Home / Avioero / Poistetaan passiivinen aggressiivinen? Palkkio hänen aggressiota!

Poistetaan passiivinen aggressiivinen? Palkkio hänen aggressiota!

Poistetaan passiivinen aggressiivinen? Palkkio hänen aggressiota!

Jos olet naimisissa passiivisen aggressiivisen kanssa, luultavasti sinulla on jo tunne siitä, mitä tulee, kun päätät erota siitä passiivisesta aggressiivisesta. Saatat uskoa, että passiivisen aggressiivisen avioeron poistaminen ei aina ole enää käsittelemättä hänen epätavallista käyttäytymistä.

Pitkällä aikavälillä se tulee. Lyhyellä aikavälillä sinun on odotettava, että passiivinen aggressiivinen kaivaa heidän kannoistaan ​​ja tehdä elämästä entistä surkeamman.

Passiivisten aggressiivisten suhteiden taidot muuttuvat vielä tehottomiksi, kun avioero on jätetty kuin aiemmin. Heitä avioeroasiamiehet ja perheoikeusjärjestelmä ja todellisuus, mitä ajattelit avioeroa, lennät ulos ikkunasta.

4 Odottavat asiat passiivisesta aggressiivisesta avioeron aikana:

1. Passiivinen aggressiivinen on huonoa.

He unohtavat tuomioistuimen päivämäärät, he unohtavat vastata kuulusteluihin, ja he unohtavat mitä he tarvitsevat, hidastaakseen avioeroprosessia. Kun erota passiivisesta aggressiivisesta, prosessi kestää enemmän aikaa kuin tavallista ja maksaa enemmän kuin mitä aiot käyttää.

2. Passiivinen aggressiivinen on lyhyt neuvottelutaidoista.

He haluavat välittää avioeroa, mutta kieltäytyvät neuvottelemasta avioerojärjestelystä. He suostuvat sovintoratkaisuun ja muuttavat mieltään. He kiistelevät, kuka maksaa välittäjälle, kun ne olisivat ne, jotka vaativat sovittelua, aluksi.

Aivan kuten avioliiton aikana, käytät paljon energiaa konfliktien ratkaisemisessa, eikä paljonkaan näytä vaivaa, paitsi hukkaan aikaa ja tunnepitoisuutta.

1

3. Jos sinulla on lapsia, passiivinen aggressiivinen haluaa huoltajuuden.

No, ehkä ei niin paljon halua huoltajuutta, vaan ehdottomasti käytä tätä taktiikkaa keinona rangaista sinua lähteä ja mikä parempi tapa rangaista kuin uhata suhteita lastesi kanssa.

Odota säilöönottotaistelua, mutta älä pelkää sitä. Kun työntö työntyy, passiivinen aggressiivinen palaa vanhoihin, itsetuhoisiin käyttäytymisiin. Ne eivät näytä tuomioistuinten päivämäärille ja kun he menettävät huoltajuuden, useimmat eivät näytä vierailulle.

4. Kun avioero on lopullinen ja sinulla on lopullinen avioeroasetus, odottaa passiivisen aggressiivisen vastustaa sitä, mitä tuomioistuin määrää.

Jos passiivinen aggressiivinen on velvoitettu maksamaan lapsilisät, odottaa heitä joko hidastavat vuosittain maksut kuukausittain tai eivät maksa lainkaan. Jos siviiliväestöä jaetaan, odotetaan, että hän tekee muutaman matkan takaisin tuomioistuimeen. Aivan kuten avioliitossa, passiivinen aggressiivinen on hidas seuraamaan kaiken, mitä he lupasivat tehdä. Avioeron aikana ja sen jälkeen passiivinen aggressiivinen obstruktiivisuus käy runsaasti ja voi ajaa elämääsi, jos puoliso tietää, miten manipuloida perheoikeusjärjestelmää.

Yhteenvetona voidaan todeta, että avioero on suuri konfliktin ollessa passiivinen aggressiivinen. Avioliiton aikana käsitellyt ongelmat pahenevat vain avioeron aikana. Sinun passiivinen aggressiivinen syyttää sinua ja käyttää perheoikeusjärjestelmää ilmaisemaan vihaa sinua kohtaan. Tietäen, että edessä on taistelu auttaa sinua asentamaan itsesi tietoihin, jotka auttavat sinua suojelemaan paitsi laillisia oikeuksiasi myös tunnepitoisuutesi vuoksi.

Lisää passiivisesta aggressiivisesta käyttäytymisestä:

  • Passiivinen aggressiivinen käyttäytyminen: peitellyn väärinkäytön muoto
  • Mikä on passiivinen aggressiivinen käyttäytyminen?
  • Roolin viha pelataan passiivisessa aggressiivisessa käyttäytymisessä
  • Miksi passiivinen aggressiivinen pidättää sukupuolensa rankaisemaan?
  • Millainen nainen nauttii passiivisen miehen?
1

About

Check Also

5 Asiat sinun täytyy tietää huijauksesta ja asioista

Yhdistys kahden vastakkaista sukupuolta olevan puolison kanssa on perinne, joka on ollut ympärillä, koska miehet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 16