Home / Børn og teenagere / Sådan får du dine våben til at blive tyndere i en kjole … Uden træningen!

Sådan får du dine våben til at blive tyndere i en kjole … Uden træningen!

Fejrer og stylister kender hemmelighederne til at gøre arme virker tyndere: det handler om at bære de rigtige tøj, tilbehør og endda konturerer med garver og makeup. Hvis du ikke har tid til at tone op før din store formelle, er disse stiltricks en livredder. Slankere arme, her kommer du:

455279278.jpg

Brian Ach / Getty Image Entertainment

En v-hals kjole vil fremhæve din kraveben og décolletage og trække opmærksomheden væk fra enhver overarmsflab, som du vil skjule. Dette er en meget smigrende snit på de fleste teenagere og kvinder. Vær sikker på at stropperne passer og ikke er så løs, at de graver ind i dig - det vil kun skabe uønsket udbulning.

02
af 10

En kjole med løst monterede hættehylster

455279052.jpg

Brian Ach / Getty Images Underholdning

Skjul dine skuldre og overarme med en ærme. Det kan være en lille hue ærme eller en længere tre fjerdedels ærme, alt hvad der vil skjule toppen af ​​dine arme vil gøre. Bare sørg for at det ikke er for stramt. At få slankere arme handler om den rigtige pasform, og alt, hvad der skærer ind i din hud, vil kun få dig til at blive tyngre.

03
af 10

En højhalset kjole, der viser dine skuldre

BeyonceWhiteDress.jpg

Beyoncé i Lanvin Maxi Kjole.
Getty Images

Dette kan synes at være kontraintuitivt. Efter alt vil du skjule dine arme i stedet for at udsætte dem. Men det er lidt af et illusionstrik. Hvis du vælger en kjole med en smuk, udsmykkede højhals, bliver al opmærksomhed rettet mod dit ansigt i stedet for dine arme. Plus, du vil udsætte din skulder linje på en smigrende måde. Pludselig er dine arme ikke i fokus. Hvis du stadig har brug for en ekstra tillidsposter, kan du altid ...

04
af 10

Få kontur-garvet

75407891.jpg

Spray tan.
Billedkilde / Digital Vision / Getty Images

Du vil gerne henvende dig til et velrenommeret sprøjtestøbningssted for dette trick, så spørg dine venner om anbefalinger eller få en testbrun før din store dag for at sikre, at de kan levere. Men ja det er muligt at få en spraybrun, der får dine arme til at blive tyndere! Det handler kun om kontureringen. Du kan også…

05
af 10

Kontur dine våben med makeup

82136724.jpg

Tetra Images / Getty Images

Fleksibel din arm, brug derefter en bronzer eller selvdanner til let at skitsere dine biceps og triceps. Mindre er mere, så start med en lille mængde af produktet og tilføj det som nødvendigt. Der er alle mulige body makeup produkter til at hjælpe med dette.

06
af 10

Bær en langærmet kjole

455279268.jpg

Brian Ach / Getty Images Underholdning

Ikke alle formelle kjoler skal være ærmerøse. Langærmet formelle kjoler er smukke, on-trend og vil helt gøre dine arme tyndere bare ved at gemme dem. De kommer i alle slags stilarter. Sequined eller ren er mine favoritter.

07
af 10

Brug løsarmede armbånd og undgå manchetter

StackedBracelets_BlakeL.jpg

At få slankere arme handler om mere end bare ærmer. Løse armbånd som armbånd vil hjælpe dine arme til at blive tynde ved at skabe et hul mellem dem og din hud. Undgå stramme armbånd og armmanchetter. Alt, der klemmer sig ned på dine arme og gør huden bøje ud, hjælper ikke din sag.

08
af 10

Undgå stropløs kjoler, der skubber alt op

Affordable_Homecoming_Dress.jpg

Davids brude

Stropløse kjoler hjælper ikke dine arme udseende tyndere. De har en tendens til at skubbe alt op, og det inkluderer huden under og omkring armhulerne. Dine arme vil bøje ud og kan endda se mere end de faktisk er.

09
af 10

Undgå tynde stropper og spaghettibånd

171462966.jpg

Natalia Campbell / NC Photography / Getty Images

En tynd rem vil kun få resten af ​​dig til at se bredere ud ... specielt en tynd rem, der skærer ind i din skulder.

10
af 10

Sørg for, at din kjole passer korrekt

6522-000022.jpg

Hans Neleman / Digital Vision / Getty Images

Den rigtige hemmelighed at slanke ned enhver kropsdel: fit. Du vil altid klæde sig til din kropsform. Vær ikke opmærksom på, hvad størrelsen er mærket som; alt hvad der betyder noget er, hvordan din krop ser ud, når du sætter den på. En velegnet kjole skal korrekt fremhæve enhver figur.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =