Home / frisurer / De 10 bedste Curling Wands at købe i 2018

De 10 bedste Curling Wands at købe i 2018

Vi er forpligtet til at forske, teste og anbefale de bedste produkter. Vi modtager muligvis provisioner fra køb foretaget efter besøg i links i vores indhold. Lær mere om vores gennemgangsproces. 

Fra rystede tresses til bombshell krøller, er det ikke overraskende, at krølle dit hår kan blive lidt forvirrende. Ikke alene er der en uendelig mængde krøllede og bølgete frisurer, men med det uendelige antal curling wands på markedet kan det være svært at identificere, hvilken du skal bruge for at få den stil du efter er.

Når du overvejer den bedste curlingstang til dig, er det vigtigt at overveje dit hårtype, krøllepræferencer og hårlængde. Uanset om du har korte tråde, lange lag eller er i humør til at rocke nogle lige-hit-the-waves bølger, er der en curling wand følgesvend derude for dig. Læs videre for at lære mere om de bedste curling wands du kan købe nu.

De 10 bedste Curling Wands at købe i 2018

For en overordnet stjerneskab-skaber kigger du ikke længere end denne luxe GHD-stav elsket af kendte frisurer og newbies ens. Den største unikke kvalitet er dens slanke, sort keramiske koniske tønde, der starter ved en runde 1 "og omdannes til en oval 0,9" tip fra bund til spids. Dette giver mulighed for alsidighed, når du opretter krøller eller bølger, du ønsker. I modsætning til mange wands har denne specifikke tønde seks intelligente sensorer, der griber dit hår og jævnt krøller dine tråde takket være brandets patenterede trizone® teknologi.

Varmens temperatur opvarmer op til 365ºF i løbet af seks sekunder, så du behøver ikke vente længe på at bruge staven. Bemærk: Denne varmeindstilling virker for alle hårtyper og teksturer uden at forårsage skade som nogle andre wands kan. Den leveres også med en varmebestandig handske for at beskytte dine hænder mod at blive brændt under krølning. Hvis du glemmer at slukke den i slutningen af ​​brugen, skal du ikke bekymre dig. Den har en 30 minutters automatisk sikkerhedsafbrydelse.
Mere "

1

About

Check Also

Populære, uhyggelige og sjove frisurer til Halloween

01 af 17 Contents1 Yikes! Det hårdeste hår til Halloween2 Dead Bride Halloween Kostume3 To …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 88