Home / Farkut / Petite Style: Paras Designer Jeans -tuotteet pienille naisille

Petite Style: Paras Designer Jeans -tuotteet pienille naisille

katu style jeans and olive jacket

Tutustu pienimpiin naisiin parhaista farkkamerkkeistä.
Christian Vierig / Getty Images

Lyhyemmät naiset joutuvat usein haastamaan farkut, jotka eivät suolaa pieniä kehyksiä. Olitpa lyhyt ja kurpitsi, tai petite kaikkialla, olemme pyöristettynä parhaimpiin suunnittelija-farkkujen tuotemerkkeihin, jotka tarjoavat juuri sinulle sopivia petiteettejä. Opi, mitkä korkealaatuiset denim-tuotemerkit tarjoavat pienet farkut ja missä voit tehdä ostoksia suosikkiasi, mieluummin kuin laiha farkut, suora jalka, bootcut tai rajatut farkut.

02
07

J Brand

J Brand Petite Jeans in cropped fit

J Brand

J Brand on suunnittelija denim-tarra, jolla on maine laadukkaista farkuista, jotka tekevät naisista kauniita. Brändi lanseerasi vuonna 2005 tehtävänsä luomaan ajattomia, klassisia ja hienostuneita farkut, korostaen täydellistä istuvuutta.

J Brandin petite denim -naru on suunniteltu erityisesti naisille 5'3 "ja alle. Kokoelma sisältää lyhyemmän inseamin (29" - 32 "riippuen jean-tyylistä ja noususta) ja korkeammasta kääntymisestä polvilla täydelliseen sovitukseen lyhyemmässä kehyksessä.Tämän suunnittelijan brändistä löytyy hyvät valikoimat tyylejä, mukaanlukien laiha farkut ja suorat jalkatyypit, pesuissa, jotka vaihtelevat haalistuneesta sinisestä tummaan indigoksiin ja jopa mustaan ​​denim-tyyliin.

Hinnat alkavat noin 185 dollaria.

Käy J Brand Jeans -verkkosivustolla.

 

03
07

AG-farkut (Adriano Goldschmied)

Musta coated jeans for women

AG-farkut

AG (Adriano Goldschmied) denim-brändi (tunnetaan myös nimellä "AG Jeans") on ollut suosikki tyylikkäistä, huippuluokan denim ystäville yli vuosikymmenen ajan. Perustettu vuonna 2000, jonka tarkoituksena on luoda tyylikkäitä, hienostuneita ja klassisia farkut nykyaikaisen naisen vaatekaappiin, AG Jeans tarjoaa nyt erityisesti lyhyemmille asiakkaille suunniteltuja tyylejä.

AG Jeansin pienet farkut ovat muutamia erilaisia, tyylikkäimpiä tyylejä, mukaan lukien super-laiha legging-jean, leveämpi jalka capri-tyyli ja trendikäs, ohut nilkkasadukka.

Löydät myös valikoiman muodikkaita kangasvalintoja valkoisista farkuista, jotka sopivat erinomaisesti kesällä, vintage-ahdistuneisiin denimiin, tosiin sinisiä farkkuja, mustat mustanaiset farkut ja upean mustan päällystetyn farkun, joka näyttää tylsältä nahkavyöltä.. 

AG Jeans Petite -suunnitteleva denim-kokoelma on räätälöity korkealla 30 "-mallilla, joka mahtavat sopivat naisille, jotka ovat 5'3" ja alle. AG: n petite farkut tulevat Nämä ovat saatavilla hyvin erilaisia ​​klassisia ja vintage pesee, vuosikerta blues tumma indigo ja musta.

Hinnat alkavat noin 180 dollaria.

Käy AG Jeans -verkkosivustolla.

04
07

Paige Premium Denim

Paige petite designer jeans in skinny fit

Paige Denim

Vuonna 2004 lanseerattu Paige Premium Denim on suunnittelija farkkuleipä, joka yhdistää Etelä-Kalifornian rentoa vibeä hienostuneeseen muotoiluun. Paige kauniisti rakennettu farkut on valmistettu erittäin korkealaatuisesta denimistä, joten ne ovat suosikki hyvin valmistetuista kuuluisista Kate Middletonin ja Cara Delevingnen kuuluisista klassikko-kokoontumisviihdeään.

Paige Denimin kokoelma pienikokoisia farkuita on räätälöity runkoon, joka on 5'4 "ja alhaalla, mikä tarjoaa suuremman polven ja lyhyemmän inseamin (32") pienille naisille. Paige tarjoaa nilkkasadetta, laiha ja bootcut-farkut petitille, keskelle nousuun ja korkeisiin tyyleihin. Huuhteluvaihtoehdot sisältävät pimeät indigo-farkut ja haalistuneen vintage-pesutyyli.

Hinnat alkavat noin 250 dollaria.

Käy Paige Premium Denim -sivustolla.

05
07

Joe-farkut

Valkoinen jeans bootcut style petite fit

Joes Jeans

Suunnittelija denim-brändi Joe's Jeans syntyi vuonna 2001 ja on tullut tunnetuksi hyvästä valikoimasta ajattomia tyylejä, jotka on leikattu premium-denim-kangasta. Joe-farkut on valmistettu keskipainokestävyydestä, joka on riittävän kevyt joustavaksi, mutta tarpeeksi tiheä liukuakseen naisen kaarteisiin.

Joe's Farkut tarjoavat tyylikkäitä pienikokoisia farkut miellyttävään bootcut-sovitukseen, joka on saatavana valikoimassa houkuttelevia värejä, tosi indigo-denimistä vintage-farkuihin ja kirkkaasta valkoisesta farkusta, joka on ihanteellinen kesällä. Mukana 31 tuuman inseam, nämä ovat tyylikkäitä, kulutettavia päivittäisiä farkut, jotka on suunniteltu vartaloisen naisen mielessä, olivatpa ne sitten ohuet tai kiharat.

Hinnat alkavat noin 190 dollaria.

Käy Joe's Jeansin verkkosivuilla.

 

06
07

True Religion farkut

Totta Religion Petite Stella Jeans

True Religion Petite Stella Farkut.
Oikea uskonto

True Religion premium denim brändi lanseerattiin vuonna 2002, jonka tehtävänä oli määritellä suunnittelija farkkujen markkinat painottaen sopivuutta, laatua ja tyyliä. Tämä suunnittelija tarjoaa aitoja, amerikkalaistyylisiä denimia, joissa on keho-tajuissaan sopivia vaatteita ja trendikäs vintage-inspiroima muotoilu.

True Religion's Petite-kokoelmassa on bootcut jean ja laiha jean. Molemmissa on keskellä kohoava vyötärö ja laihdutus, syvä indigopuhdistus, ja ne on suunniteltu lyhyemmille kehyksille, joissa on 30 "inseam.

Hinnat alkavat noin 260 dollaria.

Käy True Religion verkkosivuilla.

07
07

7 kaikille ihmiskunnalle

7 for All Mankind Tailorless Short Inseam Jeans

7 kaikille ihmiskunnalle Tailorless Short Inseam Jeans.
7 kaikille ihmiskunnalle

7 All Mankind perustettiin vuonna 2000 Los Angelesissa Kaliforniassa. Suunnittelija farkkujen brändi ansaitsi nopeasti stylistien ja julkkisten keskuudessa korkealaatuisesta denimistään, innovatiivisesta rakentamisesta ja muodikkaista, keho-tajuista sopivuudesta. Fanit tunnustetusti "Sevens", 7 All Mankind farkut alun perin näyttivät suunniteltu sovittamaan pitkä, laiha julkkis runko. Muutama vuosi sitten, brändi esitteli uusia, pieniä ja lyhytaikaisia ​​tyylejä, jotka palvelivat naisten kuluttajan denimmarkkinoiden lyhyempiä loppua.

Suunniteltu miellyttävämpiä pienempiä mittasuhteita varten, The Petite Jean 7: llä All Mankind -ominaisuudella on lyhyempi inseam (29: stä 32: een, riippuen noususta ja tyylistä) ja korkeammasta polvesta. Löydät muutamia söpöjä farkkuhenkisiä tyylejä brändin petite-kokoelmasta, mukaan lukien laaja jalkahousuinen jean-tyyli, joka sopii erinomaisesti työskentelyyn.

Hinnat alkavat noin 160 dollaria.

Käy 7: n All Mankind -sivustossa.

1

About

Check Also

Tuki #BCAM tyyliin: 5 vaaleanpunaista farkut pukeutumaan lokakuussa

01 06 Contents1 Kuinka pukeutua vaaleanpunaisiin farkuihin tyylin parantamiseksi2 NYDJ Clarissa Nilkkakoruinen farkut eksoottisella meloni3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 2 =