Home / Børn og teenagere / Tips til sort hårpleje til dit vedtagne barn

Tips til sort hårpleje til dit vedtagne barn

Mor holding daughter while family dines

Thomas Barwick / Getty Images

Omsorg for dit barns hår kan være en skræmmende oplevelse, men det behøver ikke at være. Du kan mestre kunsten at passe etnisk hår, hvis du er bevæbnet med den rette uddannelse, den rigtige teknik og - vigtigst af alt - de rigtige produkter,

Jeg har været fascineret med hår så længe jeg kan huske, måske fordi mit hår var let at klare. Jeg begyndte at stylere mit eget hår i en tidlig alder. Ved hjælp af mine lange låse lærte jeg mig selv, hvordan man skulle franske fletninger, og jeg blev snart en stylingekspert (eller så tænkte jeg). Da jeg modnede, sprang min interesse for sundt sort hår. Jeg lærte hvilke hårpleje ingredienser var gode til min hår type og hvilke ingredienser var ikke. Jeg lærte at shampoo, tilstand og håndtere mit hår korrekt. Vigtigst, jeg lærte at elske mit hår. Med den rette pleje vil dit barn også elske hans eller hendes hår!

Gennem årene har jeg læst, set og oplevet utrolige uvidenheder om etnisk hårpleje. Jeg håber, at disse korte tips vil opmuntre dig til at investere i sundheden i dit barns hår.

02
af 03

Et par ting du bør vide om sort hårpleje

Det's important to learn proper African American hair care.

Mange gange skal forældreforældre have forældre børn uden for deres løb. Det er vigtigt at lære ordentlig afroamerikansk hårpleje.
John Moore / Getty Images

  • Sort hår er ekstremt skrøbeligt. Der kræves et forsigtigt tryk for at undgå unødvendig brud og hårtab. Brug altid en bred tandkamme eller vælg. Undgå fine tandkamme, fordi de snag og trækker ud krøllet / kinky hår. Invester i en kvalitet børste - naturlige børste børster er de bedste.
  • Krøllet hår har brug for fugt, fugt og mere fugt! Overvej dette, når du køber hårplejeprodukter. Undgå at tørre produkter som hårspray, mousse eller holde geler. Opt for fugtighedscreme, efterladt balsam og styling lotion.
  • Bare fordi et produkt hævder, at det er oprettet til "krøllet hår", garanterer det ikke, at det vil være egnet til etnisk krøllet hår. Produkter skabt til Nicole Kidmans krøllede hår virker måske ikke for Angela Bassett's. Kaukasisk hår har tendens til at producere mere talg - en olieagtig udskillelse skabt af talgkirtlen - end sort tekstureret hår, så sort hår kræver mere olie. Gennemgå ingredienslisten. Kig efter naturlige olier og kvalitetsingredienser. Husk, ingredienserne er angivet i rækkefølge.
03
af 03

Nødvendige værktøjer til sort hårpleje

Dreng Getting Haircut at Barbershop

Corbis via Getty Images / Getty Images

At have et godt hår regime kræver brug af kvalitetssalon-grade produkter.

  • Fugtighedscreme
  • En daglig fugtighedscreme - dette vil tilføje den nødvendige fugtighed og gøre det let at kæme
  • Naturlige olier at anvende på håret - jeg anbefaler granatæblefrøolie.
  • Cream hår dressing for let kontrol af frizzes
  • Elastik til sikring af ponytails
1

About

Check Also

Prøv disse trendy frisurer til Prom

01 af 18 Contents1 Half-Up / Half-Down2 Klæd din prom frisyre med farve3 Superformelle Updo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =