Home / frisurer / 8 Essential Styling Tips til krøllet hår

8 Essential Styling Tips til krøllet hår

Føl dig overvældet hver gang et stort hoved krøllet hår sidder ned i din stol? Nå, du er ikke alene. Skærekrøller synes at fremkalde frygt i mange en talentfuld stylist, men frygter ikke mere, da vi bryder ned de øverste tips i skæring og styling krøllet hår.

Kvinde having hair rinsed

PhotoAlto / Frederic Cirou / Brand X Pictures / Getty Images

Den største fejl, jeg ser folk gør, når man skærer for krøllet hår, starter tjenesten med en dejlig hård shampoo. Intet frizzes eller fluffer op krøller mere end en god sudsing. Brug af balsam som shampoo vil gøre det trick, og du behøver ikke bekymre dig om at grove op på den følsomme cuticle. Forklar for dem, at snavs og olie vil klæbe til balsammen og skylle ud, så du føler dig ren, men uden den glatte følelse, at shampoo kan efterlade.

Generelt fortæller jeg alle mine krøllede, hårede klienter, at de ikke skal bruge shampoo mere end en gang om ugen. De vil se en enorm forskel i deres krøller, når de begynder at lægge af tingne.

02
af 08

Lag er en Curls Best Friend

8 Essential Styling Tips til krøllet hår

Ophavsret SXC.

En masse krøllede hårede klienter kommer til mig med knapt nogen lag overhovedet. De har enten været blegede i fortiden, eller de er bange for, at hvis du fjerner for meget vægt, bliver deres hår stort og blødt. Tværtimod, hvis du ikke fjerner tilstrækkelig vægt, vil du blive tilbage med det frygtede trekanthoved.

Krøllet hår har brug for lag at bevæge sig. Jeg kutter normalt lodrette lag på mine klienter og derefter går tilbage ind, skærer individuelle krøller for at bryde det op og give håret lidt bevægelse. Denne teknik bryder oplagringen, så håret ikke har nogen stærke eller hårde linjer i den.

03
af 08

Smid ikke dem, der slutter!

8 Essential Styling Tips til krøllet hår

Ophavsret SXC.

Intet ødelægger krøllet hår mere end for meget teksturisering. Jeg har haft mange en krøllet hård klient være fuldstændig traumatiseret af en snit glad stylist, der ikke kunne lægge tynde saks.

Krøllet hår har brug for vægt fjernet fra sin masse, men vægten bør aldrig fjernes fra enderne. Krøllet hår har brug for enderne til at være tunge, så krøllen kan tage form. Når du overteksturiserer krøllet hår, forstyrrer du krøllemønsteret og slutter med frizz.

04
af 08

Husk længden

8 Essential Styling Tips til krøllet hår

Ophavsret SXC.

Når du skærer for krøllet hår, skal du altid huske at længden vil krympe mere end forventet. Desværre har krøllehårede kunder tendens til at gå længere indbyrdes nedskæringer, hvilket betyder, at deres ender normalt har brug for mere off, end de er villige til at deltage med. Forklar præcis, hvor meget længde du vil fjerne og altid glemme på siden af ​​mindre, er mere. Nogle af mine klienter får så meget som 5 inches i længden, når deres hår er vådt, og det kan være nemt at blive båret væk, hvis du ikke er forsigtig.

05
af 08

Rewet Før du stil

8 Essential Styling Tips til krøllet hår

Ophavsret SXC.

Vi ved allerede, at krøllede hår krøller op, når krøllemønsteret forstyrres, så hvorfor ville du style krøllet hår, efter at det er blevet skåret og kæmmet uden omformning af krøllemønsteret først?

Den nemmeste måde at omforme krøllen på er ved at genvæske håret. Jeg tager normalt mine klienter tilbage til shampoo skålen, eller hvis de har fint hår, sprøjter jeg dem bare ned på stolen, når vi er færdige med at skære og inden vi begynder at styling. Når du har vådt dem ned, læg den kammer! Vi bruger vores fingre herfra ud.

06
af 08

Vælge de rigtige produkter til krøllet hår

8 Essential Styling Tips til krøllet hår

Ophavsret SXC.

Produkter virksomheder målkrøllede hårede mennesker ved at spille på, at de er desperate for at finde noget, der virker. De ved, at vi vil prøve noget, hvis det lover at forbyde frizz, men ofte slutter du bare med for mange produkter.

De eneste to produkter jeg bruger på mig selv (jeg har stort krøllet hår) og mine klienter er balsam og gel. Du behøver ikke noget andet!

07
af 08

Korrekt anvendelse af produktet

8 Essential Styling Tips til krøllet hår

Ophavsret SXC.

Nu hvor vi har fundet ud af, hvilke produkter der skal bruges, må vi lære at bruge dem. Du ved, hvordan krøllet hår ser godt ud vådt og tørrer derefter ind i et krøllet rod? Nå er vandet, der vejer håret ned og limer det sammen - Når håret tørrer, fordamper vandet, og du taber det klæbemiddel, hvilket får håret til at adskille og frizz.

Ved at forlade en regelmæssig balsam i håret, kan vandet fordampe, men conditioneren gør det ikke, hvilket giver dig perfekt definerede og fizzfrie krøller.

Hvis din klient er bekymret over, at deres hår vil føle sig fedtet, forklar dem, at balsam går ind i kutikulaen og ikke bliver på toppen af ​​det, så de burde ikke mærke det i deres hår.

Når det er sagt, hvis din klient har meget fint hår, ville det være en god ide at erstatte regelmæssig balsam til en fravær.

08
af 08

Rør ikke!

8 Essential Styling Tips til krøllet hår

Ophavsret SXC.

Nu hvor du har påført balsam med fingrene og skruet i gelen, kan du enten lufttørre (hvilket normalt giver de bedste resultater) eller tørre med en diffusor. Hemmeligheden om at tørre krøllet hår uden frizz er at holde dine hænder af det, indtil håret er helt tørt. Det betyder ikke, at håret skrues op i diffusoren eller scrunching det med dine hænder!

Når håret er mindst 80% tørt, kan du gå ind og ryste håret ud for at frigøre krøllen og give det lidt volumen.

1

About

Check Also

3 DIY kokosmælksmaske til tørt hår

I troperne har kvinder fugtet deres hår med kokosmælk i generationer. Og med god grund …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1