Home / Farkut / 9 Date-Night -paidat poikaystävän farkuilla, jotka ajautuvat ihmisiisi hulluksi

9 Date-Night -paidat poikaystävän farkuilla, jotka ajautuvat ihmisiisi hulluksi

katu Style

Christian Vierig / Getty Images

Olet ehkä kuullut, että laiha farkut eivät ole enää ainoa go-to-farkku päivämäärän farkuille enää. Poikaystävä farkut - kun vain farkut, jotka olet lainannut kaverisi kaapista - ovat kehittyneet ohuemmaksi ja tyylikkääksi housuksi, joka voi litteämmän muodon. Kun opit muutamia avaimen muotoilun vinkkejä, youll olla yllättynyt siitä, miten voit luoda kauniita päiväretkiä näihin mukavisiin farkkuihin elokuville, illalliselle ja sen ulkopuolella..

02
10

Poikaystävä Farkut ja hihaton Top

Calvin-Rucker-rakkaus-me-iso-jeans.jpg

Tämä päivämäärän yöpuku on niin söpö kuin se on helppoa.
Calvin Rucker

Olet todennäköisesti tottunut tavoittamaan farkut ja söpö alkuun helppo asu, jonka voit vetää viime hetken kuluttua päivinä. Mielestämme ajankohtaisin tapa käyttää farkkuja ja hihaton top päiväyönä on valita ahdistunut poikaystävä denim. Ripped, patched denim, valmistettu rullalla kalustetulla rannekkeella, leikkii kaikkein fanitsevin silkkisen päällesi tavalla, joka sanoo, että olet pukeutunut päivämäärään, yrittämättä liian kovaa.

Tyyli Vihje: Älkää syöksy kenkiin tässä asussa. Suuri parin mustan korkokengän tai nilkkurit ovat silti tyylikkäitä.

03
10

Slim Ripped Poikaystävä Farkut ja Nahkapuku

BLKDNM-poikaystävä-nahka-top.jpg

Nahka lisää reunaa poikaystävälle farkkuille etsimään päivämäärää.
BLKDNM

Nahka on tärkeä trendi kylmemmille kuukausille. Tässä on tapana pukeutua poikaystävän farkuihin, luoda trendikästä mutta silti lähestyttävää ulkoasua juomien tai päivällisten osalta. Liitä hoikka poikaystävät farkut, joissa on hyvin istuva nahka (tai nahkakuvio). Ahdistetut poikaystävät farkut, jotka vain hiovat käyräsi, ovat anteeksiantavampia kuin laiha farkut, mutta silti korostamalla hahmosi. Päätä vaate korkeakorkoisilla kengillä, jotta voit laajentaa jalkaasi linjaan.

Tyyli Vihje: Kun harkitset, miten (tai onko) ranneke poikaystäväsi farkut, keskittyä pituus. Farkut, jotka osuvat juuri nilkkojen yläosien yläpuolelle, korostavat jalat ohuimmillaan - ja näyttävät hyviä kenkiä.

04
10

Poikaystävä Farkut ja Trench Coat

COH-poikaystävä-jeans.jpg

Lyhyt kaivosta tekee seksikkäistä kappaletta poikaystävän farkuille.
Ihmiskunnan kansalaiset

Vedä klassinen lyhytaikainen takki takkiin perustuvalla tee-paidalla ja poikaystävällä farkuilla välittömästi päivämäärätyn asun vuoksi. Mikä tekee tästä ulkoasultaan seksikäs ja tylsä, on värillisen kaivannon valinta - odotetun beige-version sijaan - ja kallistetut korkeakorkoiset kengät. Tämä on loistava asu pukeutua päivämäärään elokuville tai pitkiä kävelylenkkejä ulkona.

Tyyli Vihje: Pue tämä helppokäyttöinen päivämäärätarina ilmoitus-me-riipuksella tai useilla ketjun kaulakoruilla.

05
10

Miesten vaatetus-Inspired Boyfriend Jeans Outfit

Lucky-poikaystävä-ja-blazer.jpg

Tämä päiväyön iltana on raskas sekoitus maskuliinista ja feminiinistä.
Lucky Denim

Tässä on look, joka on suosikki julkkiksia sen söpö, androgynous valittaa. Poikaystävät farkut ovat tuore valinta päivämäärän yöpuvulle, varsinkin kun ne on suunniteltu erotteluun ja lisävarusteisiin, jotka innoittavat miehen komeroon. Luo ommeltu ulkonäkö, jota voit käyttää päivämäärissä parittamalla vartalonmyötäiset poikaystävät farkut, joissa on kuvioitu blazer, miesten tyylihattu ja trendikkäät kiilakehikot. Roll farkut, joten ne vain peittävät saappaiden yläosat pitkälle jalan viivalle.

Tyyppihyppy: Jos haluat katsoa röyhkeä ja naisellinen tässä kaveri-inspiroidussa kokonaisuudessa, pidä kerrokset asennettuina, ei leveitä. Lisää lausuma kaulakoru tai kapea huivi loppuun asu.

06
10

Poikaystävä farkut ja Naisellinen Top

madewell_jeans-ruudullinen-paita-heels.jpg

Kaunis alkuun lisää naisellinen charmia poikaystäville farkuille.
Madewell

Olet luultavasti kuullut muotipassin, että voit luoda tuoreen vaikutuksen vaatteistasi sekoittamalla maskuliinisia ja naisellisia elementtejä. Me rakastamme rentoja poikaystäviä farkkuja, jotka ovat kuluneet ultra-naisellisella alustalla, kuten Madewellin tämän asun, päivämäärän iltana, jota voit käyttää konsertteihin, juhliin ja tapaamisiin ystäviesi kanssa.

Tyyli Vihje: Konsertteihin tai ulkoilutapahtumiin hauskaa 90-luvun grunge-muotitrendillä - ja pidä ylimääräistä kerrosta kädessä, kun sää jäähdyttää - käärittämällä ruudullinen paita ympärilläsi vyötärösi.

07
10

Ripped Boyfriend farkut ja asennettu neuletakki

repäisi farkut-cardi.jpg

Slim ahdistetut poikaystävät ovat päivämäärät valmiita ja pitkät ja vähäiset erot.
Amerikan Kotka

Tässä on no-brainer-asu, jota voit käyttää päivämäärillä illalliselle, juomille, juhliin ja muille. Pair ahdistunut, rannekkeinen poikaystävä farkut, jossa on slouchy tee-paita ja sovitettu neuletakki villapaita. Lisää pari korkokenkiä ja muutamia koruja koristamaan ulkoasua - kuten riipus kaulakoru ja rannerengas rannerenkaita - ja olet valmis yöksi tyylikkäästi.

Tyyli Vihje: Käytettäessä trendikkäitä rannekkeita farkkuja, jotka päätyvät nilkkojen yläpuolelle, yritä yhdistää ne nilkkaketjuihin. Tämä määrittää jalan nylimmän pisteen ja auttaa tekemään jalat näyttävät hoikkailta poikaystävistä.

08
10

Painettu poikaystävä farkku ja Sheer Top

Marc-Marc-Jacob-shakkilauta-poikaystävä-jean.jpg

Seksikäs selkeä tasku tasapainotetaan rennolla painetuilla farkuilla.
Marc by Marc Jacobs

Me rakastamme, miten kuvioitu poikaystävä tyyli jean näyttää naiselliselta, olematta liian heikko, koska poikamainen sovitus. Paired with a simple top että osoittaa pois strateginen iho, sinulla on kaveri-karkkia asu, että päivämäärä ei voi lopettaa tarkastelemalla.

Tyyppihyppy: Vaihda litteitä kenkiä, jotka on kuvattu tässä alushameille, jotka vastaavat ihon sävyjäsi, jotta luodaan pidempi etureuna, joka visuaalisesti leviää sinut koko ajan.

09
10

Poikaystävä Farkut ja Shearling Jacket

polo-Ralph-Lauren korjattiin-Astor-Poikaystävä-Jean.jpg

Shearling on trendikäs ja lämmin päiväyönä poikaystävän farkuilla.
Polo Ralph Lauren

Shearling on syksyn ja talven tärkeä tyyli trendi tänä vuonna. Näytät nykyisiä rentoja päivämääriäsi tällä kaudella rennon poikaystävän farkut, melko villapaita ja vyötäröä pitkinä leikkaava takki.

Tyyli Vihje: Vyötä löysiä farkkuja, jotka määrittävät vyötärösi ja työntävät puseron etusivun niin, että et näytä laatikosta.

10
10

Poikaystävä farkut ja musta Blazer

StandardsPractices-BF-jean.jpg

Asennettu musta blazer luo muodon rennon poikaystävän farkut.
Standardit ja käytännöt

Haluatko käyttää ultra-ahdistuneita poikaystäviä farkkuja päivämääränä katsomaan tyylikäs? Yhdistä ne räätälöidyn mustalla blazerilla. Tuxedo-tyyliin sopiva takki tai asennettu röyhelö lisää rakenteen rentoihin jean-tyyliin. Etsi takki, joka sopii täydellisesti olkapäille ja nauloja vyötäröllä korostaen naisen muotoa. Saat seksikkään vaikutuksen, käytä korkeimmat korkokengät voit seistä tämän asu.

Tyyli Vihje: Farkut tämä luova pyyntö unfussy hiukset. Jätä lukot irti ja anna luonnollisen tekstuurin näkyä.

1

About

Check Also

Do: n ja Don’ts of Wearing Farkut toimimaan

Rento perjantai näyttää koko viikon kuluttaneen, sillä monet työpaikat ovat rentoa liiketoiminnan räätälöityä määritelmää löyhästi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =