Home / Avioero / Eri tyyppisiä elatusapua, puolisoiden tukea ja puolisoiden ylläpitoa

Eri tyyppisiä elatusapua, puolisoiden tukea ja puolisoiden ylläpitoa

Eri tyyppisiä elatusapua, puolisoiden tukea ja puolisoiden ylläpitoa

Alimony, puolisoiden tuki tai puolisonhoito ovat kaikki termejä, joita käytetään kuvaamaan yksi asia - rahaa yksi puoliso voidaan määrätä maksamaan toiselle avioeron jälkeen.

Alimony, puolisoiden tuki, puolisoiden ylläpito

Elatus on rahaa, jonka yksi puoliso maksaa toiselle joko avioeroprosessin tai sen jälkeen. Kuka saa elatusapua riippuu siitä, kuka on saanut eniten rahaa avioliiton aikana ja puolisoiden rooleissa.

Kun viitataan yksinomaan elatusavustukseksi, sitä kutsutaan nykyään yleisemmin puolisoiden huollon tai puolisoiden tukemiseksi. Se myönnetään tuomioistuimen päätöksellä ylläpitää elintasoa, jonka mukaan molemmat aviopuolisot käyttivät avioliiton aikana.

Pysyvä Alimony

Vakuutusmaksu tai puolisoiden tuki maksetaan vastaanottajalle, kunnes maksajan kuolema on vastaanottajan uudelleenkytkeminen. Joissakin tilanteissa uudelleenoppiminen ei lopeta elatusavustusta. Jos avioliitto oli pitkäaikainen tai puolisoilla on vamma, joka pitää hänet toimimasta tuomioistuimissa, on ja palkitsee elinikäinen elatusavustus, joka jatkaa, onko vastaanottaja avioliittoa uudelleen. Haittapuolena on, että kiinteämääräinen elatusmaksu on verotettava, joten varmista, että tiedät veroseuraamukset ennen kuin maksat elatusmaksun.

Väliaikainen elatusapu

Väliaikainen elatusapu kestää tietyn ajan. Jos avioerot aiheuttavat taloudellisia vaikeuksia puolisolla, väliaikainen elatusavustus myönnetään siihen saakka, kunnes puoliso voi saada takaisin taloudellisesti.

Valtion avioerolakeja ja tavanomaisia ​​oikeudellisia käytäntöjä avioeroalueelle määrittävät, kuinka kauan väliaikainen elatusapu kestää.

Kuntouttava elatus

Kuntouttava elatus myönnetään tapauksissa, joissa aviopuoliso tarvitsee apuaan työpaikkakoulutuksen tai korkeakoulukustannusten kanssa, jotta he voivat lopulta palata työvoimaan avioeron jälkeen.

Se on tavallista naisille, jotka ovat olleet kotona äitiä, eivätkä ole työskennelleet vuosia. Kuntouttava elatus mahdollistaa riippuvaisen puolison viemään luokkia tai erityistä työharjoittelua, joka auttaa heitä taloudellisesti itsenäisiksi.

Huomioon otettavaa

Kaikilla valtioilla on lakeja sen määrittämiseksi, maksetaanko elatusapu / puolison tuki / ylläpito. Sanotuksi, sinun on myös otettava huomioon se, että tuomareilla on oikeus käyttää oikeudellista harkintavaltaa päättäessään tällaisista kysymyksistä. Elatusapupäätöksen yhteydessä yleensä harkitaan seuraavia tekijöitä:

1
  • Avioliiton kesto.
  • Osapuoli tekee aviopuolison kotona.
  • Molempien puolisoiden mahdollisesti ansaittava kyky.
  • Jokaisen puolison ikä, fyysinen, henkinen ja emotionaalinen olemus.
  • Riippumatta siitä, onko vanhempi vanhempi ansainnut vähemmän, koska hänen velvollisuutensa lapsen / lapsen vanhemmille on.

Nämä tekijät sekä tuomarin oikeudellinen harkintavalta vaikuttavat siihen, onko puoliso maksaa elatusapua ja kuinka paljon. Koska tuomarilla on tietty määrä laillista liikkumavaraa, on parasta selvittää elatusasiat ja neuvotella avioerojärjestelystäsi. Se vie ohjauksen pois tuomarilta ja jättää sen missä se kuuluu ... sinun ja puolisosi kanssa.

1

About

Check Also

Etsi lapsesi tukipalvelut valtiossanne tämän luettelon avulla

Vuoden 1975 sosiaaliturvalain IV-D §: n mukaan jokaisella Yhdysvaltojen osavaltiolla ja alueella on oltava paikallinen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 59