Home / Avioero / Mitä tehdä, kun puoliso uhkaa avioeroa liian monta kertaa

Mitä tehdä, kun puoliso uhkaa avioeroa liian monta kertaa

Mitä tehdä, kun puoliso uhkaa avioeroa liian monta kertaa

Meganin aviomies on käyttänyt vuosia uhkaavan avioeron joka kerta, kun hän on järkyttynyt. Hän on vihdoin saanut tarpeekseen ja päätti hakea avioeroa itselleen. Nyt kun hänellä on, hänen miehensä on saamassa päästä jotain, mitä hän ei todellakaan halua. Mitä hänen pitäisi nyt tehdä, kun hänen miehensä on muuttunut äärimmäisen kiva kaveri yrittäessään pelastaa hänen avioliitonsa?

Lukijan kysymys:

Kun mieheni on hulluksi, hän uhkaa avioeroa.

Hän on tehnyt tämän vuosien ajan loppuun ja olen elänyt pelkäämättä, että hän eräänä päivänä jättäisi minut. Hän ei esimerkiksi kerro minulle tärkeästä yritysaluomasta 3 tuntia ennen illallista. Olin järkyttynyt, ja sanoin hänelle, ettei se olisi hyväksyttävää, jotta hän ei antaisi minulle enemmän huomiota. 

Seuraavaksi tiesin, että hän oli räjähtänyt, menettänyt viileän ja uhkasi lähteä ja avioeroa. Hänen mukaansa olen kohtuuton odotusten ollessa liian korkeat. Hän sanoo sellaisia ​​asioita kuin "Työskentelen pitkiä päiviä, enkä voi odottaa muistavan kaikkea pienintäkään asiaa". 

Olen pahoillani, mutta kun se vaikuttaa minuun negatiivisella tavalla, odotan hänen muistavan. 

Olen lopulta päässyt pelkäämään, että hän lähtee ja ymmärtää, että haluan pois tästä avioliitosta. Nyt kun olen alkanut avioeroa, kaveri, joka uhkasi avioeroa niin usein, on erittäin mukava. Hän ostaa minulle ruusuja, itkien ja kerjäämällä minua olemaan lähtemässä.

Hän on tehnyt tämän aiemmin ja kun muutan mieltäni, asiat menevät takaisin tapaan, jolla he olivat, hänet suuttui ja huusi minulle, että hän haluaa avioeron.

Aion mennä avioeroon, mutta en voi auttaa, mutta ihmetellä, miksi joku huutaa avioeroa niin usein, jos tämä ei ole sitä, mitä he todella haluavat.

1

Megan

 

Mitä tehdä, kun puoliso jatkuvasti uhkaa avioeroa:

 

Megan, jolla on avioliitto yhdessä, kerää tietoa siitä, miten hoitaa avioliitto-ongelmia heidän syntyessään. Se vie suhteellisia taitoja ja pelkään, että kaikilla ei ole valmiuksia ratkaista suhdeongelmia.

Se kuulostaa, että miehellesi ajattelee, että uhkaavan ottaa rakkautensa pois teistä ratkaisee ongelmat, joita hän pitää ongelmana suhteessa. Ja enemmän kuin todennäköisesti hän katsoo sinut ongelmana eikä ole halukas tai kykenevä ottamaan vastuuta kaikista rooleistaan. 

Ongelma ottaa lelut ja mennä kotiin (avioero) on lapsellinen tapa käsitellä aikuistunutta tilannetta. Hän katsoo itsensä uhreiksi ja uhkaa lähteä yrittää manipuloida sinua antamaan mitä hän tuntee olevansa hänen tarpeensa. Kun hänen tulee olla valmis antamaan avioliitolle ja hänen suhdettansa parasta. 

Hän tietää vähän siitä, miten kompromissiin!

Ole varovainen mitä kysyt:

Kun luin kysymyksesi, ajattelin vanhaa sanonta: "Ole varovainen, mitä pyydät." Näyttää siltä, ​​että aviomies saa täsmälleen mitä hän on pyytänyt niin monta kertaa, mutta ei todellakaan halua.

On liian huonoa, ettei hän oppinut, jossakin matkan varrella, joka uhkaa luopua rakkaudesta, ei korjaa suhdeongelmia.

Toivottavasti jos käydät läpi avioeron, se on herätyshuoma hänelle, eikä hän ota samaa asennetta hänen seuraaviin suhteisiinsa ja avioliittoonsa.

Haluaisin tehdä ehdotuksen. Olette päättäneet, ettet halua palata status quoon, että aiotte mennä avioeron eteen. Entä jos mieheesi toimet ovat tällä kertaa aitoja? Entä jos haet avioeroa, hän tarvitsee apua, jonka hän tarvitsee auttaa häntä ymmärtämään, että hän tarvitsee muutoksia tapaan, jolla hän vastaa avioliittoon liittyviin ongelmiin?

Ehkä voisitte jatkaa avioeroprosessilla. Esimerkiksi sinun on otettava huomioon yhteiset tilit, hoitaa aviovarallisuuden ja niin edelleen. Kun teet niin, kaksi teistä voisivat elää erikseen ja tämän ajan kuluessa saatat pystyä näkemään tilanne tarkemmin objektiivisesti.

Jos hänen käyttäytymisensä muutokset ovat aitoja, niin he jatkavat koko erottamisen ja avioeroprosessin aikana. Hän on voinut todella nähdä hänen tapansa virheen ja löytää tämän voi olla rooli siitä, haluatko lopettaa avioeron tai antaa avioliitolle toisen mahdollisuuden.

Jos päätät lopulta antaa avioliiton toisenkin, yritä laatia luettelo terveellisistä suhteista, luettelo, joka sisältää rakentavia tapoja käsitellä avioliittoon liittyviä ongelmia niiden syntyessä. Jos hän on todella muuttunut, hän on enemmän kuin halukas elämään asetetuilla rajoilla ja oppimaan uusia suhteita.

Löydät aviopuolisopettajan, joka on erittäin hyödyllinen sekä sinun että miehesi kanssa. Hänellä on mahdollisuus oppia uusia taitoja ja sinulla on mahdollisuus oppia asettamaan rajoja ja pitämään jalkansa tulen paremman suhteiden. 

Jos hän palaa vanhaan temppuunsa käyttämästä epäterveellisiä tapoja käsitellä ongelmia, ota sitten avioero ja siirry uuteen elämään uudella kumppanilla, joka on kypsä pitämään terveellinen avioliitto.

Onnea!

1

About

Check Also

Etsi lapsesi tukipalvelut valtiossanne tämän luettelon avulla

Vuoden 1975 sosiaaliturvalain IV-D §: n mukaan jokaisella Yhdysvaltojen osavaltiolla ja alueella on oltava paikallinen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 93