Home / Farkut / Muoti-vihjeet, jotka todella toimivat: Kuinka etsiä farkuita ohuemmiksi

Muoti-vihjeet, jotka todella toimivat: Kuinka etsiä farkuita ohuemmiksi

Et voi aina lyödä tavoitteesi painoa - mutta voit näyttää farkuilta naarmuilta juuri tässä minuutissa. Useimmat naiset uskovat farkut kuin vaatekaappi, usein saavuttaa heille, kun emme ole tyytyväisiä puristamalla muihin vaatekaappi vaihtoehtoja. Mutta farkkujen poikaystävä voi olla vähän taidetta - se ei ole niin yksinkertaista kuin vain ostamasta pariin farkut. Olemme keränneet parhaan muodin neuvoja siitä, mitä etsiä, kun menet farkut ostoksille, auttaaksesi sinua löytämään täydellisen parin farkut, jotka näyttävät siltä, ​​että olet menettänyt painon heti, kun laitat ne päälle. Katso aikaa säästävä opas siitä, kuinka näyttää farkuilta naarmuilta,.

katu style dark jeans

Tummat pestävät farkut ovat laihtumisia kaikille.
Edward Berthelot / Getty Images

Siniset farkut tulevat erilaisiin pesuihin (joita kutsutaan myös huuhteluiksi tai värinkäsittelyiksi), jotka vaihtelevat valkoisesta, vaaleasta sinisestä ja kyyhkysistä harmaasta pehmeästä indigosta, hiilestä ja mustasta mustaa. Siellä on myös pastelli-farkut ja rikkaat väriset denimpesut. Jos tavoitteena on etsiä farkuita ohuemmaksi, valitse värisävyn tummimmasta päästä värisävy. Vaaleat indigot tai musta huuhtelu on ohutta ja tumma pestä. Ne ovat vain ohuita, mutta myös monikäyttöisiä sekä rentoihin että mekkoihin..

Muista, että tummat denim-farkut vaativat jonkin verran huolta pestä, koska ne on valmistettu raskalla väriaineella, joka voi vuoda muita vaatteita pesemään.

Opi pestä tummat farkut, jotta väriaine ei pääse vuotamaan

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 44