Home / Børn og teenagere / 7 Spørg ideer til vinterformelle

7 Spørg ideer til vinterformelle

158313338.jpg

Blend Images-Jose Luiz Pelaez Inc / Brand X Billeder / Getty Images

At spørge en dato til vinterformel er en del af oplevelsen. Her er 7 kreative, vinterlige og helt sæsonbestemte måder at få din crush, kæreste eller kæreste til at sige ja til dit dansforslag ... alt sammen med at holde vintersæsonen i tankerne. 

02
af 08

Spørg dem med en overraskelse i en Ice Skate

172585333.jpg

XiXinXing / Getty Images

Tag din wannabe vinterformelle dato til en skøjtebane hvor de har skate-udlejning. Fortæl din dato for at vente et øjeblik, mens du går får skøjterne til at leje. Sæt derefter en vaskeklud, håndklæde eller t-shirt inde i deres skøjter, der siger "vinterformel?" På den. Det kan udskrives ved brug af stofmarkører, blæsemaling eller noget lignende. Når de går på deres skøjter, vil de bemærke at noget er inde, trække det ud og få en sød overraskelse. 

03
af 08

Spørg med en hjemmelavet sne globe

200506513-001.jpg

Jamie Grill / Billedbanken / Getty Images

Oprettelse af din egen sne globe er en super kreativ måde at bede nogen til vinter formelle, og det passer perfekt til sæsonen. Inden i snegloben kan du bruge et billede af de to af dig, et legetøj, et actionfigurer eller noget andet, du tror, ​​din potentielle dato vil have. Du kan skrive "vinterformel?" På noget inde i kloden eller på bunden af ​​bunden. Tjek denne vejledning om, hvordan du laver en snøklot for nemme trinvise instruktioner.  

04
af 08

Skriv dit vinterdans forslag i lys

480985721.jpg

Steve Prezant / Image Source / Getty Images

Stave ud "vinterformel?" I ferielys er en super romantisk måde at spørge nogen til dansen. Brug din græsplæne, vinduer eller en del af dit hus til at stave bogstaverne ud. Så fortæl dig, at du har lyst til at tage dem til en tur eller et drev, og krydse forbi dit hus med lysene på. For en ekstra dramatisk effekt, skal en ven tænde lysene lige, når du stopper. 

05
af 08

Spørg en person med en særlig adventskalender

165943242.jpg

Scott Dunlap / Digital Vision Vectors / Getty Images

Kender du de julekalendere, der starter den 1. december og slutter på juledagen? Du kan lave en ændret en til at spørge din dato til vinterformel. Prøv at oprette en, der er 5 dage lang, og få din snart til dato åben en dør hver skoledag i ugen, indtil de kommer til fredag ​​og dit officielle vinterdansforslag. Eller få dem til at åbne alle døre på en gang foran dig, så du kan være der for at acceptere deres officielle "ja!" Buzzfeed kom op med nogle kreative måder at lave en adventskalender på.  

06
af 08

Spørg ved at skabe et vinterunderland

480985699.jpg

Steve Prezant / Image Source / Getty Images

Få alle dine potentielle datters yndlings vinter ting og lav et mini wonderland for dem: falsk sne, et minitræ, slikkande, strømper, lys, rensdyr ... du ved hvad jeg taler om. Dernæst opfør alt i deres værelse, skab eller endda på deres frokostbord. Anbring et feriekort midt i det hele, der beder dem om at formelle vinteren. Din skærm skal være helt Instagram-værdig.  

07
af 08

Spørg øverst på en skilift

91625169.jpg

Tetra Images-Erik Isakson / Brand X Billeder / Getty Images

Denne vil tage en lille planlægning. Spørg din mulige dato på en dagstur til nærmeste ski bjerg. Få en ven derhen foran dig og stå øverst på den første skilift, du vil gå op med et skilt, der siger "(deres navn), vil du gå til vinteren formelt med (dit navn?)" Din dato vil aldrig forvente det, og være super imponeret over at du har trukket den af. 

08
af 08

Spørg med en brugerdefineret Hot Cocoa Mug

78810752.jpg

Fuse / Getty Images

Få en brugerdefineret krus fremstillet, der siger "Vinter Formel Med Mig?" i bunden. Derefter lav en lækker kop varm kakao til din potentielle dato (toppet med marshmallows, selvfølgelig!) Og fortæl dem, at når de er færdige med deres drikke, vil de have en overraskelse. Det er sødt, romantisk, og din dato vil få en memento til lejligheden! 

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 57