Home / Avioero / 7 tapaa vanhemmalle entistä paremmin esineen kanssa

7 tapaa vanhemmalle entistä paremmin esineen kanssa

7 tapaa vanhemmalle entistä paremmin esineen kanssa

Olitpa vanhemmuutta nuorista lapsista tai teini-ikäisistä, on hyödyllistä kehittää joitain rutiineja, jotka pysyvät yhdenmukaisina jokaisessa asunnossa. Muista kuitenkin, että tämä ei tarkoita sitä, että jokainen teistä on vanhempia täsmälleen samalla tavalla. Päinvastoin, sinun on kehitettävä oma vanhemmuustyyli samalla, kun työskentelet myös lapsesi sopivalla tasolla. Seuraavassa on joitain alueita, joilla voit työskennellä yhteistyössä vanhempien kanssa vanhempien kanssa:

 1. aikataulut: Lapset menestyvät rutiineissa. Olipa lapsesi pikkulapset tai tweens, sinun kannattaa varmistaa, että päiväosi sisältää jonkinlaisen aikataulun. Alueita, joissa voit rakentaa johdonmukaisuutta, sisältävät mitä lapset odottavat tekemästä, kun he heräävät aikaisin aamulla, kun he voivat katsella televisiota, kun heidän tulee tehdä kotitehtäviään ja kun ateriat jaetaan.
 2. siirtymät: Ymmärrettävästi siirtyminen kahden kodin välillä voi olla vaikeaa lapsillesi. Voit tehdä tämän helpommin luomalla standardeja, joita lapset voivat ennakoida, kuten luomalla johdonmukainen pudotus tai poiminta-ajat ja kehittämällä rutiinia siitä, miten sanot hyvästit toisillemme. Rutiinin ennakointi on lohduttavaa lapsille ja helpottaa ahdistusta siirtymien aikana.
 3. ateriat: Ateriat tarjoavat erinomaisen tavan, että jokainen perhe voi rakentaa johdonmukaisesti. Aloita kyselemällä itsellesi muutamia kysymyksiä: Ovatko lapset yleensä syövät aamiaista välittömästi vai tekevätkö he hetken? Voivatko he katsella televisiota, kun he syövät? Mihin aikaan he yleensä syövät lounasta ja illallista? Entä pikkupurtavaa? Aikuisina voimme yleensä käsitellä ohitetun aterian täällä ja siellä; mutta on tärkeää varmistaa, että lapset syövät säännöllisin väliajoin. Lisäksi, jos lapsellasi on ruoka-aineallergia tai herkkyys, on ratkaisevan tärkeää, että kukin teistä noudattaa lapsesi lastenlääkäri.
 1. säännöt: Jos et ole vielä tehnyt tätä, istu alas vanhempien kanssa ja keskustele talosi sääntöjä. Miten voit tehdä heistä samanlaisia, jotta lapset tietävät, mitä heiltä odotetaan joka kerta, kun he liikkuvat edestakaisin koteihinne? Näin tekemällä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yhteisvastuullisuussuhteesi auttaa lapsia vastaamaan odotuksiasi.
 1. rutiinit: Harkitse, kuinka koulunkäynnin kannalta on johdonmukaista. Heidän on helpompi kehittää itsekuria, jota tarvitaan menestymään elämässä, kun odottamamme odotukset ovat johdonmukaisia. Lisäksi odotuksesi lähettää lapsillesi viestin, että arvostat heidän panostaan ​​ja uskovat heidän kykyihinsä.
 2. Seuraukset: Haluat myös keskustella seurauksista, joita aiot hallita, kun lapsesi käyttäytyvät huonosti. Oletko sitoutunut antamaan varoituksia? Käytätkö aikaa? Kumoatko etuoikeuksia tarvittaessa? Jos on, mitkä niistä? Yhdistäminen vanhempien kanssa näihin asioihin voi tehdä työstä seuraamuksen, jonka seuraukset ovat helpommat molempia.
 3. Bedtime Rituals: Epäyhtenäisyys nukkumaanmenoon on usein yhteisvastarinta. Ymmärrä, että lapsesi on terveellisintä mennä nukkumaan suunnilleen samaan aikaan joka ilta. Tämä vaikuttaa suuresti niiden kykyyn nukahtaa luonnollisesti ja itsenäisesti. Keskustele toistenne kanssa siitä, mihin aikaan lapset menevät nukkumaan ja yöunet tai erityinen huopa, lelu tai nukke. Parasta kaikesta, johdonmukainen vanhemmuuden yhteensopivuus lepojaksoon liittyvien rotujen suhteen auttaa lapsiasi heräämään päivitettynä ajastasi yhdessä, ja tämä tarkoittaa hauskempaa jokaiselle teistä.

  Yhdenmukaisen vanhemmuuden vaikutukset

  Lopuksi, tarkkailkaa kaikkien muutosten vaikutuksia kohti johdonmukaisempaa vanhemmuutta. Aluksi muutosten tekeminen voi tuntua "työtä". Kuitenkin, kun huomaat, että lapsesi ovat rennompaa, osallistumalla enemmän perherutiineihin ja pitämällä hauskaa yhdessäoloaikana, huomaat sen olevan vaivan arvoista.

  1

  About

  Check Also

  31 syytä Parit Avioero: näetkö sinä avioliitosi täällä?

  Vuosien varrella avioeron valmentajana työskennellessäni olen pitänyt kirjaa kaikista syistä, jotka asiakkaani ovat antaneet minulle …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  72 − = 67