Home / дънки / Как да промените дънките си, за да получите перфектни, направени за измерване

Как да промените дънките си, за да получите перфектни, направени за измерване

Много жени не се колебаят да вземат един чифт вълнени панталони на шивача за промени, за да получат персонализирана форма. Така че защо повечето от нас очакват да намерят дънки, които да ни пасват перфектно от багажника, без да са нужни кърпички и джобове? Макар че е важно да пазарувате дънки, които най-общо пасват на фигурата ви - особено в някои трудно изменящи се области, като около бедрата - има много неща, които можете да направите, за да персонализирате почти перфектната двойка деним и да създадете направена за измерване на външния вид, в дънките. 

Създадохме това практично, пестене на пари ръководство за всичко, което трябва да знаете за промяна на дънките. Ще научите какво е възможно да имате настроени, как да дънки дънки, така че те ласкаят форма си перфектно и едно нещо, което трябва винаги да направите, преди да вземете дънки за промени.

Ще ви кажем и какво можете да очаквате, когато взимате дънките си на шивач, за да предотвратите изненади. Освен това разберете кога е по-добре да си купите нов чифт джинси, отколкото да харчите парите си, опитвайки се да промените една прекалено предизвикателна двойка.

жена trying on jeans in fitting room

Знайте какво можете да приготвите в дънки - и това, което не можете.
Холгер Уинклър / Гети изображения

Когато пазарувате за дънки, е страхотно да знаете, че можете да ги пригодите, ако не се поберат перфектно. Просто предупреждение - има някои неща, които не са лесни, или си струват парите, да се промени, когато става дума за деним.

Чифт дънки вече трябва да се поберат добре в тези области:

  • Възход (където колана седи на тялото ви)
  • Бедра
  • чатал

Ако джинсите седят твърде високо или ниско в талията, не се придържайте към бедрата си (или ви притискат прекалено плътно), или не се вписват правилно в чатала, най-добре е да оставите тази двойка на стойката и да пазарувате за обикновено по-добра двойка.

Въпреки това, много други прилични неща - включително прекалено дългата дънкова джинса, която леко се простира в талията или прекалено безизразните крака - може да бъде решена, като ги вземете на шивач, който да вземе (или да премахне) излишната тъкан.

Ще бъдете изненадани от начина, по който можете да направите чифт почти перфектни дънки, които да отговарят по-добре на вашето тяло, и да създадете изработена да измери джинсите.

02
от 06

Регулиране на дължината

белезници boyfriend jeans and high heel shoes

Нарежете дънките си за чисто покритие и перфектната дължина.
Кирстен Синклер / Гети изображения

Скъсяването на твърде дълги дънки (известен още като дънки) обикновено е най-лесната промяна, която можете да направите, за да деним панталони. А шивач или шивачка може да съкрати или дънки джинси, или чрез отрязване на някои тъкани и ремонт на hems, или чрез вдигане на hems по начин, който не включва рязане на плат.

Ето как да поискате лечение, за да получите най-добри резултати:

Рязане дънки по-къс - оригинален метод Hem

Ще опитате на дънките си в магазина за промяна, така че шивачът може да маркира правилната дължина с креда или щифтовете. (Не забравяйте да носите или да носите обувките, които най-често носите с дънките, за да можете да получите правилната дължина).

Помолете своя шивач да ви даде "оригинален подгъва" (наричан още "европейски подгъва"), който включва свалянето на оригиналните дръжки на дънките и повторното им прикрепване, след като излишната тъкан е изрязана от краката. Докато това може да доведе до разходи за вашите промени, това ще гарантира, че дънките ви изглеждат правилно - и може да бъде много по-малко трудно, отколкото да имаш шивач да възпроизведе правилната нишка, метод на шев, оригинално разстояние между шевовете и т.н..

Ако сте инвестирали в дизайнерски дънки, които често са разпознаваеми от уникалното избледняване или зашиване на кръговете им, определено ще искате да подгънете дънките си, като използвате този метод.

Говорете с шивача си, ако искате да дъннете джинсите с повече от един сантиметър, за това дали ще трябва да променят формата на крака, което може да е усложняващ фактор, когато става въпрос за стилове на обувки или фенери. Освен това, ако дънките ви са избледнели или изпаднали в затруднено положение, те ще трябва да бъдат нарязани на място, което не изглежда погрешно със стила.

Поемане на дънки - методът на вътрешния кръг

Ако предпочитате да не отрежете дънките си, можете да помолите шивач да направи "вътрешен под". Това включва сгъване под допълнителната дължина и зашиване на място, без да се нарязва тъканта, за да се направят дънките по-къси. Това е добър начин да подрежете дънките си, когато не сте сигурни точно колко дълго искате дънки да бъдат. Тъй като тя не ви дава завършен вид подгъв, все пак е по-добре като краткосрочно решение - както когато заемате джинси от приятел и ще трябва да ги върнете.

03
от 06

Шивашки дънки - краката

Гадже jeans and high heel sandals

Тънки дънки за по-тънка форма.
Zara

Понякога ще откриете чифт дънки, които се вписват добре в талията и бедрата, но бедрата са твърде претъпкани по ваше желание. Или може би имате стара чифт прав дънки за крака, а кльощавите дънки са по-скоро ваш стил. Ако сте късметлия - стесняване на краката на джинсите, за да ги направите по-тънки, е доста прав препратка за добър шивач, стига да не променяте драстично стила си. (От гледна точка на изблик на кльощава, например, не си струва парите, които ще струва, за да го издърпате - по-добре е да купите нов чифт). 

Ето как можете да намалите дънките за по-рационализиран вид на краката. Обикновено, шивачът ще ви накара да опитате на дънките, след това да ги закрепите по исмесите (линията на шевовете, изтеглена по вътрешния крак). След това дънките ще бъдат обърнати навън и пришити, за да се създаде по-тънко ("заострено") отваряне на крака. Допълнителната плат на дънките ви може да бъде отрязана или просто да се ушие, ако няма прекалено много.

Ако вземате телета от дънки, както и от бедрата, може да се наложи да се подновят дънките. Можете да помолите шивача за "оригинален подгъв", както е описано по-горе в тази статия, да даде на дънките непроменен вид.

04
от 06

Намаляване на талията

дънки with extra fabric at waist

Можете да приготвите дънките си, за да вземете допълнителна тъкан в кръста.
Tetra изображения / Гети изображения

Жените с фигура от пясъчен часовник (малка талия, заоблени бедра) често срещат предизвикателство да намерят дънки, които се вписват перфектно, без да се разминават в кръста. Макар че е най-добре да пазарувате дънки, които да се поберат във вашата фигура, опитен шивач може да промени кръста,.

Въпреки това, не е препоръчително да се вземат дънки с повече от един до 1,5 инча в кръста. Правенето на повече може да промени позиционирането на джоба и предната оформяне на дънките, да не говорим, че е необходимо да променим и бедрата, за да поддържаме правилната линия. Често е по-лесно - и по-малко скъпо - да носите колан или да намерите дънки, които да отговарят на вашето тяло по-добре.

05
от 06

Какво да направите, преди да вземете дънките си на шивача

мъж taking jeans off before putting them in laundry

Измийте новите дънки няколко пъти, преди да ги пригодите.
Гумени топки Продукти / Гети изображения

Преди да вземете нов чифт дънки за промяна, винаги ги измивайте най-напред няколко пъти. За да измиете дънките по правилния начин, обърнете ги навътре и ги измийте със студена вода върху деликатната настройка на машината, след което ги закачете да изсъхнат. Поставянето на дънките през няколко цикъла на измиване ще гарантира, че те няма да се свият допълнително, така че шивачът работи с "окончателната" форма и дължина.

Когато взимате джинси на шивач, за да ги подкопате, не забравяйте да носите (или да носите) обувките, които най-често носите с джинсите. Това ще помогне на шивача марка дънки в правилната дължина, така че ще бъдете щастливи с резултата от вашите дънки.

06
от 06

Къде да вземем дънките

Дами in jeans looking at mobile phone

Можете да намерите шивачи и шивачки онлайн.
Източник на изображения / Гети изображения

Ако купувате нов чифт дънки, които ще се нуждаят от промяна, попитайте къде пазарувате. Някои универсални магазини, като например Nordstrom, предлагат безплатно или с отстъпка подови настилки. (Магазините може да налагат повече такси за оригинални халки, затова не забравяйте и поискайте подробна информация за услугата и разходите, които се предоставят).

Можете също да попитате приятели за препоръки, да попитате за услуги за промяна в магазина за химическо чистене или да потърсите шивачи или шивачки на любимата си търсачка или приложение, което предлага отзиви.

Опитайте се да определите дали шивачът има опит в промяната на деним, особено когато шивашкият деним може да включва специални техники на шевове и оборудване за шиене. Вие ще искате да имате добро усещане, че доставчикът на услуги е наясно с текущия дънков стил, също така, за да получите модерен краен резултат, че ще се чувствате добре за носене.

1

About

Check Also

15 Лондон Street Style облекла да ви вдъхнови, когато носите дънки

01 от 16 Contents1 Вие ще искате да опитате тези стилни дънки изглежда2 Плажно палто …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 45