Home / frisurer / Alexa Chungs bedste frisurer i billeder

Alexa Chungs bedste frisurer i billeder

2016 Museum Of Modern Art Film Benefit - A Tribute To Tom Hanks

Rabbani og Solimene Photography / Stringer / Getty Images

Kendt hovedsagelig for hendes modefornemmelse, er den britiske "It Girl" Alexa Chung også æret over hele verden for hendes boho, jeg-ikke-pleje hår. Modellen, tv-vært og Vogue-bidragyder skåret hendes lange hår tilbage i 2007, og hendes nye look hjalp med at katapulere hende til berømmelse.

Hendes hår er altid lidt uskadet som om hun lader sit naturligt bølgende hår lufttørre. Hun har skåret så kort som hendes kæbe, men aldrig så længe som hendes skuldre, og hun er kendt for sin ombrydelige hårfarve. En trendy surferpige ser det blonder på bunden og mørkere på toppen som om håret naturligt voksede ud på den måde. Hun er også en stor fan af den rodet updo.

Du vil blive forbløffet over, hvad Chung lignede med langt hår (mere om det senere i diasshowet). Det kortere udseende passer til hendes ovale ansigt og gør hendes smukke, lyse øjne pop.

02
af 18

Alexa's Long Shag

Alexa Chung, London 2016

Mark Milan / Bidragyder / Getty Images

Her er hun afbildet med længere hår.

03
af 18

Alexa's Mussy Updo

Alexa Chung in September, 2010

Gareth Cattermole / Getty Images

Dette er et andet smukt kig på Alexa.

04
af 18

Hemmeligheden til Alexa Chungs hårfarve

Alexa Chung with curls, June 2010

Dimitrios Kambouris / Getty Images

Alt om Chung er ubesværet fra hendes uformelle stil til hendes tousled shag frisure, som hun bærer ned eller op i en rodet bun. Og teenagere elsker hende, ifølge Amy Astley, redaktør for Teen Vogue, i en artikel skrevet på den fantastiske blog, Into the Gloss. Her er hvad Astley havde at sige om Chungs appel til teenagere:

"For det meste fordi hun er en ex-model, har hun det, der går til hende - den slanke krop, der fotograferer rigtig smukt ... men jeg kan bare lide hendes kastede hår. Det er hakket, hun lader sin naturlige tekstur komme ud, det gør hun ikke Du må ikke tortureres med blæser eller strygejern eller noget. "

Alexa har ikke altid sportet sin underskrift korte shag. Tilbage i 2007 havde hun langt, typisk touslet hår, som på hende syntes ret kedeligt. Da hun er gammel, har Chung mistet en smule babyfedt i hendes ansigt og afslørede en smuk vinkelkæbe. Hun er helt fantastisk.

Her viser Alexa Chung off sun-kissed højdepunkter. Senere i dette galleri kan du se, hvordan hun ligner meget mørkere hår, men denne "bronde" (blonde plus brun) hårfarve er, hvad Chung normalt sport.

05
af 18

En chat med Alexa Chungs stylist

Alexa Chung Hairstyles -- her look in June 2009

Gareth Cattermole / Getty Images

Ifølge en artikel i Elle UK tager Alexa håret inspiration fra 1960'erne skuespillerinde Jane Birkin.

Bladet citerer Chungs stylist George Northwood, der forklarer, hvordan han genskaber Jane Birkin-looket med et moderne twist. Ifølge Northwood, "dette er en simpel, en-længde bob, men det er skåret ind for en shaggier føler."

Desuden passer dette look til alle hårtyper og ansigtsformer. For at få farven, fortæller Northwood Elle UK at "bede om en balayage teknik, det fokuserer farve gennem enderne af håret snarere end ved rødderne, hvilket giver et naturligt solkyset udseende."

Northwood stilarter Chungs hår med Kérastase Oléo-Crème, til en levetid i tekstur. Han bruger en diffuser til at tørre håret. Du kan også "hårdt tørt" hår ved at tørre halvvejs og derefter lade håret lufttørre, og du krymper det med fingrene.

06
af 18

Chungs overraskende svar til det, hun mest bryder sig om hendes udseende

Alexa's wavy shag

Dave Hogan / Getty Images

Utroligt, Chung er ikke begejstret med hendes hår. I en Q & A, der blev offentliggjort i The Guardian, blev Chung spurgt, "Hvad har du mest set ikke om dit udseende?" Hendes svar ville overraske enhver, der begærer hendes naturligt muskuløse låse, "Mine ører og mit utroligt fine hår, der går fladt trods timers rygkamning."

07
af 18

Sådan får du Chungs underskrift ombre hårfarve

Alexa Chung

Gareth Cattermole / Getty Images

Her er Alexa Chung i bangs og ombré hårfarve. Bemærk hvordan hendes hår ser ud som om det vokser ud fra blonde til brunt. For at efterligne dette udseende, spørg din stylist for "balayage" hårfarve og kun på bunden to tredjedele af håret.

Baliage gør det muligt for stylisten at male farveskår på håret - meget bedre for dette udseende end den typiske pin-prick-størrelse fremhæver, at folier giver dig.

08
af 18

Hemmelighed til perfekt uklædt hår

britisk Fashion Awards 2012 - Inside Arrivals

Ian Gavan / Personale / Getty Images

Chungs hår ser uskadet ud og det er målbevidst. For at efterligne dette udseende, spørg din stylist til lange lag. Dette tilføjer kroppen. At style, håndklæde tørt hår ud af brusebadet, tilsæt mousse og skrumpe håret, og lad det lufttørre. Fortsæt med at skrumpe håret som det tørrer. Du kan også blæse tørt hår omkring halvt tørt og lad det lufttørre. For at få mere krop, backcomb hår. Bøj over og spray rødder med hårspray.

09
af 18

Tilføj Braids og Bobby Pins til et smukt udseende

Alexa Chung in a braided hairstyle

Andrew H. Walker / Getty Images

Dette er et godt udseende for enhver, der vokser ud på deres pande eller hår og i en akavet fase. Bliv blot lufttørret hår og pin bag dit øre. Du kan gøre så mange eller så få fletninger som du vil.

10
af 18

Alexa er kendt for sin Surfer Girl Chic

Alexa Chung with bangs

Jason Kempin / Getty Images

Surfer pige højdepunkter er super populære til sommer. Surfers har naturlige højdepunkter uden indlysende stop eller starte med dem. For at få dette udseende skal du holde det meste af håret mørkt, men lette stykker rundt om ansigtet. Stylister anbefaler, at du får chunky balayage, der starter ved hagen, plus et par stykker af lys farve rundt om ansigtet. Hvis du er en medium brunette, som Chung er, få en cremet guld nuance på enderne og en varm karamel tættere på dit ansigt (din stylist vil vide, hvad jeg mener).

11
af 18

Bye-Bye Surfer Girl, Hej Dark Chic Bob

Alexa Chung's bob/shag haircut from the front, April 2011

Andrew H. Walker / Getty Images

For vinteren 2011 sagde Chung "farvel" til sine surferpige-tråde og farvede hendes hår en mørk espressofarve. Bemærk, hvordan hun også skærer hendes varemærke shag i en bob med lange, sidebevægede bander.

12
af 18

Sidebillede af Bob

Alexa Chung

Andrew H. Walker / Getty Images

Her er et sidebillede af hendes bob. Bemærk, at hendes stylist ikke tynde håret med en barberkniv, hun har masser af krop.

13
af 18

Alexa Chung & Demi-Bobs opkomst

Alexa Chung's shag, February 2011

Stuart Wilson / Getty Images

Før hun slog håret helt væk, udøvede Chung denne uber-populære demi-bob (nej semi-bob). Denne populære hårlængde, som falder overalt mellem mellemhals og skuldre, er blevet set på mange skuespillerinder og modeller denne sæson.

14
af 18

Alexa Chungs underskrift Look: The Messy Bun

Alexa Chung mussy updo

Ian Gavan / Getty Images

Chung handler om det ubekæmpede bohemiske ligner den her. For at få dette udseende, fingre kam håret i en bolle på nakken eller på bagsiden af ​​hovedet. Træk nogle få ansigtsrammer ud.

15
af 18

En anden Mussy Updo

Alexa Chung updo

Jemal Grevinde / Getty Images

Her er en anden typisk mussy updo.

16
af 18

En favorit Alexa Chung Frisure

Alexa Chung in 2008

Gareth Cattermole / Getty Images

Denne tidlige Alexa Chung frisure er så sød endnu funky.

17
af 18

Et afslappet udkig efter dagen

Alexa Chung in her signature mussy updo

Justin Campbel / Getty Images

Alexa Chung er dronningen af ​​casual cool, både med sin personlige stil og med hendes hår.

18
af 18

Alexa med langt hår tilbage i 2007

Alexa Chung with long hair in January 2007

Claire Greenway / Getty Images

Dette er Alexa i 2007 lige før hun afskåret sine lange låse og vedtog sin signatur shag. Hun var meget ung her og har stadig lidt babyfedt i ansigtet. Da hun er blevet ældre, er ansigtet blevet mere vinkelt. Shag-klippet hjælper også med at vise vinkler og øjne.

1

About

Check Also

3 DIY kokosmælksmaske til tørt hår

I troperne har kvinder fugtet deres hår med kokosmælk i generationer. Og med god grund …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 85