Home / дънки / Момчета, Ето вашето ръководство за получаване на тенденциите на есента деним

Момчета, Ето вашето ръководство за получаване на тенденциите на есента деним

Въпреки че модните тенденции на мъжете не се променят толкова много, колкото жените от година на година, обикновено ще видите няколко нови ключови тенденции, които се появяват в дънките на мъже всяка пролет и падане с дизайнерските писти. Тази есен и зимата тенденциите на новите мъже за джинси включват актуализации за най-модерното прилягане, измиване и окончателно докосване на деним на мъже - с много възможности за избор на мъже, които искат да опитат нови стилове.

Ето най-важните тенденции на джинсите за мъжете - и за жените, които им помагат да пазаруват - да осъзнаят тази есен. Плюс това, аз имам гърба ви със стил съвети как да носят тези дънки сега.

белезници jeans for men

Ванни Басетти / Гети изображения

Дънките с копчета са ключова модна тенденция за мъжете, които искат да изглеждат актуални тази есен. За разлика от тромавите, напълно изгладени маншети на сезоните миналото обаче новите дънкови маншети за мъже са по-нестабилни и могат да бъдат по-широки (по-високи). Това е мъжки стил, който предизвиква готината епоха на Джеймс Дийн и е чудесен начин да надстроите всеки джинсов аксесоар, от небрежно до приятно изражение. Маншет също добавя малко тегло на панталоните крака, които могат да помогнат дънки висят по-атрактивно.

За да постигнете този стил, просто обръщайте краищата на тънките дънки, така че да изглежда шевът, създавайки маншет, който е висок около два инча. Това е чудесен начин да се справите с дънките, които ви пасват и на дългата страна.

Как да се нося: Ефектът на дънките пренася поглед, който е едновременно старо и модерно. Носете го, когато искате да изглеждате модерен - но не се ограничавайте до случаен екип. Създайте пълен облик, като залепвате тънки джинси и ги носете с качествен блейзър и шал за офиса. Този стил е и уверен поглед към по-небрежните дати. Уверете се също така, че вашите чорапи изглеждат добре, тъй като този стил вероятно ще ги покаже.

02
от 05

Релаксиращ Straight Dark Wash Jean

хора's jeans street style

Отпуснати дънки за несравним мъжки стил.
Ванни Басетти / Гети изображения

Този спокоен джин за мъже в този сезон не е толкова слаб, колкото сме виждали през сезоните - мисля, че е по-скоро просторен, отколкото по-пълен. Това, което търсите, е джин, който пада право надолу от талията, висящ естествено през бедрата, без да се стеснява на коленете. Не се изкушавайте да купувате твърде големи, или рискувате да изглеждате остарели (или като да си купите евтини дънки). Трябва да сте в състояние да закопаете тези дънки без никаква струя в талията и те все пак трябва да се побират добре в задника. Това е невероятен джин за много мъжки знаменитости.

По-непринуден външен вид, отколкото други прилики, които са популярни този сезон, все още е важно да се избягва търкането, което можете да постигнете, като пазарувате за джин в тъмно, индиго измиване. Можете също така да добавите форма - и да изглеждате стилно случайни - чрез подвижване на дръжките на джинсите.

Как да се нося:За лесен случаен стил, носете отпуснати дънки с карирана риза или любимата си чанта. Или направете своя стил на зъби за есента и зимата, като ги сдвоите с пухкав пуловер и полирани аксесоари, като фънки шапки, кожени портфейли или парченце шал.

03
от 05

Дизайнерски дънки

улица style distressed jeans for men

Кирстен Синклер / Гети изображения

Застрашените дънки са основен стил за жените през последните няколко сезона. Но през последните години ги видяхме да се появяват като важна модна тенденция и за мъжете. Особено, когато се намират в доста спокойна форма, денимът, който е завършен със затруднено детайли, може да даде на мъжете модерен външен вид, който работи добре за дати и нощни партита. Ключът към това, че тази тенденция е подходяща за есента и зимата, е да пазарувате за джин, който да ви пасва перфектно през седалката и бедрата, с щедро изрязаните крака и само точното количество на обезпокоителни, за да отговарят на вашия личен стил - по бедрата, до по-големи изкривявания и ожулвания, както се вижда тук.

Как да се нося: Освен ако не сте тийнейджър, когато дънките ви съдържат груби подробности, важно е другите ви слоеве да бъдат пораснали и малко структурирани. Една монтирана риза с копче ще държи външния ви вид обединен. За дата или вечер, носете джинси за мъже със спортен костюм или блейзър. Можете да се обличате още повече, като добавите висококачествени аксесоари, като страхотен часовник или шал за подпис.

04
от 05

Тънки (не слаби) дънки

улица style men's slim jeans

Даниел Зухник / Гети изображения

Мъжете, които искат да излязат със стил в есента и зимата, могат да изпробват и новите, тънки дънки, които виждаме тази година. Този дънков стил прегръща тялото ви доста отблизо, без да се стеснява.

Ключът към гледането на ток в тези дънки е да се намери чифт, който се вписва правилно от кръста до коленете. Вие ще искате да се стремите към стила на средата на възвишението, който ви приляга плътно около бедрата и задника, за да се подобрите равновесието - но не и стегнато и кльощаво. (Имайте предвид, че дънките на мъжете обикновено се правят с по-малко разтягане от стила на жените, така че джинсите ще са склонни да се дръпнат малко с износване). Тези дънки трябва да се режат близо до тялото през бедрото, леко да се прегръщат, но да не се стискат горните крака. Хем може да е тънък около глезена (но никога не е заострен), или да завърши с лек ботук, в зависимост от личните предпочитания.

Как да се нося: Носете тънки дънки в богато, тъмно измиване, като индиго или черно, като дънки за работа и игра. Носете този джин лесно с тениска и блейзер, както е на снимката тук, за стилен и непринуден външен вид. За случайни петъци в офиса, когато дънките са подходящи, ще бъдете добре облечени в тънки дънки, снабдени с копче с одефлово ризи и флот или черен блейзер (вратовръзка по избор).

05
от 05

Джинси за ежедневна измиване

реколта men's jeans street style

Даниел Зухник / Гети изображения

Докато тъмните джинси за измиване са нещо за работа и обличане, това есента и ежедневните дънки на зимните мъже също могат да изглеждат актуални в живи чувства. Изкупуването на нови дънки в предварително избледнели "изплакнали" измивания - от износени блус до избеляли сиви и измити черни нюанси - намалява времето, необходимо за разбиване в нова двойка, така че можете да изглеждате неподправени (и стилни) веднага. Тези дънки се подлагат на енергични измивания и изплаквания на производителя, за да се създаде този нов стар ефект. Може би най-добре можете да хвърлите тези джинси в пералнята, без да се притеснявате, тъй като те ще станат по-добри, когато станат все по-разбити.

Как да се нося: За ежедневния стил на уикенда, свежият деним от винтидж-измиване изглежда страхотно съчетан с мрачни блус и сиви.

1

About

Check Also

Цветни дънки Пътеводител – Как да стил всеки Rainbow нюанс на Denim

Живеете ли в дънките си, но пожелаете различни модни опции? Носенето на оцветен деним може …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 82