Home / Bukser / Bedste shorts til din kropstype

Bedste shorts til din kropstype

Bedste shorts til din kropstype

Getty Images / Kirstin Sinclair

Shorts er en vigtig sommer, men det er ikke altid nemt at finde det rigtige par til at smigre din figur og arbejde med din kropstype. Lad os være ærlige: Nogle gange kan shorts være værst.

Bare rolig! Vi er her for at hjælpe med en hurtig, nede og snavset vejledning til at finde de bedste shorts til din kropsform - at skjule de dele, du vil skjule, og for at vise dine bedste aktiver. (Hej, nogle af os elsker vores knæ og kalve!)

02
af 06

Bedste shorts til alle kropstyper: Mellemlange shorts

Midtskibs shorts from Lands' end

Mellemlange shorts fra Lands End.
Lands End

Shorts med et mellemlængdeben, som dette par fra Lands End er universelt smigrende. De hedder forskellige ting - gå shorts, dagshorts, golf shorts, klassiske shorts, osv. - men er bedst genkendt af en inseam på omkring 7 eller 8 tommer.

Hvorfor elsker vi dem

I modsætning til knælange shorts, der skærer dit ben halvt visuelt, får kortere længder dine ben til at se længere ud, mens de stadig dækker problemområder som overlåret. For den mest smigrende udseende, hold styrken under kontrol (slankere-benede shorts gør dine ben ser slankere også).

03
af 06

Bedste shorts til Flabby Øvre Ben: Knælængde Shorts

Knælange shorts

Knælange shorts.
Nordstrom.com

Hvis du føler dig selvbevidst om dine lår eller endda din derriere, er et godt par af slankende, benlængende Bermuda shorts en god mulighed. Du kan nemt dække problemområder (eller bare oprette et meget poleret, professionelt udseende) med disse fra Bermuda shorts, der ikke rammer din datter, og som er ramt ved knæet og er lidt højt midte.

Hvorfor vi elsker knælængde shorts

Selv om knælængde shorts kan gøre korte ben kortere, er det nemt at afbalancere det med et par kiler til ekstra benlængde. Se også efter slankede shorts - disse jeans stil shorts er perfekte - for at give dine ben et længere, slankere look (for-fuld shorts ser mere som gauchos på denne længde og er ikke smigrende.)

 

04
af 06

Bedste shorts til korte ben: Kortere shorts

Bedste shorts til din kropstype

Teori / Shopbop.com

Vil du give dine kortere ben lidt længere? Prøv at rocke et par-du gættede det-kortere shorts. En 5-tommers inseam eller så er et godt sted at starte, noget kortere end det, og du risikerer at vise lidt også meget (hvis du spørger os). Vi anbefaler disse slanke cuffed shorts fra Theory.

Hvorfor elsker vi kortere shorts

Fire eller 5 inch inseam shorts er lange nok til at give nogle øvre ben dækning, men kort nok til at forlænge benet. Undgå manchetter eller rullet op, fordi det bare vil gøre dine ben ser kortere ud.

Flere ideer til at se højere lige på denne måde.

05
af 06

Bedste shorts til Plus Size: Bermuda Shorts

Plus størrelse bermudas

Plus-size bermudaer.
Nordstrom.com

Hvis du har masser af kurver, er en langskåret kort den mest tilgivende, ligesom disse denim bermuda shorts fra Jessica Simpson i plusstørrelser.

Hvorfor vi elsker Bermuda Shorts

Curvy Gals er ikke de eneste, der ser godt ud i længere tid. Disse næsten knælange shorts er et dressier look og er perfekte til shopping, rejser, selv karriere, hvis din arbejdsplads tillader dem. Pop på et par kiler til et ben forlængende udseende, der er virkelig smigrende.

Leder du efter flere Bermuda shorts? Du vil gerne klikke her.

06
af 06

Bedste shorts til den lange og tynde: Roll-up shorts

Bedste shorts til din kropstype

James Jeans / Shopbop.com

Heldig pige! Hvis du er naturligt høj og tynd, men ønsker at bryde op en lang, tynd line-go med shorts, der har manchetter eller en roll-up funktion, som disse søde, distressed og cuffed denim shorts fra James Jeans. (Bonus: Med dine naturligt tynde og lange ben kan du klippe en kortere inseam uden at se for skandaløs.)

Hvorfor elsker vi roll-up shorts

Du får maksimal brug fra shorts, der har en konvertibel længde, plus de gør selv stakket ben ser kurvere ud.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 6