Home / Avioero / Onko lapsesi väärin? Tässä on kuinka todistaa se

Onko lapsesi väärin? Tässä on kuinka todistaa se

Onko lapsesi väärin? Tässä on kuinka todistaa se

Lasten hyväksikäyttöä voi olla vaikea määritellä. Jokaisella valtiolla on väärinkäyttöä koskevia lakeja, joissa kuvataan, mitä pidetään väärinkäyttönä tässä valtiossa. Nämä tiedot löytyvät Child Welfare Information Gatewaystä. Lasten hyväksikäytön todistamiseksi sinun on oltava tietoinen siitä, miten se on määritelty kotivaltiossa tai valtiossa, jolla on lainkäyttövalta lapsellesi. Lasten hyväksikäyttöä on neljä:

1. Emotionaalinen väärinkäyttö: Tämä on yleisin lasten hyväksikäyttötapa.

 Emotionaalinen väärinkäyttö lapsiin voi olla monessa muodossa. Kaikki hylkäämisestä, luopumisesta verbaalisiin hyökkäyksiin ja aggressiivisiin vanhemmuustyyleihin voidaan luokitella tunneperäiseksi väärinkäytöksi. 

2. Neglect: Laiminlyönti viittaa erilaisiin olosuhteisiin, joissa vanhempi tai hoitohenkilökunta ei kykene riittävästi tarjoamaan lapsen tarpeita. Olen aina ollut sitä mieltä, että kaikenlaiset väärinkäytökset kuuluvat "laiminlyönnin" kaltaiseksi lasten hyväksikäytön piiriin.

Jos jatkuvasti huudat ja huudat lapsella, et laiminlyö ottaisi huomioon lapsen psyyken vaurioita. Jos voitat lapsen, unohdat lapsen oikeuden turvalliseen ympäristöön, jossa ei ole fyysistä vahinkoa. Tuomioistuimet kuitenkin pitävät laiminlyönteinä lapsen perustarpeiden laiminlyöntiä. Jos vanhempi ei tarjoa ruokaa, asumista, lääketieteellistä hoitoa, riittävää valvontaa tai asianmukaista koulutusta, tuomioistuin katsoo lapsen olevan "laiminlyöty". 

3. Fyysinen väärinkäyttö: Tätä ei tarvitse määritellä.

Kuka ei tiedä, mikä merkitsee ja ei ole fyysistä väärinkäyttöä? Tapaa, taputtaa tai aiheuttaa fyysistä tuskaa lapselle on lain vastaista. Se kuuluu samoihin lakeihin, jotka ohjaavat "kotimaista hyväksikäyttöä". Fyysinen hyväksikäyttö on helpointa väärinkäytöksistä todistaa perheoikeudessa.

4. Seksuaalinen hyväksikäyttö: Kaikki tilanteet, joissa aikuinen tai toinen lapsi harjoittaa alaikäistä seksuaalista tekoa tai altistaa alaikäisen sopimattomalle seksuaaliselle aineelle tai käyttäytymiselle, pidetään väärinkäyttönä.

Seksuaalista hyväksikäyttöä voi tapahtua siitä, onko lapsella yhteys toiseen aikuiseen tai lapseen.

1

Esimerkiksi jos äiti harjoittaa seksuaalista toimintaa lapsensa läsnä ollessa, hän on seksuaalisesti harjoittanut lapsiaan. Isän ei tarvitse seksuaalisesti koskettaa lapsia syyllistyessään väärinkäytöksiin. Hän voi rohkaista pientä lastaan ​​katsomaan pornografiaa verkossa tai osallistumaan keskusteluihin seksistä, jotka eivät ole sopivia lapsen ikäisille. 

Jos lapsesi alkaa käyttäytyä epänormaalisti, hänellä on lisääntynyt kiinnostus sukupuoleen jollekin hänen ikäisyydestään tai hänellä on mustelmia ja hankauksia, joita ei voida selittää, on aika ottaa lapsesi lääkäriin vahvistaakseen, että jotain epämiellyttävää tapahtuu lapsen elämään. 

Lasten hyväksikäytön todistaminen tuomioistuimessa

Ensimmäinen askel todistaa lapsesi väärin on dokumentaatiota kaikesta. Joka kerta, kun näet mustelmia tai käyttäytymistä, jonka tunnet olevan, ilmenee jotain ongelmallista, kirjoita se ja ota valokuvia ja videoita. Pidä lehden ja kirjoita kaikki tapaukset, joissa olet epäilyttävä. Kaikki lääkärisi, jolle vierailet, tulisi saada tietoon näistä todisteista, kuten tuomioistuimen pitäisi. Avustajan palkkaaminen, joka on valmis taistelemaan lastesi suojelemiseksi, on välttämätöntä väärinkäytösten osoittamiseksi ja huoltajuussopimuksen muuttamiseksi.

 

Välitön vaara

Jos sinusta tuntuu, että lapsesi on välittömässä vaarassa vahingoittaa, tuomioistuin viittaa siihen "välittömänä vaarana". Esimerkiksi jos sinulla on viikonlopun vierailu ja lapsesi näkyy äidin poikaystävällä, joka asuu kotona , lapsesi on "välittömässä vaarassa" joutua uudelleen, kun lapsi palaa kotiin.

Tällaisessa tilanteessa tarvitset asianajajan puolustamaan sinua ja lapsiasi lähettämällä hätätoimista vetoomuksen tuomioistuimille välittömän säilöönoton muuttamisesta. Kuvia vammasta, lääkärintarkastuksesta, lapsen lausunnoista ja väärinkäytöksistä kotoisin olevista henkilöistä menevät pitkään tuomitsemaan tuomioistuimessa, että lapsi ei ole turvassa kotiseudulla.

"Jeopardy"

Ristiriita poikkeaa välittömästä vaarasta, koska jos lapsesi on vaarassa, on olemassa jonkinlainen väärinkäytön mahdollisuus.

Lapsia ei ehkä ole käytetty väärin, mutta lapsesi on tilanteessa, joka voi johtaa väärinkäytöksiin. Esimerkiksi jos lapsen isä asuu naisen kanssa, joka on tuomittu lasten hyväksikäytöstä ja jos hänen lapsensa on poistettu hänen huoltajuudestaan, on olemassa mahdollisuus, että isäsi elämässä oleva uusi nainen voi myös käyttää lapsiasi väärin. Tämä on toinen syy vammojen dokumentointiin, uuden tyttöystävän rikosrekisterin löytämiseen ja asianajajan vetoomukseen tuomioistuimille välittömästi säilöönotosta. 

Lapsen todentaminen on "välittömässä vaarassa" tai "vaarassa" siitä, että hänellä on vahinkoa, tarkoittaa, että sinun tulee tehdä kotitehtäväsi ja olla valmis edistämään lapsen parasta kiinnostusta asiakirjojen, lääkärin lausuntojen ja haarniskan yli rahaa avustajan halukkaita menemään Ramboon tuomareiden väärinkäyttäjälle tuomioistuimissa. 

Muiden vanhempien kyvyttömyys ja itsenne sopivuus

Paitsi, että väärinkäyttävän vanhemman vanhemmuuden taidot ja elämäntapa asetetaan oikeudenkäyntiin, niin myös sinun. Olen kuullut avioeroasiakkaan kanssa, jonka äidilleen suullisesti ja emotionaalisesti väärin hänen äitinsä. Äiti nauhoitettiin huutamalla, huutamalla ja kiroamalla lapsi. Hän kertoi lapselle, että hän oli "arvoton, ei milloinkaan olisi yhtään mitään, eikä silmukkaa kaulaansa". Tämä myrkky oli vuodattanut lapsi päivittäin. Tässä tilanteessa ongelma oli, että isän käyttäytyminen oli aivan yhtä vahingollista lapselle. 

Isä oli hiljattain eronnut ja kylvetty kauraa. Hän päiväsi erilainen nainen joka viikonloppu. Nukkunut naisten kanssa poikansa viikonloppuisin. Hänellä oli pyörivä ovi naisten saapumisesta sisään ja ulos makuuhuoneesta poikansa edessä. Tämän lisäksi hän oli osa organisaatiota, joka tuolloin piristyi marihuanaa laillistamiseen Coloradossa. Tämä oli tapaus, jossa päätettiin pienimmistä kahdesta pahuudesta, kun lapsen huoltajuus tuli.

Et voi käydä tuomioistuimissa ja odottaa muutoksenhakua väärinkäyttäjältä, jos et ole elävä sileästi puhdasta elämäntapaa. Joitakin muutoksia oli tehtävä asiakkaani valinnoissa ennen kuin voisimme viihdyttää ajatusta osoittaa sormet hänen ex.

Hän teki muutokset, ja neljän kuukauden kuluessa hänellä oli uusi vankeusrangaistus, joka antoi hänelle ainoan oikeudellisen huoltajuuden. 

Jos sinulla on dokumentoituja todisteita, lääkärin raportteja ja lapsen ja muiden väärinkäytösten ilmoituksia, voit todistaa väärinkäyttävän vanhemman kelvottomaksi. Mutta mitä sinun tarvitsee tehdä todistaa itsesi sopivaksi?

Miten todistaa itsesi "Fit" 

Koska eronnut vanhempi "sopii" lapsesi noutamiseksi on jotain, jonka on oltava tietoisempi kuin naimisissa oleva vanhempi. Katsotaanpa kohta, avioero merkitsee perhekonttorijärjestelmän ottamista elämästänne ja kun se on tehty, haluat elää elämästäsi väärin, tai otat mahdollisuuden, että tuomioistuin häiritsee suhdettasi lastesi kanssa. Miten voit tehdä tämän?

1. Avioeron aikana ota vanhemmuusluokka. Joillakin lainkäyttöalueilla tarvitaan vanhempien luokkia, jotkut eivät. Ota yksi, onko sinun vai ei. 

2. Pysy kaukana huumeiden käytöstä ja ota kuukausittainen huumetesti ja pidä tulokset tallennettu pois niin sinulla on aina todisteet tuomioistuimessa, että et käytä laittomia huumeita. 

3. Jos et toimi, saat työpaikan. Tuomioistuin ei anna sinulle huoltajuutta, jos et voi tukea lapsesi.

4. Älä asu yhdessä vastakkaisen sukupuolen kanssa kun lapsesi on kotona. Päivämäärä, jos haluat, älä tee lapsesi osaksi dating-elämääsi.

5. Pystyt tarjoamaan lapselle sopivia elinolosuhteita. Koti tai huoneisto turvallisessa naapurustossa ja erillinen makuuhuone lapselle. 

6. Älä juokse suurilla koirilla! Vakavasti, jos ripustat entisten rikollisten kanssa, joilla on kyseenalaista käyttäytymistä, sinun täytyy tulla hieman valitsevampi siitä, kuka soitat ystävällesi. Esitä lapsesi ystäville ja perheelle, jotka edistävät hyviä esimerkkejä moraalista ja luonteeltaan.

7. Pyydä todistamaan tuomioistuimelle, että teet yhteistä ponnistelua lapsesi siviilivapaasti vanhemmille. Jos vietät aikaa yrittää tehdä sinun exes elämä painajainen sinut hämähäkkimies on tuomioistuin. 

Viime kädessä lasten hyväksikäytön todistaminen johtuu siitä, että tuomioistuin antaa asiamiehen kautta vakuuttavan todisteen väärinkäytöstä ja kyvystä paremmin vanhempaan lapsiasi. Jos pelkäät lapsesi olevan välittömässä vaarassa tai vaarassa vahingoittaa, on velvollisuutesi vanhempana pysähtyä olemasta yrittää saada huoltajuutta ja tarjota turvallinen ympäristö lapselle. 

1

About

Check Also

Etsi lapsesi tukipalvelut valtiossanne tämän luettelon avulla

Vuoden 1975 sosiaaliturvalain IV-D §: n mukaan jokaisella Yhdysvaltojen osavaltiolla ja alueella on oltava paikallinen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =