Home / Деца и тийнейджъри / Най-стилни сайтове за красота

Най-стилни сайтове за красота

красота Box

Снимка @ BeautyBox.com

Ако не сте запознати с кутиите за красота, концепцията е доста проста: сайтовете за красота кутии определят такса, обикновено $ 10 до $ 20 или повече на месец, обикновено на абонамент база, за членовете му да получат кутия или чанта пълна с козметика , Те могат да варират от луксозни проби, до размер на пътуване до козметика в пълен размер, в зависимост от фирмата. И има сайтове, специализирани не само в козметиката за луксозна марка, но и екологична и устойчива грижа за кожата, грижа за косата и линии за красота. Продължете да четете за първите девет любими.

02
от 11

Бреза кутия

бреза Box

Снимка @ BirchBox.com

Bircbox е сайтът, който е започнал тенденцията. На този сайт кутиите стават първа сервирани и кутиите не се таксуват месечно; трябва да се включите в чакащ списък за покана. За $ 10 (или $ 20 за мъже) получавате кутия, пълна с луксозни проби от Keihls, Stila, Keratsese, Smashbox и др. Те също имат програма за точки, когато купувате продукти с пълен размер.

03
от 11

Красота кутия

Това е кутията за красота, създадена от Beach Mint (която е същата компания, която притежава Jewel Mint и всички тези знаменитост тематични модни абонаментни сайтове). Тяхната кутия е $ 30 на месец и получавате 12+ продукта, гарантирани за коса, очи / устни, лице или тяло, всеки месец. Техните марки включват Nivea, Too Faced, Weleda, Couture Color, GoSmile, LA Fresh, BORBA, Josie Maran и Perfekt.

04
от 11

Goodebox

Гуд box

Снимка @ Goodebox.com

Goodebox е доста евтина от $ 16 на месец. Те се специализират в екологична, нетоксична, устойчива козметика. За това членовете получават 6-7 пробни образци, които включват не само продукти за красота и лична хигиена, но и уелнес продукти. Те имат месечни подаръци за изпитания в пълен размер, а също и отстъпки за членовете.

05
от 11

Красотата армия

красота Army

Снимка @ BeautyArmy.com

Красотата армия ви позволява да изберете 6 красота проби от селекция, подготвени въз основа на вашите предпочитания. Техните услуги струват $ 12 на месец. Маркирането им включва Joico, Youngblood, Cellceuticals, Indie Lee, Sunfx и др.

06
от 11

Glymm

Glymm

Снимка @ Glymm.com

За $ 12 на месец, Glymm ви създава с 4-5 луксозни пробовземачи на месец, както и екологична козметична чанта. Те имат страхотни марки като Anastasia на Beverly Hills, Burt's Bees, Cargo, CK, Murad, OPI, Oscar De La Renta, Yves Saint Laurent, RGB, Butter London, Candalie и др. Те също така продават продукти в пълен размер и имат точки за лоялност, които можете да спечелите за покупки.

07
от 11

GlossyBox

Glossybox

Photo @ Glossybox

GlossyBox пресъздава добре познатите световни марки като Burberry, CO bigelow, Ahava, Zoya, OPI и много други в месечните кутии. Разходите за месец са $ 21 за пет продукта за красота и грижа за кожата на месец.

08
от 11

Юлев Мевен

Julep Maven

Снимка @ Julep.com

Julep Maven е лак за нокти, която продава продуктите си чрез собствената си програма за красота. Голямото нещо за този продукт е, че можете да го изпробвате, като получите първата си кутия само за 1с. Преди полето кутии, те ви позволяват да прегледате какво има в него и ако не ви харесва, можете да го изпратите на приятел или да го пропуснете напълно (безплатно). Кутията струва $ 19.99 на месец, а членовете получават и 20% от продукцията.

09
от 11

Моят Глем

мой Glam

Снимка @ MyGlam.com

Всеки месец членовете на My Glam получават торбичка за грим за чанти, пълна с 4 до 5 пълни козметика или луксозни проби. Всяка чанта включва любимите марки като Nyx Cosmetics, Wen, The Balm, Mai Couture, Urban Decay и Sheer Cover. Разходите за присъединяване са $ 10 на месец и те също така служат на ексклузивни клипове красота с най-добрите художници на makeup на YouTube като Michelle Phan.

10
от 11

Извадково общество

проба Society

Снимка @ Извадково общество

Създаден от BeautyBar.com и в партньорство с Allure Magazine, Sample Society обвинява 15 долара на месец за 5 луксозни проби от луксозни марки, включително членовете получават и 15 долара, за да харчат всеки месец на версии с пълна големина на продуктите, които се опитват.

11
от 11

Моята сянка на Браун

MyShadeofBrown.com

Снимка @ MyShadeofBrown.com

My Shade of Brown е сайт за красота, предназначен изключително за цветни жени. За $ 10 (всъщност $ 5 за първия месец, за ограничен период от време) един месец членовете получават кутия, пълна с 4 до 5 премиум козметични проби от новопоявилите се козметични линии като Nouri Shea, Amazing Botanicals, MASH, Мъртво море Тайни, Яна, Пуука, Ламик, Грузия и др.

1

About

Check Also

Помогнете на Вашето дете да учи цели за учебната година

В продължение на години проучванията показват, че децата, които участват в определянето на собствените си …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1