deres hår med kokosmælk i generationer. Og med god grund …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4