Home / Бельо и бански костюми / Как да пазаруваме за сутиени и пухени онлайн

Как да пазаруваме за сутиени и пухени онлайн

Как да пазаруваме за сутиени и пухени онлайн

Пазаруването онлайн за сутиени и бельо може да бъде предизвикателство, но също така е много удобно и напълно си струва. От една страна, сутиени идват в толкова много различни размери, и намирането на най-доброто прилягане, без да може да го пробвате, може да бъде много трудно. От друга страна, можете да прескочите пътуването до магазина за сутиен и има много повече опции онлайн. Това е особено вярно за онези, които не живеят в метрополията с надежден бутик за сутиени и персонал за подплънки.

Ако не сте доволни от избора на сутиени в местния магазин или просто не носят необходимия размер, пазаруването онлайн може да бъде чудесна помощ. Като алтернатива, онези, които може да са прекалено срамежливи, за да разполагат с персонал или да се изчервят от мисълта, че купуват нещо по-популярно, могат да запазят неприкосновеността на личния си живот и да опитат всичко, което интернет може да предложи с няколко щраквания на мишката.

По-долу са няколко стъпки, за да ви помогнем да имате успешно онлайн пазаруване за сутиени, бельо и бельо.

Намерете своя размер

Когато пазарувате за сутиени, е добра идея да се измерите и да откриете началната точка на размера на сутиен. Много търговци на онлайн дрехи за бельо ще имат и калкулатор за сутиен или инструкции за изчисляване на размера ви. Всички те се различават, така че вземете всеки един със зърно от сол. Познаването на измерването на изтръпването и бюста, както и размерът на най-добрия Ви сутиен, ще ви помогне да решите откъде да започнете.

Освен това, добрите търговци на дребно ще имат някаква информация или улики за прилягането, стила или покритието на сутиена.

Бельото, макар и обикновено по-лесно, може да бъде и трудно. Обърнете внимание на предложенията за годност, предоставени на уебсайта, и вземете предвид вашите лични предпочитания. Намерете чифта в чекмеджето, който се вписва най-добре и вземете бележки.

Изберете местоположение или две

Определете вида на бельото или сутиен, от който се нуждаете, а след това къде можете да го намерите. Вземете предвид размера, цената и функцията на елементите, които искате да закупите, след това изберете магазин или две по-долу. Въз основа на вашите нужди, може да сте в състояние да закупите всяка точка от вашия списък на едно място. Все пак е по-вероятно да се наложи да пазарувате на няколко, за да получите всичко от един дълъг списък - особено ако един магазин е продаден от определен артикул, размер или цвят. Освен това, опитването на повече от един магазин ще ви помогне да преживеете цялостния процес на обслужване на клиенти и да решите кой може да искате да купите отново в бъдеще. Можете също така да сравнявате неща като разходи за доставка, избор на елементи, цена и полезност на сайта при избора.

Различни видове онлайн търговци на дребно

Търговци на дребно за бельо - Няколко популярни места за пазаруване на бельо онлайн:

 1. Bare Necessities - този онлайн гигант има всичко, което можете да си представите за сутиени, бельо, бански костюми и аксесоари. Те носят много популярни или традиционни марки на по-ниски ценови точки, както и по-сложни марки и любими фенове на бельо. Голяма селекция за почти всеки бюст и размер на сутиена.
 2. HerRoom - друг по-голям онлайн магазин, този сайт има много опции за много размери, както и ръководство за това как ще изглежда под различни върхове. Освен това те създадоха система "универсален размер", която да помогне на клиентите да сравняват стилове между марките
 1. Линда - макар и да е започнала като магазин за тухли и хоросан, тази фирма има силна селекция от елхи търговия в сутиени, които трудно могат да намерят размери и поддържащи сутиени, бански костюми, хирургически артикули и още.
 2. Fig Leafs - Този търговец на дребно носи много различни марки и прави своя собствена линия. Те предлагат широка гама от бельо и спално облекло, а също и много мъжки бельо.
 3. Journelle - най-модната предна част на куп, това също е тухлен и хоросан магазин, с много места за пазаруване лично, както и онлайн. Тази компания разполага с широк избор от няколко марки, включително елегантни, стилни и смели селекции, които други търговци на дребно могат да избягват.

Марка по марка: Много марки бельо и сутиен са решили да продават директно на потребителя. Вместо или в допълнение към сключването на споразумение за продажба на едро с търговците на дребно, те имат уеб сайт с възможност за пазаруване чрез електронна търговия.

1

Това позволява на потребителите да пазаруват марка по марка и да купуват директно от любимите си. Ползата от това е, че марката може да носи цялата гама от цветове, модни опции и основни положения, докато търговец на дребно може да избере само да продаде няколко или ограничен избор от гамата от опции. Недостатъкът е, че не можете да пазарувате няколко марки наведнъж, което в крайна сметка може да ограничи опциите ви и да ви накара да направите няколко покупки от няколко магазина вместо една голяма покупка. Много от любимите ви марки бельо могат да предлагат пазаруване направо на сайта си. Дайте им онлайн търсене и разберете!

Специалност:Някои търговци на дребно или марки се специализират в конкретни видове или стилове на бельо. Например, те могат да носят само корсети, бельо или чорапи, ретро стилове или сутиени. Намирането на специален онлайн бутик има своите предимства. Знаейки, че онлайн търговецът на дребно се специализира в този конкретен вид продукт, вие често имате много опции, а не само основите. Това също може да означава, че те имат повече опит или интерес към този жанр и могат да ви помогнат с въпроси. И обратното, специалистите в търговията на дребно могат да бъдат ограничаващи или "твърде ниша" по отношение на техните възможности.

Кутии за абонамент:Ако не обичате да си избирате бельото си и искате да се опреснявате, можете да се абонирате за онлайн магазин за бельо. Обикновено се регистрирате за определен период от месеци и получавате договорената сума от елементи и кутии в този период от време. Обикновено сайтът ще ви предложи тест или стил за викторина, преди да ви изпрати кутия, за да разберете предпочитанията си за размера, цвета и отрязването. Нова компания за абонамент за бельо е Panty Drop.

Сайтове за членство:Нов бизнес модел, който се появи, е сайт за членство. Подобно на абонаментната кутия, има определена такса за месец или кутия дрехи. Обикновено, като член, плащате една и съща такса всеки месец и натрупвате кредити, които да използвате като пари в целия онлайн магазин. Вместо да ви изпращаме кашон от бельо всеки месец, можете да използвате тези кредити, когато и как ви харесва в някой от наличните за покупка продукти.

Плюс това е, че можете редовно да инвестирате в ново бельо. Недостатъкът е, че ако не използвате кредитите си или не забравите да поискате възстановяване на такса, ще останете с неизползвани кредити и загуба на пари. Популярен онлайн сайт за членство специално за бельо е Adore Me.

Облекло и големи магазини:Въпреки че има много марки бельо, които съществуват сами, много сайтове за дрехи също носят интимни и бельо. Вашето любимо място за купуване на дънки може да има и богат избор от сутиени, чорапогащи и др. В посока към пазаруване на място като този е, че можете да купите много елементи в различни жанрове на нуждите в една голяма покупка. Освен това, ако се насладите на стила на дрехите, които носят, бельото може да е само ваш стил. Недостатъкът е, че те може да не разполагат с много експертиза или да носят само основни елементи за бельо. Обаждането на линията за обслужване на клиенти на голям универсален магазин, който се занимава с дрехи, саксии и канапета, може да не е най-доброто място да попитате дали трябва да носите 32С или 32D в определена сутиен. Bloomingdale's и Macy's са страхотни места, които предлагат много сутиен и бельо опции.

Виртуални фитинги:Това е по-нов начин за пазаруване на сутиени и включва опит за предлагане на сутиен, без да се налага да посещавате монтьор. Няколко марки и търговци на дребно предлагат това и виждат забележима разлика в удовлетвореността на клиентите. Тя носи ново ниво на обслужване на клиентите и предоставя възможност на обучен монтьор да оцени пригодността, да предложи размери и да препоръча стилове. Всички, без да се налага да напускате дома си. Това е особено полезно за някой, който може да няма мобилност или здраве да напусне дома си или който живее твърде далеч от бутик. Една такава компания, предлагаща виртуални (и домашни) фитинги, е праскова.

Съвети за онлайн пазаруване

 1. Обърнете внимание на уликите в уеб сайта. Добрите търговци на дрехи онлайн за бельо ще имат много информация за приспособяването, покритието и оразмеряването на сутиена. Някои дори предлагат сравнения с други модели.
 2. Помоли за помощ. Някои онлайн търговци на дребно предлагат функцията за чат, за да можете да разговаряте с представител на обслужването на клиенти, докато пазарувате. Можете също да се обадите или да изпратите имейл с вашите запитвания относно размера, материала или функцията. Прочетете първо информацията в уебсайта и ако нещо не е ясно, не се страхувайте да говорите и попитайте, преди да купите. Също така можете да проучите монтаж на сутиен или образователни сайтове. Задаването или ученето сега може да спести главоболието на морския транспорт назад и напред по-късно.
 3. Купете повече от един размер. Ако не сте съвсем сигурни как се вписва нещо, особено ако за първи път го носите, опитайте да закупите същия елемент в няколко размера. По този начин можете да ги изпробвате всеки у дома, да сравните прилягането и да определите точния размер за вас. В крайна сметка е напълно нормално да завършите с няколко различни размера. Всъщност, рядко се носят същите размери в различни марки или стилове.
 4. Потърсете талони. Много сайтове за онлайн пазаруване предлагат отстъпки за купони, ако се регистрирате за своя бюлетин. Можете също така да направите онлайн търсене с името на търговеца на дребно и думата "купон" или "код за отстъпка" и да видите какво се случва. Retail Me Not е популярно място за търсене на кодове.
 5. Възползвайте се от безплатната доставка. Няколко сайтове предлагат безплатна доставка за определена сума. Не се страхувайте да запасите някои неща, особено ако искате да опитате продукти с различни размери. Това често ще ви помогне да получите безплатна доставка и повечето търговци на дребно имат политика за връщане. Но внимавай...
 6. Проверете правилата за връщане. Бельото е трудно да се върне, а търговците на дребно имат различни политики. Сигурно бельото, което се носи, не трябва да се връща, нито трябва да се приема, ако се върне. Често е приемливо да опитате върху бельо над друга чифт бельо, за да определите дали то пасва първо. Въпреки това, сутиени често могат да бъдат изпробвани и върнати, ако елементът не показва признаци на износване. Много търговци на дребно настояват, че маркерите трябва да останат, за да получат пълна сума за възстановяване, а повечето от тях имат правила за вдлъбнатини в формовани чаши. Прочетете внимателно всичко, преди да направите покупка!
1

About

Check Also

Съвети за пролетно почистване за вашите сутиени, бельо и бельо

01 от 05 Contents1 Пролетно време за почистване2 Остави3 Решения за съхранение4 Почисти5 Обновяване Пролетно …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 55 = 65