Home / Farkut / Paras farkut Apple-kehon muotoon

Paras farkut Apple-kehon muotoon

omena-body-jeans.jpg

Selvitä, mitkä farkut kaipaavat parhaiten apple-kuvion.
Getty Images / Gazimal

Jos sinulla on omenakuorityyppi, oikean farkkuparin valitseminen voi auttaa pienentämään keskustaasi ja näyttämään ohuet lonkat tasapainottamalla kehosi mittasuhteita. Applen muotoiset naiset ovat suurempia kehonsa yläosassa ja painostavat vatsa-alueella. Ylöspuolella olet ohuempi lonkat ja selkä, ja niillä on vähäisempi reidet kuin monet muut kehon muodot. Opi tuntemaan, mitkä farkut näyttävät parhaiten omenan muotoisesta kehon tyypistä, mukaan lukien parhaat nauhan tuotemerkit ja tyylejä.

02
05

Kehosi paras nousu farkuissa

James Jeans Plus-Size Twiggy Z Cigarette Leg Jean

James Jeans Plus-koko Twiggy Z Savukkeiden jalka Jean.
James Jeans

Appelsiin muotoilluilla naisilla on kiinnitettävä erityistä huomiota farkkujen nousuun tai jos vyötärönauha osuu kehoon. Valitsemalla liian alhaisen nousun jean voi aiheuttaa pelätty "muffin top" -vaikutuksen sinulle (kun keskimmäinen vuotaa yli vyötärönauhan housut). Käänteiseltä puolelta omenamuodot eivät sovi hyvin korkean noustason tyyliin - nämä tosiasiallisesti yleensä korostavat vatsaasi sen sijaan, että ne peittäisivät sen.

Jos haluat keskelläsi keskustaa ja antaa sinulle sileän viivan vyötäröllä, myy mid-rise-jean, joka istuu aivan navan yli tai hieman alle sen. Ota aikaa ostoksille, joka sopii täydellisesti vyötärön ympärille - sen on oltava riittävän tiukka, jotta saat muodon ja sileyden vyötärö- ja lonkkarivillä puristamatta liian tiukasti.

Farkut, jotka on rakennettu raskaammasta farkkukankaasta, sopivat myös omenamuotoihin, koska ne auttavat sisällyttämään keskimmäisen osan.

Kokeile näitä merkkejä:

  • Paige Denim 
  • James Jeans

 

03
05

Housut farkut

NYDJ Stretch Isabella Trouser Jeans

NYDJ Stretch Isabella Trouser Jeans.
NYDJ

Housut farkut - niin sanotut, koska ne on suunniteltu näyttämään enemmän kuin perinteiset housut - ovat loistava valinta, jos sinulla on omenakuorityyppi. Laajempi vyötärönauha tällä jean-tyylillä auttaa pitämään mahassasi ja laajemmat jalat tarjoavat tasapainon ylimmälle raskasluokalle. Useimmat housuiset farkut tulevat myös pimeään pesuun, joka on sopiva toimistoon ja monipuolinen casual wear.

Koska kaikki omenan muotoiset kappaleet eivät ole samanlaisia, sinun kannattaa ostaa housu-tyylisiä farkuita, jotka oivaltavat ainutlaatuisen hahmosi. Jos sinulla on esimerkiksi tasaisempi takapenkki, etsi housuhousut, joissa on takataskut tai koristeelliset takataskuompelut, jotka visuaalisesti lisäävät takaasi. (Hanki lisää vinkkejä ostamaan farkut, jotka tekevät bussin näyttävän hyvältä).

Useimmille omena-kehon muodoille, keskisuojasi minimointi on huolenaihe. Housut farkut, joissa ei ole etutaskuja tai tasainen sivutaskut, joissa vetoketju tai napit suljetaan, ovat parhaiten sopivia.

Kokeile Housut Farkut Näiltä Tuotemerkiltä:

  • NYDJ
  • James Jeans

 

04
05

Pillifarkut

Hopea Jeans Mid-Rise Skinny

Hopea Farkut Mid-Rise Skinny.
Hopea Farkut

Sinun ei tarvitse välttää muodikkaita laiha farkut, jos kehosi on omenamuotoinen. Itse asiassa tämä denim tyyli voi olla hyvin imartelevaa, kunhan valitset oikean parin. Ihon farkut on tyypillisesti leikattu halata jalat tiukasti, mikä osoittaa sinun vähärasvaiset reidet ja kapeammat lonkat - jotkut parhaista varoista, jos olet omena.

Kun ostat ohuita farkkuja omenankorolle, valitse tumma pestä parin, jotta välität keskikohdistasi. Omenilla voi olla pitempiä jaloja, joten ostat laihaihin farkuihin, joissa on pitkät inseamit, mahtavat lattian laiduntavat pituudet. On aina hyvä idea, kun menet farkut ostoksille, kulutat tai tuovat kengät, joita tyypillisesti käytetään farkkujen kanssa, joten voit ostaa oikeat pituusparit kantapohjaan tai asuntoihin. 

Trendikäs ahdistunut laiha farkut näyttävät hyvältä sinulle ja korosta upeat jalat. Tai kokeile rajatun parin nahkaisen farkut, jotka osoittavat ohut varret.

Jos olet huolissasi muffinssi, liitä vain kapeat farkut virtaavalla tunikaattilla.

Kokeile Skinny Jeans -tuotteita näistä tuotemerkeistä:

  • Lucky Brand
  • Hopea Farkut
  • Levin

 

05
05

Bootcut-farkut

Levi's Plus Size 512 Boot Cut Jean

Levi's 512 Boot Cut Jean.
Levi Strauss & Co

Bootcut-farkut ovat lähinnä suoraa denim-tyyliä, joka leimahtaa hiukan polven alapuolelta ja päättyy laajempaan helmaan. (Tämä jean-tyyli liukuu helposti yli korkeat saappaat - siis nimi).

Jos olet omenakuorityyppi, pidät siitä, miten bootcut jean osoittaa pois ohuet lonkat ja luo tasaisen linjan alas jalat. Samanaikaisesti täyteys bootcutissa olevissa reunoissa auttaa tasapainottamaan leveämpi selkä ja hartiat, antaen sinulle paremman suhteellisen näköä päästä varpaisiin.

Jos olet omena muoto, paras bootcut jean on todennäköisesti mid-rise tyyli, joka istuu noin tuumaa alla vatsa painiketta. Etsi farkut stretch denim kangasta - haluat pari pari 2-3% elastaania (kutsutaan myös Spandex tai Lycra) pitämään teidän vatsa.

Bootcut-farkut, joilla on polven polveutuminen tai kevyesti ahdistetut tyylejä, joilla on strategiset ripstyt polven tasolla, kiinnittävät huomiota jalkaosi kapeimmalle osalle..

Kokeile Bootcut-farkkuja näistä tuotemerkeistä:

  • Vanha laivasto
  • Levin
  • Paige Denim 

 

1

About

Check Also

Miten pukeutua rajatut farkut ympäri vuoden

01 11 Contents1 Rock lyhyempi Jeans Trend2 Tapaa vanhempien varusteet3 Kiillotettu viikonlopun varusteet4 Laid-Back Work …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 36