Home / Bump og babyer / Sådan fjerner du Pesky Baby Stains

Sådan fjerner du Pesky Baby Stains

Sådan fjerner du Pesky Baby Stains

Baby pletter er en kendsgerning, når du har en lille en i huset.

Babyer er søde, men de producerer en fantastisk mængde snavset tøj fra den allerførste dag de ankommer. Her er en vejledende vejledning til fjernelse af vasketøj og specifikt hvordan du får babyens pletter ud.

Husk at dette bør bruges som en generel retningslinje for babyvaskeri, men du bør altid dobbelttjekke de specifikke vaskeanvisninger for almindelige stoffer til babytøj.

Stain Removal Preparation

For det første, hvis der er nogen rester af, hvad der har farget din babys tøj, som mad eller spyt op, skal du skrabe det af, inden du begynder at behandle det til tøjet.

Derefter sug det nyfarvede emne i køligt vand, da dette kan hjælpe med at løsne pletten.

Derefter vil du gerne behandle det på forskellige måder afhængigt af typen af ​​plet.

Fjernelse af proteinpletter

For proteinpletter, herunder formel, modermælk, de fleste madpletter, lækre bleer og spyt op, skal du bruge en lille mængde af et enzymrensemiddel, såsom Wisk Laundry Detergent eller Era Plus, og en blød børste (en gammel tandbørste virker godt).

Enzymrenseren fordøjer proteinet af pletten. Hvis der er nogen resterende plet på dit barns tøj, skal du behandle det med en almindelig pletfjerner, såsom Shout eller Spray N Wash, hvorefter du vasker den i den almindelige vaskecyklus.

Fjernelse af fedtede pletter

Olieholdige eller fedtede pletter, herunder babyolier, cremer og petroleumgeler, kræver majsstivelse eller talkumpulver til at absorbere olien.

1

Efter 15-20 minutter skraber du af pulveret og påfører en kombinationsforbehandler og smider den i med dit vaskeri.

Frugt og grønsagspleje

Frugter, grøntsager, syltetøj, juice og bær er lidt mere udfordrende, men de kan også erobret.

Forbehandle, lav en eddikeopløsning af en del eddike og to dele vand og læg den på pletten med en eyedropper.

Lad det sidde i 10 minutter, og anvend et kombinationsopløsningsmiddel og vask det i din almindelige vaskecyklus.

Nu, hvis din baby virkelig elsker bær, har vi hørt, at Shaklees vaskemiddel gør underværker for berry-farvet tøjvask og behøver ikke en ekstra forbehandling. Det lyder som en win-win!

Tørring eller blegning farvet tøj

Husk, før du smider de friskvasket baby tøj i tørretumbleren, skal du kontrollere dem omhyggeligt for rester af pletten. Når de har gennemgået den tørre cyklus, er pletten meget sværere at komme ud.

Hvis den irriterede plet fortsætter, skal du gøre en anden runde forbehandling og vask igen. Hvis pletten er på hvidt stof, skal du bruge en Clorox Bleach Pen til forsigtigt at fjerne pletterne. Hvis beklædningen har andet farvet stof på det, skal du være ekstra forsigtig, så du ikke får blegemiddel på de farvede stoffer for at undgå at ødelægge dem. Lad det sidde i mindst 30 minutter. Før du smider det i vasken, skal du omhyggeligt skylle blegemiddelet ud, og brug ekstra forsigtighed for ikke at få blegemiddel på tøjets farvede stoffer. Vask derefter beklædningen som sædvanlig. Kontroller etiketten, inden du bruger blegemiddel, fordi nogle hvide stoffer kan blive gule, når du bruger blegemiddel. 

Forebyggelse af baby pletter

Den bedste måde at erobre baby pletter på er at undgå dem i første omgang (hvilket ofte er lettere sagt end gjort!).

Bibs er en fantastisk måde at beskytte tøj mod mad, mælk og juice pletter. Vandtætte plastikbøsninger med lommer, der fanger madbiter, som Bumkins Bibs, er fantastiske til beskyttelse af tøj fra mad og væsker. Plus, de er nemme at skylle og vaske. 

Fjern evt. Babyens tøj før måltidstiden, især hvis det er en lysfarvet tøj eller et særligt rodet måltid, som spaghetti eller bær. Eller udpege en gammel T-shirt, som din baby kan bære i løbet af måltiden, det er okay at få farvede.

1

About

Check Also

Hvordan man vælger komfortable baby tøj

Shopping for små, sødt tøj er en af ​​de bedste dele at gøre sig klar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 44 =