Home / Farkut / Ei teidän tyttären farkut – Katsokaa käyräystävällistä NYDJ-merkkiä

Ei teidän tyttären farkut – Katsokaa käyräystävällistä NYDJ-merkkiä

Ei teidän tyttären farkut - Katsokaa käyräystävällistä NYDJ-merkkiä

"Mietin, miksei joku tehdä mukavia, farkuita naisille, joilla on kaltainen kaltainen malli?" - Lisa

NYDJ (ei sinun tyttären farkut) on korkealaatuinen denim-brändi, joka sijaitsee Los Angelesissa Kaliforniassa. Yritys lanseerasi vuonna 2003 muotiteollisuuden sisäpiirin ja aloittelevan yrittäjän Lisa Rudes Sandelin, jolla oli visio naisille suunnitelluista farkuista naisen kanssa. Nykyään NYDJ-brändi on monen miljoonan dollarin yritys, joka sisältää laajan valikoiman suosittuja farkuita monenlaisissa tyyleissä ja kangaspesuissa sekä tarjoaa denim-sovituksia, jotka on suunniteltu pienille, lyhyille, korkeille ja suurikokoisille naisille.

NYDJ: tä myydään verkossa Amazon.comissa, hienoissa tavarataloissa, kuten Bloomingdalesissa ja pienemmissä putouksissa ympäri maailmaa. Ei teidän tyttären farkuista on ollut Yhdysvaltain tavaratalojen suosituimpia denim-brändejä vuodesta 2011 lähtien. Vuonna 2013 yritys käynnisti joukon huippuja, jotka on suunniteltu näyttämään hyvältä eri blue jean -tyyleistään, lisäämällä nykypäivän kasvavaan valikoimaansa naisten vaatteet.

Tuotemerkin historia

Ajatus ei teidän tyttären farkuista alkoi, kun Lisa Rudes Sandelilla oli kokemus, johon monet naiset voivat liittyä. Kun ostat farkut suuressa tavaratalossa, Rudes Sandel oli lannistunut, kun muodikkaat tuotemerkit eivät sovi hänen kehoonsa kunnolla tai tuntuivat tosi mukaisiksi. Koko kuusi, hän kamppaili sopimaan koon 12 farkuihin myymälän telineessä. Hän oli erityisen turhautunut alhaisen nousun leikkaus, joka ei sovi tai imartella hänen neljäkymmentä-entinen kuva.

Sen sijaan, että hän antaisi farkut, Rudes Sandel tunnisti aukon muiden naisten kaltaisten naisten markkinoilla. Hän oli jo vaatetusteollisuudessa ja päätti halutessaan luoda sinisen farkun naisille, joilla oli naisellisia ruumiita, jotka halusivat etsiä ja tuntea olonsa farkuillaan. Rudes Sandel toi ajatuksen isälleen George Rudesille, jonka kanssa hän työskenteli naisten urheiluvaatemerkissä St.

Germain. Vuonna 2004 Rudes-perhe (mukaan lukien Lisa, hänen isänsä George ja hänen sisarensa, Leslie Rudes) aloitti uuden yrityksen, jonka nimeksi ei ole teidän tyttäresinnejä, NYDJ-merkinnällä.

Alusta alkaen brändi on keskittynyt vanhempiin, kypsään muotoiseen naiseen kohderyhmänä. Keväällä 2005 NYDJ loi uuden ja tuottoisat markkinarakoalat, kun he julkaisivat suosittua Tummy Tuck -tuotemerkkiä, jossa on strategisia sisustuspaneeleja, jotka auttavat tasaamaan naisen mahalaukun. Kaikki ei teidän tyttärisi farkut valmistetaan myös stretch denim-kangasta, jossa on paljon suurempi prosentti Lycra kuin keskimäärin jean, joka tarjoaa joustavuutta ja muotoilu curvier alavartalon. NYDJ-denim-brändi patentoi myös nostotukitekniikan, joka on suunniteltu nostamaan naisen takapäätä muotoillessaan käyrät ja jättämään sinut kooltaan pienemmiksi. Nykyään kaikki NYDJ-farkut ovat tällä tekniikalla.

Nykypäivän ei teidän tyttären farkkujen kokoelma on laajentunut sisältämään myös jean-shortsit, rajatut farkut ja klassiset denim-takit sekä täydellisen valikoiman urheiluvaatteita, neuleita, loungewearia ja isoja äitiys-farkut. NYDJ-farkut ovat monenlaisia, mukaan lukien ihota, super-skinny, legging (aka jegging), bootcut, suora jalka, flare, housut ja rajatut tyylejä.

Nämä ovat saatavilla myymälässä ja verkossa koot 0-24. Saat myös pienikokoiset mitoitusmahdollisuudet - erinomainen lisä niille, jotka ovat lyhyempiä ja curvy-hahmossa - sekä pitkät inseam tyylit pitempiin naisiin . NYDJ-farkut valmistetaan Yhdysvalloista, joka on peräisin Kiinasta tuotavasta farkkukankaasta.

1

Ei ole tyttärenne farkut

NYDJ kutsuu itsensä "alkuperäisestä laihdutuksesta". Näillä aikuisilla farkuilla on yleensä korkeampi vyötärönauha kuin tyypillinen suunnittelija jean ja hienostunut tyylillä, ei trendikkäällä. Heidät leikataan myös jaloin leikattuna, joten myös heidän laiha farkut leikkaavat kehon käyrät sen sijaan, että ne puristetaan tiukasti. Jokainen pari NYDJ-farkuista on suunniteltu korkealaatuisesta denimistä, jossa on runsaasti venytystä mukavasti. Samaan aikaan brändin strategiset sisäpaneelit ja Lift Tuck -teknologia tarjoavat piilotetun vatsaohjauksen edessä, samalla kun nostat naisen takana mahtavamman yleisen siluetin puolesta.

Julkkikset, jotka eivät ole teidän tyttären farkut

Julkkikset, jotka käyttävät NYDJ: n mahtavat farkut, ovat Ashley Graham, Khloe Kardashian, Connie Britton, Katie Holmes, Kristen Bell ja Uma Thurman.

Mistä ostaa NYDJ-tuotemerkin

Virallisen tuotemerkin verkkosivuston lisäksi NYDJ-farkut ovat saatavilla verkossa osoitteessa Amazon.com ja suurissa tavarataloissa, kuten Bloomingdale'ssa, Macy'ssa, Nordstromissa ja The Bayissa Kanadassa. Löydät myös NYDJ: n erikoisliikkeistä ympäri Yhdysvaltoja, Kanadasta, Euroopasta, Uudesta-Seelannista ja Australiasta.

Valmistajan sivusto

1

About

Check Also

Tarvitset nämä Raw Hem farkut vaatehuoneessa juuri nyt

01 10 Contents1 Raw Hem farkut ovat kaikki tänä vuonna2 Muoti eteenpäin Katso Leopard Print …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 26