Home / Bump og babyer / Hvor kan man købe baby sko på et budget

Hvor kan man købe baby sko på et budget

Hvor kan man købe baby sko på et budget

Jeg har altid været en sparsommelig slags pige. Jeg voksede op heldigvis at shoppe på Goodwill, garage salg og fra clearingstativet. Da jeg begyndte at sælge babysko på Nordstrom tilbage på college, var jeg chokeret over, hvor dyrt de kunne være. $ 70 for et par sko, et barn kommer til at bære i seks måneder? Det syntes bare sindssyg.

I min ydmyge mening er det er lidt vanvittigt at smide den slags penge på et par sko, især fordi det er helt muligt at få et stort kvalitetssko uden at bruge en formue.

Du skal bare vide, hvor du skal kigge.

Der er en stor forskel på at finde billige sko og finde dyre sko til billige. Fordi det er så vigtigt, at en babys sarte fødder lægges i kvalitetssko, der ikke forhindrer korrekt fodudvikling, er det bedst at kigge efter markdowns på engang dyr sko imod at samle et par billigt lavede knock-offs.

Steder at købe rabat baby sko online

En af de bedste online butikker for at finde gode tilbud på kvalitet baby sko er 6pm.com. En discount merchandiser ejet af Zappos, 6 pm har et stort udvalg af baby sko, alle væsentligt markeret ned. En hurtig søgning på første gangs babysko producerer over 100 forskellige stilarter fra fantastiske mærker som Primigi, Umi, Pediped, Stride Rite og mere, alle reduceret op til omkring 50% rabat. Bedste af alt, fragt er gratis kl. 18.00. Pas på, at de også har specialsalg på visse mærker - du kan tilmelde dig deres E-Nyhedsbrev, hvis du vil have besked om deres ugentlige kampagner.

Et andet godt sted at tjekke for rabat baby sko er Zulily. Du skal være medlem for at se tilbudene på Zulily, men tilmelding er gratis. De har forskellige salg på baby og mor varer hver uge, og de har tendens til at have nogle gode tilbud på sko. De for nylig featured TOMS sko med priser langt under hvad du kan finde andre steder.

Ligesom Zulily er Baby Steals. De har to baby-relaterede tilbud hver dag (kl 9 og 9 PM PT). De har ofte baby sko tilbud fra mærker som Stride Rite, Robeez og andre populære baby sko mærker.

Mange mennesker forbinder Nordstrom med høje priser, men når de har salg, har de overraskende gode priser på deres babysko. Det er bedst at shoppe under deres halvårlige salg for kvinder og børn og deres årsdagsalg (normalt i juli hvert år). Den anden dejlige ting om Nordstrom er, at de tilbyder gratis forsendelse og retur, hvilket er ret sjældent i disse dage (Macys koster derimod omkring $ 10 for ordrer under $ 100). Hvis du foretrækker at shoppe i butikken, får du en fantastisk oplevelse for at købe sko til sko - ikke kun til at måle dit barns fod, de uddeler ofte balloner og andre godbidder.

1

Endelig skal du ikke glemme Amazon for at finde tilbud på kvalitets baby sko. Før jeg køber hvad som helst Jeg kontrollerer altid prisen på Amazon; ofte har de de billigste priser og vil ofte prissammenlign andre detailhandlere med et salg. Forsendelsen er gratis på ordrer $ 25 eller mere (eller få gratis 2-dages levering på alt med et Amazon Prime-medlemskab).

Steder at købe rabat baby sko ikke online

Selvom det ikke er den bedste ide at købe brugte babysko, betyder det ikke, at du bør undgå helt brugte butikker helt. Jeg har fundet mere end et fantastisk par babysko, helt nye, hos vores lokale butiksbutik. Folk får ofte babysko som gaver, og når deres baby er vokset til dem, kan sæsonen være slukket og de bliver aldrig slidt. En gang på et barn har også nogle gange helt nye (eller tæt nok til helt nye) sko til dybt rabatpriser.

Rabathandlere som Marshalls og T.J. Maxx har også gode tilbud på kvalitets baby sko. Det ser ud til at være temmelig hit eller savner (nogle dage har de en masse stilarter, andre ikke noget), men de er absolut værd at tjekke ud, hvis du har en i nærheden.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 62