Home / frisurer / Alt du ønskede at vide om Box Braids

Alt du ønskede at vide om Box Braids

Alt du ønskede at vide om Box Braids

Box Braids Definition

Boksfletninger er en fletningstil, der ofte opnås med syntetiske hårtilsætninger. Navnet er delvis afledt af "kassen" eller firkantede afskærmninger for hver fletning, selv om afskedige variationer ikke er ualmindelige. Diamant- og trekantformede dele arbejder også for dette udseende. Selvom udvidelser ofte bruges til denne stil, er de ikke påkrævet. I de fleste tilfælde tilføjes ekstra hår til et samlet ensartet udseende i længde og tykkelse.

Når syntetisk hår tilsættes, brændes enderne ofte kort for at forsegle dem.

Også kendt som: Individuelle fletninger, Poetisk retfærdighed fletninger

Hvordan kan jeg style Box Braids?

Denne fletningstil lænker sig til mange forskellige udseende afhængigt af længden og tykkelsen. Meget lange fletninger kan styles ligesom lang, løs hår. Du kan fashion box fletninger i:

  • updos
  • Ponytails
  • Buns
  • Twists eller fletninger

Kvinder med kortere hår kan have fletninger stylet i en skulderlængde bob også. Kasseflader varierer i tykkelse fra halmtynd til markørfedt. Jo skinnier fletterne, jo længere installationen vil tage, og disse fletninger kan tage overalt fra to til tolv (eller flere) timer til at sætte i.

Hvordan skal jeg passe på My Box Braids?

Mens du ikke vil kunne kæmpe gennem dit hår, mens du bruger disse fletninger, skal du stadig rense og standse din hovedbund og fletningerne, mens de er installeret. Du lægger mere fokus på din hovedbund, fordi det er let at komme til.

Daglig vedligeholdelse er meget let og tager ikke meget tid. Men det er vigtigt ikke at springe over dette trin. En fletningspray er nyttig, og du kan spritz dagligt langs længden af ​​dine fletninger for at holde dit hår fugtet. Du behøver ikke at gøre noget for din hovedbund (udover regelmæssig rensning), men nogle kvinder finder, at kasseflader har tendens til at gøre deres skalpe kløende end normalt.

Ved hjælp af en naturlig olie hjælper fletningsspray (køb på Amazon) og / eller en astringent som Sea Breeze til at lindre kløen. Om natten kan du pakke et silkeagtig eller satin tørklæde rundt om din hårlinie for at holde det pænt eller sove på en pudebetræk lavet af disse materialer.

Hvilken type hårtilsætninger har jeg brug for disse fletninger?

Kanekalon (køb på Amazon) forbliver et populært syntetisk hår valg, fordi det er billigt, kommer i en række farver og er normalt holdbar. Du kan også bruge menneskehårtilbehør til ekstra styling alsidighed; Du kan bruge termiske værktøjer på menneskehår, i modsætning til syntetisk. Men menneskelige hårtilsætninger kan ikke vare så længe som syntetiske, og menneskehår kan være en smule dyrere end deres syntetiske kolleger.

1

Box Braid Cautions

Selv om pleje og vedligeholdelse er simpel, er der stadig nogle advarsler i forbindelse med disse fletninger.

  • Sørg for at fletningen ikke er for stramt, især langs din hårlinie. Sammen med smerter eller hovedpine, er andre tegn på, at dine fletninger er for stramme, små bump langs dine kanter.
  • Undgå at bruge for meget hår. Den overskydende vægt kan placere for meget spænding på din hovedbund.
  • Forlad ikke fletningsforlængelser på længere tid end 12 uger, selv om en 8-10 ugers tidsramme er bedre for hårets og hovedbundets helbred. Når du har fjernet et sæt udvidelser, skal du tage en pause på mindst en uge, før du går ind i det næste sæt.
  • Pas på dit hår, mens du bærer kasseflader; bare fordi dit hår er op og ude af syne betyder ikke, at du kan forsømme det. Dette inkluderer en regelmæssig rensning skema.
  • Hvis du stilker dine fletninger i en bolle, hestehale eller updo i løbet af dagen, skal du sørge for at tage den ned før sengetid. Hvis du forlader dine fletninger, der trækkes stramt over natten, placeres for meget spænding på din hårlinie og kan føre til hårtab.
1

About

Check Also

De 10 bedste Curling Wands at købe i 2018

Vi er forpligtet til at forske, teste og anbefale de bedste produkter. Vi modtager muligvis …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1