Home / frisurer / 10 ting hver kvinde bør vide om hårstruktur

10 ting hver kvinde bør vide om hårstruktur

10 ting hver kvinde bør vide om hårstruktur

Når det kommer til at vælge din bedste frisure, er intet vigtigere end hårtekstur. Ikke engang dit ansigt form. Dit hårs tæthed og tekstur dikterer din frisure, din hårlængde, og hvordan din stylist skærer dit hår. Det spiller også en stor rolle i din daglige hårpleje rutine.

Ligesom der er regler til den perfekte frisør, er der altid regelbrydere. Nogle af de allerbedste frisurer kan ses på kvinder, der ikke overholder skønhedsindustriens udgaver.

Lad os undersøge reglerne om hårtekstur, at hver kvinde skal vide og opdage et par måder at bryde dem på.

6 Typer af hårstruktur

Der er seks grundlæggende typer hårtekstur: fint, lige, bølget, groft, kruset og krøllet. Du kan også være en kombination af disse. For eksempel kan du have naturligt fint, lige hår. Du kan have krøllet hår, der har tendens til at blive kruset eller bølget hår, der også er groft.

Det er godt at kende din hårtype og tekstur, når det kommer til at vælge et hårklipp og stylere dit hår. Din frisør skal kunne udrydde dit hårs situation ved at røre ved det og se, hvordan det bevæger sig, men du kan også gøre det selv.

For at finde ud af dit hårs tekstur, tag sektioner af det øverst, sider og tilbage og se hvordan det falder, når du giver slip.

  • Hvis dit hår falder fladt og slanket, har du fint hår.
  • Hvis dit hår stikker op lige, eller hvis det puffer op og væk fra din hovedbund og ansigt, har du tykt tekstureret hår.
  • Alt derimellem er mellemstruktur.

Det er naturligt for blondt hår at være tyndere i tekstur, mens mørkt hår tendens til at være tykkere.

Krøllet hår har tendens til at se bedst ud

Skønhedseksperter vil fortælle dig, at krøllet hår har brug for længde til at veje det ned, ellers vil det pouf op. Det er rigtigt. Som regel kan jo længere du dyrke dit krøllede hår, jo bedre.

Du kan dog bryde reglerne, når det kommer til dine krøller. Mange kvinder har stort krøllet hår, der popper overalt, og det kan styles elegant eller have et sjovt, springende look, der passer til din personlighed.

1

Må ikke vokse fint hår for længe

Ligesom krøllet hår har brug for længden til at afveje det, skal det være fint at have fint hår til at holde kroppen. Langt fint hår kan virke fladt og livløst.

Når det er sagt, ser kvinder med visse ansigtsformer fantastisk ud i langt hår, uanset hårets tekstur. Runde og firkantede ansigter ser godt ud med længere hår, fordi det forlænger ansigt, der har tendens til at være så bredt som det er langt.

Hvis du har fint hår og et langt ansigt, kan du være bedre med kortere hår, men det betyder ikke, at du er henvist til bobs resten af ​​dit liv. Du kan nemt komme væk med en skulderlængdesnit. 

Lag arbejder på alle hårstruktureringer

Lag er som magi. De bygger i bevægelse, blødgør dit hårs linjer, skab krop, og kan holde dit krøllede hår fra at ligne et juletræ. Den gode nyhed er, at de arbejder på alle hårstruktureringer.

Bangs er bedst til lige, groft og fint hår

Bangs kan være et stort aktiv for mange kvinder. Hvis du har krøllet eller kruset hår, kan du føle dig lidt ude, fordi det er en gammel skønhedsregel, at bangs fungerer bedst på lige, grove og fine hår, men aldrig krøllet hår.

Ifølge denne teori, medmindre du er villig til kemisk eller manuelt at rette dit hår og bangs hver dag, er du bedre ikke at få fat.

Krølledehårede kvinder kan bryde denne regel, hvis du går for lange, sidebevægede bragter. Det korteste lag skal ramme i dit øre, og du bør altid sørge for, at din stylist skærer smør, når de er tørre. Håret rykker op, når det tørrer, og du vil ikke have korte krøller, der bukker ud fra din pande.

De fleste hår har noget bølge

Hvis du har lige hår og lad det lufttørre, scrunching som det tørrer, vil du opdage, at dit hår faktisk kan forekomme naturligt bølget. Faktum er, at de fleste hår har nogle naturlige bølger til det, selv kvinder med utrolig fint hår. Det ser måske ikke godt ud, men det er godt at vide, at du kan få en bølge ud af det.

Find produkterne til din hårstruktur

Kvinder med fint eller lige hår har brug for forskellige produkter end kvinder med groft, krøllet eller kruset hår.

Fra din shampoo til dine stylingprodukter skal du sørge for at vælge produkter, der passer til din naturlige tekstur.

De bedste produkter til fint hår omfatter volumisatorer, milde shampooer, der ikke vejer håret ned, tør shampoo (eller babypudder), hårspray og hjemmelavet eddike skyller, der hjælper med at fjerne produktopbygning. Kvinder med tørt hår bør overveje fugtgivende shampoo og balsam, glatte hårbehandlinger og serum.

Enhver kan skabe krop

Hemmeligheden med at skabe krop med lige, fladt eller bølget hår er det rigtige hårprodukt og en god slagtørring. Du har selvfølgelig brug for det rigtige hårklipp og vil gerne tilføje lag. Derefter vil tilsætningen af ​​en volumiserende spray eller havsalt spray automatisk skabe mere krop.

Vask så ofte som du vil

Du har måske hørt, at du aldrig skal vaske dit hår hver dag. Du kan dog være velkommen til at bryde den regel, hvis du har brug for det.

Fint hår betyder normalt fedtet hår, derfor kan du komme væk med en daglig vask. På den anden side er groft hår typisk tørt, så en ugentlig vask anbefales ofte. Det er dog dit hår, og du bør shampoo det så ofte som du har brug for, selvom det er hver dag.

For fedtet hår, prøv en tør shampoo eller baby pulver ved rødderne. Dette vil opsuge ekstra olier på de dage, hvor du springer over en shampoo.

Hvis du har kruset hår, er din hemmelighed til blødere hår i konditioneringen. Du vil finde det bedst at konditionere efter hver shampoo og lave varme oliebehandlinger ugentligt. Nogle kvinder med krøllet eller kruset hår aldrig shampoo. Dette er kendt som "no-poo" -bevægelsen. De går simpelthen lige til balsam i stedet. 

De rigtige værktøjer til din hårstruktur

Forskellige hårtekster kræver også forskellige hårværktøjer. For eksempel kan kvinder med lige, bølget og groft hår investere i en stor runde børs hår børste samt en padle børste til blowouts. Det er også værd at have tid til at overveje at investere i en god ionblæser. Den tid det tager at tørre hår er skåret ned med en kvalitet tørretumbler og dit hår vil ikke frizz eller stege.

Krøllet hår er vanskeligere, fordi det har en tendens til at frizz, når den er overhåndteret.

Nogle kvinder bruger ikke hårbørster eller blæser på deres krøllede hår og vælger i stedet at lade det lufttørre. Andre tørrer deres hår nedenfra i en lav indstilling og bruger en diffusor.

Eksperimenter med forskellige tilgange, og du vil finde de bedste værktøjer og teknikker, der arbejder for dit hår. Brug disse anbefalinger som vejledning for at hjælpe dig med at undgå dyre fejl, men husk altid, at hver kvinde (og hendes hår) er anderledes.

Omfavn din hårstruktur

Hvis der er en ting du lærer om skønhed gennem årene, er det, at vi er sværere på os end nogen anden er. I årevis beskrev jeg mig selv på denne måde til min frisør: "Jeg har en stor pande, så jeg foretrækker smør. Jeg har et langt ansigt, så jeg må ikke bære mit hår langt, og jeg har fint, fladt hår, så jeg skal bevare krop. "

Bemærk negativiteten i denne sætning: "stort pande", "langt ansigt" og "fladt hår." Sandheden er, at mit ansigt ikke overhovedet er meget længe. Nogle gange ser det ud til at være firkantet. Andre gange kan det betragtes som ovalt. Og mit hår er faktisk tykt og ja, fint. Men det er tykt! Hvem klager over at have tykt hår? Hvad angår min pande, søger kvinder med korte pander nok min store, lige som jeg begærer deres. 

Når vi føler sig fast med det vi er født med, er det nemt at være ivrige efter forandring. Men vores liv bliver meget lettere, hvis vi omfavner vores naturlige hårtekstur og alle andre funktioner, vi er født med.

Det betyder færre timer med krøllejern, hvis du har lige eller fint hår og færre timer med fladt jern, hvis du har krøllet eller bølget hår, som du vil ligge fladt på. Tag hestehale ned og vis det hår!

I stedet for at hatte på dit hår, når du kigger på det i spejlet, skal du tjekke ting, du kan lide om din: dens tykkelse, dens længde, dets glans. Du kan snart finde din holdning til dit hår (og dig selv) ændret. Vigtigst, fortsæt med at bryde "reglerne".

1

About

Check Also

Populære, uhyggelige og sjove frisurer til Halloween

01 af 17 Contents1 Yikes! Det hårdeste hår til Halloween2 Dead Bride Halloween Kostume3 To …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 25 =