Home / Бельо и бански костюми / 3 лесни начина да намерите сутиен размер

3 лесни начина да намерите сутиен размер

3 лесни начина да намерите сутиен размер

Намирането на размера на сутиен е толкова важно, за да се чувствате подкрепени, удобни и уверени в бельото си. Подходящата сутиен не само изглежда по-добре, но също така се чувства по-добре. Ако страдате от изкопаване на сутиени, подхлъзване на подметки или разплитане на чаша сутиен, шансовете за размера на сутиен са актуализирани. 

Има няколко различни метода за измерване и изчисляване на размера на сутиен. 

Вариант 1: Опитайте се с монтаж на сутиен 

Лично аз прилягам хиляди жени за сутиени!

Беше изключително удоволствие да помогна на жените да се опитат и да намерят сутиени в размерите и стиловете, които ги прилягат най-добре. Много монтажници на сутиен са преминали обучение и имат ежедневен опит с марките и стиловете за сутиен, които продават. Работата с монтажник на сутиен може да бъде ефективен и приятно начин за пазаруване на сутиени. Тя може да отстранява неизправности и да поправя проблеми с монтажа на място и да гарантира, че сутият е нагласен и се вписва добре. Силно препоръчвам да работите с уважаван монтьор, ако можете!

Вариант 2: Калкулатор за сутиен

Друг вариант е да вземете вашите измервания на изнасилване и бюст и да ги вмъкнете в сутиен калкулатор. Калкулаторите на сутиен използват предварително определен алгоритъм или математическо уравнение, за да предложат размер на сутиена. Докато калкулаторите могат да бъдат полезен инструмент за монтаж на сутиени, те също могат да доведат до болезнени неточности. Ако пуснете измерванията си в няколко калкулатора, ще получите няколко противоречиви предложения за размер на сутиен.

Освен това сутиен калкулаторът няма човешки елемент. Това означава, че няма човек, вие или професионалист, който да взема предвид нещата като форма на бюста, възраст, здравословни проблеми или личен комфорт.

Предлагам да използвате сутиен калкулатор само за второ мнение или да прецените основната отправна точка преди опит и грешка при пазаруване.

 

Вариант 3: Самостоятелно измерване на дома

Друга възможност е да вземете свои собствени измервания и да направите някои прости математически изчисления, за да изчислите размера на сутиен. Тя не изисква калкулатор или пътуване до магазин за сутиен и може да бъде направено самостоятелно или с помощта на приятел.

1

 Дори ако мислите, че всичките ви сутиени са добре, вземете вашите измервания така или иначе. Може да разберете, че не сте размерът, който сте смятали, че сте. Вие също ще бъде една крачка по-близо до преживяването на комфорт и подкрепа на носенето на по-добре монтаж сутиен.

Какво ви е необходимо:

· Мярка за мека лента 

· Ако нямате лента: заместете дълга парче лента, нишка или канап. Дръжте наблизо ножица, за да отрежете излишната лента след измерване на тялото, както и плосък яркост за измерване на лентата.

· Вашият най-подходящ, без подплатени сутиен. Това е добре, ако не се вписва перфектно. Измерването при носене на сутиен често е по-лесно и по-точно, отколкото да не носите сутиен изобщо.

· Хартия и писалка

КАК ДА МЯРВАТЕ:

Стъпка 1: Намерете размера на групата си

Сутингът осигурява почти цялата подкрепа на сутиена ви. Здравата и подходяща сутиенна лента е ключът към доброто прилягане. И тъй като размерът на чашата на сутиена е относим към размера на вашата група, е важно да я направите, преди да продължите. Забележка: Някои хора предлагат да се правят измервания, докато се огъвате или полагате.

Тези инструкции работят най-добре, докато стоите прав и висок.

1. Залепете лентата около тялото си точно под бюста, зад вас и под остриетата, в нивото на сутиена и обратно под бюста си.

2. Лентата трябва леко да прегърне тялото ви, като остане успоредна на пода. Дишайте естествено.

3.     рекорд измерването ви в инчове, закръгляване до най-близкото цяло число.

4. В зависимост от марката на сутиен, който ще носите, нивото на комфорт и необходимата поддръжка, ще добавите 0-5 инча към това измерване. 

5. Ако измерването е нечетен, добавете 1, 3 или 5 инча (подробности по-долу)

6. Ако измерването е дори, добавете 0, 2 или 4 инча (подробности по-долу)

Пример: Вашето изкривяване или измерване на лента е 30 инча. Това е чисто число, така че ще добавим 0 и 2, за да намерим началните размери на групата.

Добавянето на нула инча означава, че размерът на групата ще бъде 30. Добавянето на два инча означава, че размерът на групата ще бъде 32. 

Ако вашето underbust беше 29 инча, бихте добавили 1 и 3 инча към това измерване. Предложените размери на лентите ще бъдат отново 30 и 32. 

Помня, това са предложения и всяка сутиен банда ще се побере по различен начин. Всъщност, някои класически проектирани марки използват по-стар метод за сутиен измервания и може да искате да добавите 4 или 5 инча. Това означава, че същата жена може да носи 34 банда в определени марки бельо. Можете да започнете със средния номер и да използвате опит и грешка, за да определите най-подходящата за всеки сутиен. 

Стъпка 2: Намерете измерването на бюста

Знаете ли, че размерът на чашата ви се основава на размера на вашата група? Това означава, че като се променя размерът на групата, така и размерът на чашата. Важно е да започнете с подходящ размер на групата, преди да определите размера на чашата си. 

1. Като използвате отново лентата мярка, измерване на най-пълната част на гърдите, на ниво зърното. Лентата трябва леко да прегърне тялото ви от бюста, около гърба ви и да ви отправи отново бюста. 

2. Уверете се, че измервателната лента е успоредна на пода.

3.     рекорд това число в инчове, закръглено до най-близкото цяло число. 

4. Използвайте този номер, за да определите размера на чашата си.

Пример: Вашият бюст измерва 36 ". 

Стъпка 3: Изчислете размера на купата си

Нека да направим някои прости математически задачи, за да определим предложените от Вас размери на чашата. 

1. Извадете най-ниския размер на лентата (стъпка 1) от измерването на бюста (стъпка 2). 

2. Запишете този номер.

3. Използвайки графиката по-долу, определете размера на чашата си за този размер на базата на този номер. 

·0, вашият размер на чашата е АА.

·1, вашият размер на чашата е А.

·2, вашият размер на чашата е B.

·3, вашият размер на чашата е ° С.

·4, вашият размер на чашата е д.

·5, вашият размер на чашата е DD * или в някои марки, E чаша. 

·6, вашият размер на чашата е DDD * или в някои марки, чаша F.

·7, вашият размер на чашата е DDD * или в някои марки, G чаша.

·8, вашият размер на чашата е Н

·И т.н..

пример: Ако броят ви е 36 ", а най-малкият ви размер на групата е 30, разликата е 6.

Това означава, че в 30-та лента, предложеният размер на чашата ви ще бъде чаша F или DDD, в зависимост от производителя. 

Сега можете да използвате това като размер на стартовата точка при опит за сутиени. Имайте предвид това всеки сутиен се приспособява по различен начин, и изчисленията тук ще ви дадат основна отправна точка. В действителност, в едно пазаруване можете да намерите сутиени в различни размери или стилове, които се вписват добре. Предлагам да опитате сутиени във вашите алтернативни размери. Те често се наричат ​​"размер на сестра". Например, ако просто се измерва за 30DDD или F, можете също да опитате 32DD или E или 34D. Научете повече за това, какво означава сума на вашата сутиен и как се променя чашата при промяна на размера на групата.

Внимавайте да не премерите твърде много в групата, за да постигнете по-малък размер на чашата. Тази практика може да доведе до твърде свободна сутиен банда. Свободната лента няма да поддържа бюст. Една твърда, плътна лента ще държи бюста ви вдигнат и ще остане на място. Доброто прилепване е от съществено значение за подкрепата. Не сте сигурни дали групата ви се побира? Можете да проверите тези 6 начина, за да разберете дали сутият ви се вписва - защото това е още по-важно от това, че знаете размера си.

Използвайте стъпките по-горе, за да намерите начална точка за размера на сутиен и да се забавлявате. Имате ли още въпроси? Питай ме! 

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 37