Home / Børn og teenagere / De 10 Hotteste Prom Frisure Trends

De 10 Hotteste Prom Frisure Trends

Bella and Gigi Hadid

Noam Galai / Getty Images

Her har vi håndpicket 10 mest populære prom og homecoming frisyre tendenser, der vil stå tidstesten. Men overvej først følgende tips.

4 regler for at leve ved når du vælger din prom frisyre

Når det kommer til at finde den perfekte frisure til prom eller homecoming, overholder disse 4 regler, og du vil være god at gå:

Nr. 1: Vælg kjole først. Dit hår bør supplere din kjole og ikke konkurrere med den. Det samme gælder for din prom makeup. Find ud af din makeup sidst - efter du har valgt kjole og frisure.

Nr. 2: Overvej din personlighed. Du ønsker at være behagelig på prom, hvilket betyder at du vil se ud som den allerbedste version af dig selv. Hvis du er en afslappet pige, der aldrig bærer makeup, er prom ikke dagen til at bryde ud din indre Kim Kardashian. Forlad de formelle opdateringer til de klassiske, traditionelle piger i din skole.

Nr. 3: Arbejd med dit hår tekstur, men overvej at ændre det til at overraske alle. Krøllet hår ser fantastisk enten ned eller op, venstre krøllet eller blæstørret super-straight (det vil overraske alle!). Rigtigt hår kan krølles i bølger og såres i udsmykkede updos (ved hjælp af pins og hårspray). Bølget hår kan enten være ret eller krøllet og er den perfekte tekstur til halv-op / halv-down stilarter samt updos.

Nr. 4: Endelig, når du vælger stilarter, tænk frem i 20 år. Disse prom billeder kan dukke op på 2038's version af Facebook, så du vil se fabelagtig og tidløs. 

02
af 11

Den skæve opdatering

De 10 Hotteste Prom Frisure Trends

Messy er trendy og har været i et par år. Disse prom og homecoming frisurer er utroligt stilfulde, men er ikke shellacked på plads.

Hårtype: Messy updos fungerer bedst med en smule bølge eller krølle i dem. Hvis du har super lige hår, skal du bruge hjælp af et krøllejern eller varmtvalser, inden du forsøger updo. Du har også brug for hår, der er i det mindste til skuldrene eller længere. Mens du kan gøre disse selv, anbefaler jeg hjælp fra en pro eller mindst en ven.

Personlighed: Messy updos arbejder med alle personligheder.

Kjole type: Fungerer godt med stropløs kjoler, fordi de udviser halsen. Passer også til kjoler med stropper. Undgå dette udseende, hvis du har en udsmykkede kjole, hvis du har meget på under halsen, vil du have noget simpelt og slank over halsen.

03
af 11

Half-Up / Half-Down

Saoirse Ronan with half updo on red carpet

David M. Benett / Getty Images

Guys elsker at se dit hår, det er ingen hemmelighed, men iført dit hår ned kan være for kedeligt for prom. Disse halv-op / halv-ned ser er særligt sexet, fordi de har både din hud og dit hår.

Hårtype: Denne stil virker på alle hårlængder og teksturer, undtagen hår der er kortere end hagen. For at holde dette udseende kedeligt, kan du tilføje krølle, bølger eller udvidelser til dit hår.

Personlighed: Dette er en klassisk prom trend, så det virker bedst for piger, der foretrækker traditionelle, klassiske udseende. Men du kan funk denne stil op med en bikube puff.

Kjole type: Disse stilarter fungerer godt med stropløs kjoler

04
af 11

Classic Updo

Zendaya with classic updo hair

Don Arnold / Getty Images

Disse klassiske prom frisurer omfatter for det meste updos featured på berømthed rødt tæppe. Vælg mellem en række klassiske frisurer, en roundup af chignons og et galleri af ballerina boller. Pas på ikke at gøre din updo for stram eller trukket tilbage, fordi alt du vil se i billeder er dit pande og hals. Vælg en sidedel med pande vinklet forsigtigt over panden.

Hårtekstur: Arbejder på alle hårtyper fra lige til superkrøllede. Hår skal være i det mindste til dine skuldre.

Personlighed: Denne stil er bedst på klassiske, traditionelle piger.

Kjole type: Fungerer godt med de fleste kjole typer. Undgå afslappet, flydende kjoler. Fantastisk frisure, hvis du har en halskæde, øreringe eller en udsmykkede bodice.

05
af 11

Langt hår

Jessica Alba with long hair on red carpet

Axelle / Bauer-Griffin / Getty Images

Hvem siger du skal lægge hår i en updo til prom? Du kan gå lige og slank, eller vælg springkrumme eller beachy bølger. Bare ikke dukke op på prom ser ud som du gør hver dag i skolen. Hvis du bærer dit hår ned og løs, skal du sørge for at det rammer under toppen af ​​din kjole. Ellers kan det se boxet ud. Hvis dit hår ikke er længe nok, kan du få udvidelser bare til prom. Eller vokse dit hår ud.

Hårtekstur: Arbejder på alle hårtyper.

Personlighed: Arbejder med alle personligheder, undtagen traditionelle piger, der er bedre med en updo.

Kjole type: Afbalancere en stramfuld, kurvekram kjole med løse, flydende bølger eller krøller. Dette udseende fungerer godt med stropløs kjoler og spaghetti stropper. Undgå at bære dit hår ned, hvis kjole er en halter eller dækker brystet.

06
af 11

Kort hår

Mary J. Blige on red carpet

Dan MacMedan / Getty Images

Hvem siger at du skal gå længe på prom? Kort hår er sassy og sofistikeret. Med den rigtige kjole og smykker kan endda en pixie cut klædt op.

Hårtekstur: Arbejder på alle hårtyper undtagen super tyk og krøllet.

Personlighed: Edgy, funky, afslappet, sporty.

Kjole type: Du kan bære enhver kjole med kort hår. Overvej en kjole, der smigrer din kropsform frem for din frisure.

07
af 11

Braids

modeller show off braided hairstyles

Arun Nevader / Getty Images

Fletninger er mere populære end nogensinde. Prøv en bolle indpakket i en fletning, en fletning som et hovedbånd eller krøllet hår løst flettet ind i en romantisk updo.

Hårtekstur: Rigtigt eller bølget. Arbejder på alle hårlængder, undtagen super kort.

Personlighed: Casual, romantisk, sporty.

Kjole type: Det afhænger virkelig af fletningerne.

08
af 11

hestehale

Jessica Alba with ponytail on red carpet

C. Flanigan / Getty Images

En slank hestehale eller den super trendy side hestehale kan sætte dig adskilt fra mængden på prom i år. Parret med den rigtige kjole og smykker, en hestehale kan være din bedste prom hår mulighed.

Hårtekstur: Fungerer bedst med langt, lige hår. Hvis du har bølget hår, skal du rette det med en flad jern først. Undgå en hestehale, hvis du har krøllet hår. Spil din makeup med røgfyldte øjne.

Personlighed: Fantastisk på sofistikater, sporty piger, afslappede piger og bog orme. Bare vær sikker på, at dit hår ikke ser ud som om du har trukket det tilbage til fodboldpraksis.

Kjole type: Korte kjoler med flouncy nederdele, moderne kjoler og lange, kurvekramme kjoler, alt fungerer godt med en hestehale.

09
af 11

Side-fejet hår

Jessica Chastain with side-swept hair

Jun Sato / Getty Images

Berømtheder elsker side-fejet ser på det røde tæppe, fordi de ser fantastiske ud.  

Hårtekstur: Du har brug for langhåret hår til dette udseende.

Personlighed: Fungerer på alle, der er villige til at prøve noget nyt.

Kjole type: Et populært kig på det røde tæppe i år var en-ærmet kjoler med hår trukket over til siden. Hvis din kjole har en ærme, er dette en god mulighed for dig. Hæld håret over den ærmerøse side.

10
af 11

Accessoriseret hår

Kasia Smutniak wearing bejeweled updo hairstyle

Stefania D'Alessandro / Getty Images

Der er så mange flotte måder at bejewel eller accessorize din prom frisurer. Vind et bånd i krøllet hår, læg en vintage-broderet hårnål på siden af ​​din updo eller halve eller fletning en jeweled-streng i din side 'do. Her er blot nogle få røde tæppe ideer til at inspirere dig:

Hårtekstur: Alle.

Personlighed: Dristig, sofistikeret, romantisk, sporty og girlish.

Kjole type: Bedste med enkle kjoler. Vær også forsigtig med ikke at over-accessorize. Hvis du har på smykker i dit hår, skal du springe over halskæden og bruge et armbånd og simple diamantpinde i stedet.

11
af 11

Faux Bob

Frieda Pinto with faux bob

Mike Marsland / Getty Images

Dette udseende har været omkring det røde tæppe i et stykke tid og gjort rigtigt, kan være helt sødt. Alle vil tro, du har afskåret dit hår!

Hårtekstur: Bedste på bølget hår eller hår, der er blevet krøllet. Skal være under skuldrene.

Personlighed: Dristig, romantisk, trendy.

Kjole type: Fungerer godt med kjoler med ærmer, ærmerøs kjoler og enhver kjole, der ville fungere med en bob frisyre.

1

About

Check Also

Prøv disse trendy frisurer til Prom

01 af 18 Contents1 Half-Up / Half-Down2 Klæd din prom frisyre med farve3 Superformelle Updo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 45 = 46