Home / дънки / Те струват ли? Levi’s 300 Shaping серия дънки преглед

Те струват ли? Levi’s 300 Shaping серия дънки преглед

Те струват ли? Levi's 300 Shaping серия дънки преглед

Серията дънки "Леви 300 Shaping" - продавана под заглавието "Собственото, което имаш" - е предназначено да действа като формова дреха, за да ласкае истинските женски тела, като изравнява корема, повдига седалката и удължава краката ви. Но тези дънки всъщност правят това, което марката твърди?

Изработени от здрав и висококачествен деним, дънките от серията Levi 300 Shaping Series могат да се почувстват малко по-твърди от многото дънки, с които сте свикнали, но по-тежкият дънков плат означава, че те са построени така,.

Тази висококачествена дънкова конструкция, плюс интелигентен шев и здравословна степен на опъване в тъканта, помагат на тези дънки да изпълнят обещанието на марката да рационализира естествената ви фигура, за да се чувствате по-комфортно във формата си в джинсите.

Всеки чифт дънки от серията 300 Shaping са проектирани стратегически, за да ви засмукват и да ви издигат там, където имате нужда най-много, но те са прикрепени към вашите криви, вместо да ги изстискват, правейки ги подходящи за носене в офиса, както и за всички случайни и дребни случаи. Curvier жените ще оценят особено удобната тъкан и контур, които спомагат за задържането на корема, като същевременно осигуряват достатъчно покритие в задния край.

Тъй като повечето жени днес натрупват гардероба си с различни джинси от дънни дънки до стилове с по-широк диапазон, 300 Shaping Series предлага на клиентите на Леви най-новата технология за моделиране на тялото от марката в разнообразни стилни фитинги и платове, - размера на опциите.

 Дизайнерите на Levi от серията 300 Shaping Series се предлагат в разнообразие от стилове от крехки до изрязани обувки, както и от избора на тъмно измиване, черен деним и избледнели ретрови нюанси. Търговците на дребно също предлагат атрактивна ценова точка - тези дънки са чудесна стойност, като се започне от около $ 65.00.

Професионалисти

  • Технологията за оформяне осигурява контрол на цифрите в целевите области
  • Задното поставяне на джобове е ласкателно до по-широки дъна
  • Голямо разнообразие от деним стилове, включително супер-кльощава legging, кльощава, тънък, прави и ботуши
  • Предлага се в различни тъкани, от светло до тъмно
  • Плюс размери на всички стилове на разположение, до размер 24
  • Различни дължини на краката (от 28 до 34 инча)
  • Дългата дънкова тъкан е издържана
  • Отлична цена за денимното качество

Против

  • Гъстата дънка може да се почувства малко грубо (разберете как да смекчите по-твърдите дънкови дънки тук)
  • Кървене от боя на тъкани (само по-тъмни смеси от деним)

Експертна проверка

Тези дънки на Леви предлагат истинска иновативна деним от марката, която е измислила дънки. През 2010 г. "Леви" стартира колекция ID на кривата с джинси, маркетингови приспособления, които съответстват на специфичната степен на заобленост на жената. През 2015 г. Levi's направи тази иновация една крачка напред, като въведе нова технология за оформяне на тялото и стартира 300 серия Shaping дънки.

Тайната на серията Levi 300 Shaping е в стратегическия подход на марката към контур на тялото. Технологията за оформяне на Levi се прилага към тъканта за деним, която регулира нивото на опъване в целевите области. Това осигурява структура на дънките и създава фигура-прегръдка форма, а не еднакво разтягане.

По този начин тези джинси на Леви са като истинско формообразно облекло с невидими панели от плат, предназначени да атакуват "проблемните" зони на тялото, особено в областта на корема и бедрата.

1

Този магазин изпробвахме този джин, като използвахме уеб сайта на Леви, за да изберем идеалните 300 дънки от серията Shaping Series, като подредихме редица функции, включително размер, подходящ (известен още като кльощав, прав крак и т.н.), дължина и цвят на тъканите. Нашият избор беше слаб джин в марката "Lived In" измиване, перфектно средно синьо.

Тези дънки имат по-голямо увеличение, отколкото сме свикнали да носите - докато те се продават като средно изравнени, 300 Shauning Skinny има колан, който седи малко под коремния ви бутон - но тази джинска конструкция не помага да се смучат в областта на стомаха.

Ние също така харесахме контурната лента на Shaping Skinny, която не само създава отслабване, но и предотвратява разминаване в талията, дори ако съотношението между кръста и таза е отгоре, така че не случайно ще мигате гърба си, когато седите в кафене в тези дънки.

Тъй като тези дънки имат по-голямо издигане в гърба, тези дънки също така правят плоска обратна страна. Въпреки че тези дънки не са направили много, за да повдигнат задника в долната част, разположението на гърба на джоба - близо една до друга и наклонено навътре - е гениално докосване, което прави задната част да изглежда по-малко широка.

Въпреки че тези дънки са били доста комфортни като цяло, винаги ще сте наясно, че носите дънки. Дънките са по-твърди от обикновените кльощави дънки, ако изберете дизайнери, които използват по-меки тъкани, като втората йога, J Brand и AG Adriano Goldschmied. В посока нагоре на по-тежки деним е, че е построен да продължи, така че, ако се грижите за тези дънки добре, те трябва да издържат на много износване. Но ако ви харесва по-тънка дънкова плат, може да забележите, че твърдостта е малко досадна, както направихме след цял ден на износване.

Едно предупреждение за прилягането на 300 Levi's Shaping Series - тези дънки са малко големи, поради тяхната разтегливост.

Вие също ще искате да измиете тези джинси, преди да ги носите, ако ги купите в една от тъмните демикати, за да избегнете проблеми с трансфера на боя. Благодарение на богатите бои, използвани за обработка на тъканта, тези джинси са склонни да кървят, когато са нови и могат да прехвърлят боята върху тапицерията. Измийте ги сами в студена вода и ги дръжте да изсъхнат. 

1

About

Check Also

15 Лондон Street Style облекла да ви вдъхнови, когато носите дънки

01 от 16 Contents1 Вие ще искате да опитате тези стилни дънки изглежда2 Плажно палто …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 32