Home / Farkut / Kuinka ostaa korkealaatuisia farkuita (Vihje: Se ei ole kaikki hinta!)

Kuinka ostaa korkealaatuisia farkuita (Vihje: Se ei ole kaikki hinta!)

Kun ostat farkut, osaatko tunnistaa korkealaatuisen parin? Oletko usein tyytymätön farkkuhankintoihisi, mutta et ole varma mistä? Jos haluat farkut, jotka tuntuvat hyvältä käyttää ja kestävät pitempään kuin tyypillinen julkkis avioliitto, on tärkeää tietää, miten löytää hyvälaatuinen rakentaminen.

Hyvä farkkuhattu voi tehdä suunnittelijabrändejä sekä joitain halvempia etikettejä. Vaikka suunnittelija denim tuotemerkit käyttävät todennäköisemmin korkealaatuisempia materiaaleja yleensä, parhaat farkut eivät rajoitu niihin, joilla on korkeammat hintatunnisteet, mikä on hyvä uutinen kaikille meille arvoa etseville asiakkaille.

Tässä on kätevä tarkistuslista, joka ottaa sinuun mukaan seuraavan kerran, kun menet farkut ostoksille. Käytä sitä saada enemmän bang teidän denim buck.

naiset shopping for jeans

Korkea laatu farkkujen löytäminen ei tarvitse olla mahdotonta.
Getty Images / Fabrice LEROUGE

Kun selailet farkkujen myyntitelineitä, hanki kätesi kangasta. Hyvälaatuiset farkut valmistetaan vahvemmasta, raskaammasta denimista, joka tuntuu erilaiselta kuin halvempi kuto. Aivan kuten lakanat, korkea thread count on merkki parempaa laatua kangasta.

Jos epäilet kangasrakennetta, kysy myyjältä. Voit myös tarkistaa jeanin tuotemerkin tiedot. Denim-tuotemerkit, jotka sijoittavat korkealaatuisiin kudoksiin, kuten True Religion ja Mother Denim, jakavat usein tietoja tuotteistaan ​​(ja niiden markkinoinnissa).

Joten, mitä denim paino merkitsee hyvin tehty, hyvä laatu jean? Yleensä jokin alle 12-painoinen paino pidetään kevyenä denimina ja voi olla pienempi laatu. (Huomattava poikkeus tästä on kesäpainaiset farkut, jotka haluat tehdä ohuemmasta kankaasta). 

Älä huoli, että raskaampi denim ei ole yhtä mukava. On totta, että korkeamman laadun farkut voivat tuntua raskaammalta tai jopa hieman jäykältä, kun kokeilet niitä ensin, mikä voi olla jonkin verran tottunut, jos yleensä käytät halvempaa denimia. Kuitenkin, kun "murtaudu" raskaampaan farkkuun, se pehmentää ja sopii myös paremmin käyräsi, jolloin saat räätälöidyn sovituksen, jota ei ole saatavissa pienemmistä merkkeistä. Vaaleampi denim pitäisi myös kestää kauemmin, kun sitä hoidetaan kunnolla.

Kärki: Jos ostat netistä farkkuja varten (ja siksi et voi koskettaa denim-kangasta), tarkista, onko kangaspaino farkkujen yksityiskohtaisessa tuotekuvauksessa. Farkuihin voidaan myös viitata "kevyeksi", "keskisuureksi" ja "raskaaksi" painoiksi tuotekuvauksessaan. Kuten edellä, lukuun ottamatta kevyempiä taskulamppuja, jotka on suunniteltu käytettäväksi vain kesällä, jotain alle keskipainoa ei todennäköisesti ole paras laatu.

02
06

Kestävä ompelu

Seuraavan kerran, kun menet farkut ostoksilla, tarkista ompeleet helmien, taskujen ja sivusaumojen ympärillä. Etsit hyvää, raskasta ompelua, joka ei vedä, jakaa eikä purkaa stressiä. Kaksinkertaiset ompeleet (kaksi riviä ompeleita, jotka on sijoitettu lähelle toisiaan) ja ketjutikkaus (ketjun ketjuihin muistuttava silmukoitu ommel) ovat molemmat hyviä merkkejä siitä, että farkkujen tekeminen oli erityisen varovainen. Yhden rivin ompeleita on hieno, kunhan se on tehty paksulla ja kestävällä langalla (näet tämän monilla laadukkailla denim-tuotemerkillä, joista 7 on All Mankind).

Jos et ole varma sinisen farkkujen laadusta, tee pieni testi varovasti venyttämällä ne saumoilla. Jos näet tai kuulet langat irtoavan, se on merkki huonolaatuisesta rakenteesta.

Kärki: Ostokset netissä farkkujen tai mobiilimuotosovelluksen kautta? Käytä zoomausominaisuutta (jos käytettävissä), jos haluat katsoa tarkemmin ompeleesta.

03
06

Stretch Factor

Stretch farkut voivat tehdä ihmeitä kurvikuvaksi. Jos pidät farkuistasi hieman venyttämällä, on helppo temppu, joka auttaa sinua havaitsemaan laadukkaan denim. Vaikka venyvät farkut on tehty kudoksesta, joka on suunniteltu vetämään ja antamaan, niiden pitäisi vain venyttää toistaiseksi. Muussa tapauksessa pääset jeggings-alueelle, farkutyyliin, joka parhaiten jää teini-ikäisille ja off-duty -mallimalleille.

Tarkista farkkujen etiketti Lycran tai Spandexin prosenttiosuudesta. Etsiäsi korkeintaan 2%. (Yleensä yksi prosentti antaa sinulle vain vihjeen venyttää mukavuutta, kun taas kaksi prosenttia tarkoittaa enemmän antaa kangasta). Enemmän kuin että voit odottaa farkut pukeutua (tai "laukku ulos") ennen kuin olet saanut rahasi arvoinen.

Kärki: Stretch farkut on suunniteltu sovittamaan sinut tiukasti. Jos olet farkkutakokoista, kannattaa ostaa farkkuja pienemmäksi, sillä ne voivat jäädä löysemmiksi usean kulumisen jälkeen.

04
06

Suunnittelun yksityiskohdat

Joskus pienet yksityiskohdat farkkujen parista voivat auttaa sinua selvittämään, ovatko ne kestäneet. Tietyt suunnitteluominaisuudet ja -materiaalit, kuten kuparipainikkeet ja niitit, ovat hyviä merkkejä siitä, että brändi on panostanut tekemään hyvin rakennettu tuote.

Varoitus suunnittelun yksityiskohdista. Älkää huijata tekoja. Jotkut knock-off-brändit ovat tulleet asiantuntijoiksi muotoilun farkkujen muotoiluun. Esimerkiksi muotoillut takataskut löytyvät halvista pareista ja paremmista tuotemerkkeistä, joten älä ota yksityiskohtia näkyvillä yksinään tarkistamatta käytettyjä materiaaleja.

Kärki: Jos et löydä tietoa kaupasta tietyn farkun tuotemerkin materiaaleista, saatat löytää sen verkkosivustollasi. Jos et löydä sitä, toimi varovasti. Tyypillisesti, kun denim-brändi käyttää hyviä materiaaleja farkkujen valmistamiseen, ne ylpeilevät sen yksityiskohtaisessa tuotekuvauksessa.

05
06

Hinta ei ole kaikki (mutta se on hyvä merkki)

Kun ymmärrät, mikä tekee farkuista paremman laadun, se voi auttaa saamaan todellisen tuntuman etsimäsi.

Kokeile muutama tyyris, suunnittelija farkku, vaikka et halua ostaa kallista paria. Tämän pitäisi auttaa sinua havaitsemaan eräitä keskeisiä eroja korkealaatuisten tuotemerkkien ja farkut, jotka ovat alhaiset. Voit sitten ottaa mitä olet oppinut ja osta mid-range farkkujen tuotemerkkejä, kuten Lucky Brand tai Old Navy, paremmalla käsityksellä, mitä etsit pari, joka ansaitsee kotiin.

06
06

Pidä farkut hyvältä

Kun sijoitat todella laadukkaan farkkujen pariin, sinun on opittava huolehtimaan heistä oikein, jotta heidät pysyisivät hyvänä pidempään. Lue nopeat ja kätevät oppaat:

  • Kuinka pitää tumma denim verenvuodosta
  • Kuinka pehmentää jäykkä farkut
  • Kuinka poistaa tahroja denimistä
1

About

Check Also

Miten pukeutua rajatut farkut ympäri vuoden

01 11 Contents1 Rock lyhyempi Jeans Trend2 Tapaa vanhempien varusteet3 Kiillotettu viikonlopun varusteet4 Laid-Back Work …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =