Home / Farkut / 20 erilaista tapaa kuluttaa jokaisen parin farkut teidän pulloon tällä talvella

20 erilaista tapaa kuluttaa jokaisen parin farkut teidän pulloon tällä talvella

katu style in frayed hem jeans

Katu tyyli irtoaa hem farkut.
Christian Vierig / Getty kuvia

Kylmempi sää on aika, jolloin farkut houkuttelijat voivat tuoda esiin kaikki parinsa kaapissaan ja luoda viihtyisiä, tyylikkäitä asuja. Ohuista farkuista ahdistuneisiin, mustaan ​​farkkuun, raaputettuihin farkuihin, farssiin ja karkaistuihin helmatyyppeihin, jatkamme uusien farkkujen keräämistä - mutta joskus on vaikea tietää tarkkaan, mitä kuluvat jokaisen parin kanssa. Älkää korostakaan! Meidät sinut peitetty tämän katutyylin oppaassa muodikkaisiin talvivaatteisiin, jotka voit yhdistää kaikkiin farkkujen eri tyyleihin kaapissasi.

02
21

Musta Skinny Jeans

katu style jeans and plaid jacket

Mustat farkut sopivat hyvin ruudullinen kuviohattu.
Christian Vierig / Getty Images

Tyylikäs muoti, joka nyökkää normaali-hipsteri-tyyliin, kun kerrotaan ruudullisen lumberjack-takin yli laiha musta farkku ja musta t-paita. Mustat nahkatarvikkeet ovat avainasemassa tämän rennon ulkoasun päivittämisessä.

Osta mustat farkut Amazonilta

03
21

Musta Skinny Jeans

katu style faux fur jacket and jeans

Käytä faux-turkista ja farkuista tänä talvena.
Pablo Cuadra / Getty Images

Katso söpöä kylmille talvipäiville, kun käytät nubby-mustaa faux-turkisnahkaa ja vastaavaa hattu, jossa on laiha musta farkku ja nilkkurit.

Osta faux-turkki takit Amazon

04
21

Poikaystävä farkut

katu style military jacket boyfriend jeans

Layer sotilaallinen innoitettu takki yli slouchy farkut.
Christian Vierig / Getty Images

Sotilaalliset takit ovat valtava suuntaus tällä kaudella. Käytä yksi suosikki rengas poikaystävän farkut ja jotkut moottoripyörä saappaat.

Osta poikaystäviä farkut Amazonilta

05
21

Poikaystävä farkut

katu style in ripped jeans

Käytä takertua farkut päivämääränä.
Christian Vierig / Getty Images

Tässä on, miten pukeutua vanhan parin poikaystävän farkut päiväksi tai menemällä ulos ystävien kanssa. Näytät seksikkäältä ripustettua poikaystävän farkusta, kääre-tyyliä puseroa ja nubby-kuvioitua takki. Nilkkasaappaat, joissa on kiiltävä rakenne tai eksoottinen eläimen tulos, sopivat erinomaisesti tähän asuun.

Osta ahdistuneita poikaystäviä farkut Amazonilta

06
21

Poikaystävä farkut

katu style floral jacket and cuffed jeans

Street tyyli kukka takki ja rannekkeet farkut.
Edward Berthelot / Getty Images

Älkää irrota cuffed-poikaystäväsi farkuista vain rentoihin viikonloppuihin. Pukeudu ne brunssiin tai ostoksille ystävien kanssa, yhdistämällä ne mukavasti kukkavärillä, tukipukkin kengillä ja miellyttävällä ketjulla.

Osta trendikäs kukkavihje Amazonista

07
21

Poikaystävä farkut

katu style in jeans

Farkut ja korkokengät töihin.
Vanni Bassetti / Getty Images

Onko okei käyttää poikaystäviä farkut töihin? Sanomme innokkaasti kyllä, jos pidät neutraalin värin palettia toisista eroistasi ja pääset mukaan pomoin. Tässä terävä valkoinen pusero ja musta pusero takki näyttävät oikealle työtä poikaystävä denim, kiitos snazzy nahkalaukku ja korkokenkiä pumput.

Osta mustasta mustasta mustasta neuletakista Amazonista

08
21

Rajatut farkut

katu style winter jeans

Käytä farkut, joissa on kapea villapaita.
Christian Vierig / Getty Images

Haluatko käyttää rajatut farkut, kun se on kylmä ulkona? Layer up kanssa kodikas erottaa joka pitää sinut lämpimänä. Case in point - tämä söpö yhdistelmä korkeita vyötäröä, rajatut farkut, joissa on kapea harmaa turtleneck-villapaita, denim-takki ja pitkä neulottua huivi.

Osta rajattu farkut Amazoniin

09
21

Rajatut farkut

Farkut and poncho

Käytä farkut, joissa on trendikäs poncho.
Vanni Bassetti / Getty Images

Joskus vetäen yhteen muodikkaat asut kylmempiin päiviin on yhtä helppoa kuin täydellisen ylätason lisääminen. Täällä rypytetyt farkut ja t-paidan perusasukka saavat suuren päivityksen, jossa on runsaasti värillinen, reunustava poncho. Vyötärönauhan ohentaminen ohut vyö antaa sinulle muodon suuressa villapaidassa, joka luo go-anywhere-asun, joka toimii päivämäärillä, ostoksilla tai brunssi ystävien kanssa.

Osta monipuolinen kuminauha poncho Amazon

10
21

Flare-farkut

leimahtaa jeans outfit

Flare farkut asu työhön.
Kirstin Sinclair / Getty Images

Flare-farkut on usein ajateltu hippiksi, mutta tässä on hieno esimerkki siitä, kuinka voit käyttää niitä tyylikkäästi ja hienostuneesti. Musta pusero, valkoinen solmiohuivi ja design-tarvikkeet yhdistyvät soihdut, jotta voit luoda vaatteita, joita voit käyttää helposti toimisto- tai asiakaskokouksiin.

Osta flare-farkut Amazonilta

11
21

Flare-farkut

katu style in flare jeans

Pariisin tyyli hilseilevillä farkuilla.
Kirstin Sinclair / Getty Images

Entä jos pariisilainen tyyli on sinun hillosi? Vedä yhteen ranskalaisen tytön ilme, joka sopii niiden kanssa virtaavaan valkoiseen puseroon, jossa on erityisiä yksityiskohtia, kuten tässä kuvattuja nahkahihoja. Lisää klassisia ranskalaisia ​​innoitettuja lisävarusteita, kuten tikattu kukkaro ja menswear-innoittamia mökejä.

Osta tyylikäs tikattu kukkaro Amazonilla

12
21

Flare-farkut

Tehdä työtä outfit with flare jeans

Työvaate, jossa on farkut ja blazer.
Kirstin Sinclair / Getty Images

Tässä on toinen työhön sopiva asu, joka näyttää hauskanpitäjältä. Yhdistä pirteä huppari, jossa on tummat pestävät farkut, pin-raidallinen paita ja klassiset mokkanahkat. Lisää ihottava vyö ja suunnittelija (tai design-ilme) laukku valmiiksi hallituksen kokouksiin, haastatteluihin tai esityksiin.

Osta mustat pikkulasten farkut Amazoniin

13
21

Frayed Hem farkut

katu style in frayed hem jeans

Katu tyyli irtoaa hem farkut.
Christian Vierig / Getty kuvia

Frayed hem farkut ovat merkittävä muotivirta, joka on edelleen voimakas. Luo muodikas, kerroksinen asu, joka yhdistää harvoin neulottu villapaita, teksturoitu villapaita ja pitkä virtaava huivi neutraaleissa sävyissä. Valitse myös laadukkaita, neutraaleja lisävarusteita, kuten tässä kuvattua mustavalkoista värilohkakäsilaukkua ja nilkkurit.

Osta haalistua hem-farkut Amazonilta

14
21

Frayed Hem farkut

faux fur and jeans street style

Street-tyyliin asu siistillä faux-turkilla ja hankautuneilla farkuilla.
Edward Berthelot / Getty Images

Kuinka voit heti talveksi villakoirien farkut ja valkoisen t-paidan go-to-summer-asun? Layering on pörröinen, pään-käänteinen faux turkki rento glam näyttää, kuten täällä nähdään.

Osta huomiota herättävä faux turkki Amazonin

15
21

Frayed Hem farkut

katu style in jeans

Käytä talvena oliivipuita, jossa on leikatut musta farkut.
Christian Vierig / Getty Images

Joskus upea on vain valita täydellinen lisävaruste. Kulhoillaan lenkkareilla, tämä rypistyneiden mustien farkut, trendikäs oliivipommi takki ja go-harmaa huppari paita näyttävät perusviikonlopuille. Mutta kuluneet punaisella korkokenkiä, se on heti tyylikäs puolueiden ja menossa ulos. Se on muotimaailma.

Osta trendikäs oliivi takki Amazonin

16
21

Revityt farkut

katu style jeans and coat

Käytä pitkää takkia nahkaisten ahdistuneiden farkujen takia tänä talvena.
Christian Vierig / Getty Images

Ihon rypäleet farkut ja klassinen talvivilla takki menevät yhteen maidon ja evästeiden kanssa. Käytettäessä perus-lenkkarit tai korkeakorkoiset pumput, voit helposti tehdä tämän viikonloppu muodin yhtenäinen talvi.

17
21

Revityt farkut

katu style jeans winter outfit

Talvivaatteet farkuissa ja faux-turkissa.
Christian Vieirig / Getty Images

Me rakastamme kamelin värisiä eroja, jotka on kerrostettu talvella leikatun repäisyn farkut. Tämä faux-turkki-takki, neulottu villapaita ja tyköistuva, patchwork-farkut ovat tyylikkäitä nähtävyyksien katseluun, mutta myös tarpeeksi lämpimiä pitämään sinut mukavaksi pitkien talvisten kävelylenkkien kanssa..

Osta repiä laiha farkut Amazonilta

18
21

Revityt farkut

repäisi jeans and leather jacket street style

Raaputetut farkut ja nahkatakit Street Style.
Vanni Bassetti / Getty Images

Näin voit pukeutua rikki poikaystäviä farkut lounas päivä ja ostoksia kaupunkia ystävien kanssa. Pair korkeat vyötärö, rento farkku ranskalaistyylisellä raidallinen tee, nahkainen moottoripyörä takki, perusnousut ja suuret aurinkolasit.

Osta tärkeä moottoripyörä takki Amazonilta

19
21

Pillifarkut

katu style jeans and blazer

Käytä farkut räätälöidyn blazerin kanssa.
Christian Vierig / Getty Images

Ihon farkut ovat loistava valinta taskussa toimistoon denim-ystävällisiä päiviä. Käytä farkut helposti työstään ja näytä sopivaksi, kun sopivat ihastasi farkut räätälöityihin blazerin, klassisten korkeakorkoisten pumppujen ja laadukkaan nahkalaukun kanssa.

20
21

Pillifarkut

katu style in a trendy puffer jacket and jeans

Street-tyyli trendikkäissä puffer-takissa ja farkkuissa.
Christian Vierig / Getty Images

Haluatko pukeutua ryntääsi ja katsella tyylikkäksi rentoa päivää tänä talvena? Yksinkertaisesti vedä mustasta puffer-takista - me rakastamme sellaista, joka on turkis-vuorattu, kuten kuvassa täällä - suosikki parinne laiha farkut, tai ilman ahdistuneita yksityiskohtia. Lisää hieno laukku, nilkkuri saappaat ja aurinkolasit, ja olet valmis mihin tahansa viikonloppu saattaa tuoda.

Osta puffer-takki Amazonilta

21
21

Pillifarkut

katu style in leather jacket and jeans

Street-tyyli nahkatakki ja farkut.
Christian Vierig / Getty Images

Onko tyyliisi hieman rock and roll? Leikkaa viileä kuva kun parit kevyempi pesu laiha farkut turkis-kaulus nahka takki, kerroksittain perus-t-paita. Käytä nilkkasaappaita ja lisää omia suosikkituotteitasi, kuten laiha huivi, ketjun kukkaro tai ranneke rannekoru.

Osta vaalea pesu laiha farkut Amazon

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 21