Home / frisurer / Anmeldelse af King of Shaves Hyperglide Razor

Anmeldelse af King of Shaves Hyperglide Razor

Anmeldelse af King of Shaves Hyperglide Razor

Når det kommer til barbermaskiner, har jeg i disse dage ikke set rigtig stor nyskabelse. For de fleste virksomheder virker det, innovation betyder at tilføje et andet blad til barberkassetten. Virkelig? Ingen har faktisk brug for seks blade, der trækker over deres ansigt. Jeg vil indrømme, jeg forventede ikke meget, da jeg snuble over King of Shaves Hyperglide Razor - en barbermaskine, der lover en fantastisk barbering uden barberingskrem.

 Ja, du læste det rigtigt - uden barberkrem. Modvilligt besluttede jeg at sætte kravet på prøve, og jeg må indrømme, at jeg var imponeret under min anmeldelse af King of Shaves Hyperglide Razor.

Håndter design

Før jeg kommer ind i barberings specifikationer, lad os tale om design af barbermaskine. Ved første øjekast troede jeg, at det var en barbermaskine til kvinder at barbere deres ben. Skærens wishbone form er helt sikkert anderledes, næsten "pænt" på en måde, men ikke over toppen som nogle af massemarkedskraberne derude. Jeg vil gerne se dette i sort i stedet for den hvide, men det er bare min personlige farvepræference. Patronen passer let på toppen af ​​håndtaget, hvor den hviler på et gummihængsel, der giver patronens drejning. Jeg spekulerer på, hvor længe dette gummi vil holde op, men jeg antager, at tiden vil fortælle. Samlet set er barbermanden behagelig at holde og føles ikke "billig" overhovedet.

Patrondesign

Det er her, hvor King of Shaves Hyperglide Razor virkelig viser noget nyt.

 De fem blade på barbermaden er omgivet af en overflade, der indeholder et smøremiddel, som når det kommer i kontakt med vand, skaber en meget glat overflade (som for de fleste af os næsten eliminerer behovet for en separat barberkrem). Du tror måske ikke, at dette lyder innovativt, da de fleste barbermaskiner har medtaget en smørebånd siden slutningen af ​​1970'erne, men det er.

 I modsætning til de fleste patroner begynder smørebåndet Før bladene. Det betyder, at dit ansigt bliver smurt, før bladet begynder at barbere dit ansigt. Dette er en smørebånd på den rigtige måde. Jeg tror, ​​at denne strimmel på de fleste andre barbermaskiner (som placerer strimlen efter bladene) er fuldstændig en meningsløs markedsføringsgimmick (ligesom tilsætning af flere blade), men på Hyperglide bliver smørebåndet nyttigt og tør jeg sige innovative . Selvfølgelig omfatter patronen fem blade (og et trimmerblad på bagsiden). De kunne have fået med fire knive, men selv King of Shaves må følge med Joneses, tror jeg.  

Barberingen

Da jeg først barberede med denne barbermaskine, uden barberkrem, var jeg næsten chokeret. Jeg forventede et forfærdeligt resultat. Faktisk følte jeg ikke engang, at det gjorde noget, første gang jeg passerede barbermaskinen over mit ansigt, men da jeg nåede op og følte mit ansigt, var det glat. Jeg fortsatte med at barbere hele mit ansigt uden barberkrem, og resultatet var sammenligneligt med barberingen, jeg får ved at bruge min Gillette Fusion ProGlide med Duke Cannon Shaving Cream. Denne razor imponerer mig, og jeg er ikke let imponeret. Patronens design presser progressivt hvert blad lidt tættere på huden, hvilket sikrer en meget tæt barbering.

 Jeg fandt bladene at være ret skarpe og effektive også. Trimmerbladet på bagsiden af ​​patronen fungerede godt også, men jeg ville gøre din trimning efter at du har barberet resten af ​​dit ansigt, og det er stadig glat.  

tilgængelighed

Desværre er disse barbermaskiner endnu ikke tilgængelige overalt i USA, men du kan bestille dem online (fra King of Shaves hjemmeside), og de er tilgængelige i Target butikker over USA. Du kan også bestille dem fra Amazon. På Target handler håndtaget med et blad til $ 12,49, mens en trebladet patron også sælger til $ 12,49 (eller 4,16 dollar per blad). Nogle kan finde prisen en afvejning, men du kan spare nogle få bukker, hvis du springer over barberkrem, som du helt sikkert kan gøre med denne barbermaskine.

1

Bundlinie

Ja, jeg vil indrømme, at jeg kan lide at bruge en god barberkrem, og selv med denne barbermaskine vil det sandsynligvis fortsætte med at gøre det.

 Men King of Shaves Hyperglide Razor levede op til løftet om at give en fremragende barbering uden barbering prep (barbering efter dit brusebad ved hjælp af ordentlig barbering teknik) for de bedste resultater. Jeg vil helt sikkert samle nogle af disse til rejse og gymnastiksalen, og jeg vil helt sikkert tilføje dette til min liste over bedste barbermaskiner på markedet. 

1

About

Check Also

Tørt hår? Prøv disse hjemmelavede hårmaskeopskrifter

Hydrerende ingredienser, der virker til at blødgøre tørt, frizz-udsat hår omfatter avocados, bananer, æggeblommer, ahornsirup, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 18