Home / Avioero / 6 vinkkejä selviytymiseen, kun entinen puoliso aloittaa dating

6 vinkkejä selviytymiseen, kun entinen puoliso aloittaa dating

6 vinkkejä selviytymiseen, kun entinen puoliso aloittaa dating

Olipa avioero ollut ideasi tai puolisosi, useimmat ihmiset kokevat itsensä negatiivisilta tunteilta, kun heidän entisen puolisonsa alkaa uudelleen dating. Tarkoittaako tämä silti, että vielä rakastat heitä? Ovatko nämä tunteet normaaleja? Nämä ovat tavallisia kysymyksiä, joita voitte kysyä itseltäsi, kun entinen puoliso alkaa uudelleen dating.

Tässä on kuusi vinkkejä, joiden avulla voit käsitellä näitä negatiivisia tunteita.

Tunteet ovat täysin normaaleja

Olet viettänyt suuren osan elämästänne tämän henkilön kanssa ja vuosien saatossa olit yhdessä, dating ja naimisissa, tulit ajattelemaan, että henkilö, kuten merkittävä muut.

Sinä kaksi oli pari ja nähdä puolisosi joku muu laukaisi tunteita sinussa, joka voi olla yllättävä ja epämiellyttävä.

Se ei tarkoita sitä, että olet vielä rakastunut, mutta sinä todistat todisteena siitä, että puolisollasi on nyt joku muu paikka, johon täytit. Vaikka et ehkä ymmärrä tunteitasi, heillä on luonnollinen osa siirtymistä avioeron jälkeen. Kun tapaat jonkun uuden, saat paremman perspektiivin siitä, kuinka ex -asiasi tuntee sinusta ja suhteesta, jolla sinulla on molempia.

Sinun pitäisi odottaa tuntea kateellinen

Useimmat ihmiset ovat hämmentyneitä siitä, miksi he ovat mustasukkaisia ​​jollekin he eivät enää halua elämässään. Se on yhteinen reaktio. Tämä oli sinun aviomies tai vaimosi, odotit uskollisuutta, ja nyt voi tuntua petokselta nähdäkseen heidät jonkun toisen kanssa.

Muista, mitä ajattelet ja miltä tuntuu, joskus voi olla ristiriitaisia, mutta on täysin normaalia tuntea kateellisuutta ja jopa etsiä asioita, jotka kritisoidaan ex: n uudessa kumppanissa.

Ja jos et ole siirtynyt omaan uusiin suhteisiin, kateellisuus voi johtua pelkästään siitä, että heillä on. 

Muista syyt, joista olet avioitu

Avioeroa ei ole annettu kevyesti, ja sinulla on todennäköisesti hyvät syyt avioerolle. Pidä tämä mielessä auttaa sinua hyväksymään muutokset, jotka ovat tulleet seurauksena ja sekava tunteet, joita sinulla on yli oman ex dating uudelleen.

1

Joka kerta kun tuntuu negatiiviselta reaktiolta ex-dating, lopeta ja mene läpi luettelo syistä, kun et enää ole naimisissa. Muistelemalla avioliiton kielteisiä puolia voi olla pitkä matka auttaa poistamaan häneltä epämiellyttävän ajatuksen.  

Siirry eteenpäin elämässäsi

 Onko mahdollista, että olet epämiellyttävä ajatukselle ex dating, koska olet juuttunut ja et pysty edetä elämäsi?

Olen varma, että olet kuullut tämän sanonnan: "Parasta kostoa on elää hyvin." No, se on totta! Jos sinusta tuntuu kateelliselta, viimeinen asia, jonka haluat, on sinun ex tietämisestä. Sen sijaan, että keskityitte siihen, mitä hän tekee, keskittyä elämään mahdollisimman hyvää elämää ja ennen kuin tiedät sen, et ole huolissaan siitä, onko ex dating.

Kaksi suhdetta ei ole sama

Suhteesi, jota olit ollut ex: n kanssa, ei koskaan toisteta kenenkään muun kanssa. Jokainen kahden ihmisen välinen suhde on erilainen, ja mitä sinulla oli yhdessä avioliiton aikana, sitä ei koskaan toisteta jonkun toisen kanssa.

Erityiset asiat, jotka olit yhdessä, olivat teille ainutlaatuisia. Joten, kun tunnet mustasukkaisuuden tai epämukavuuden ex-datingne aikana, muistakaa, että kukaan ei voi todella ottaa samaa paikkaa ex-elämässäsi,.

Muista siis, kuinka ainutlaatuinen olet ja että sinulla on myös uusi henkilö jakamaan elämäsi yhdellä päivällä.

Muista, että Ex on ansainnut onnellisuuden

Riippumatta siitä, kuinka paljon konflikteja asuitte avioeroprosessin aikana, jos etsit sydämesi, et todellakaan halua ex: nne siirtyä eteenpäin. Et myöskään halua jäädä kiinni itsellesi. Et todellakaan halua hänen olevan kurja. Tyhjentäminen on prosessi, ja se voi viedä aikaa ja vaivaa päästä sinne.

Aika tulee, kun olet jälleen onnellinen. Enemmän kuin todennäköisesti uuden kumppanin kanssa. Kun tuo aika tulee, et menetä aikaa huolestuttamaan, kuka teidän ex on kanssa. Miksi emme saa olla huolestuneita siitä nyt, eikä myöhemmin?

Vieraiden puolison näkeminen jonkun muun kanssa voi olla järkyttävä kokemus, mutta lopulta tulet hyväksymään sen, aivan kuten sinun ex täytyy sopeutua näkemään uusia ihmisiä elämässäsi.

Keskity hyviin muistoihin ja hyviin ajoihin.

1

About

Check Also

Ymmärtää lukuisia lapsen tukea koskevia asioita

Lastensuojelun kuuleminen yleensä seuraa lapsen huoltajuuden kuuloa. Vanhemmille saattaa kuitenkin olla vaikeuksia navigoida lapsen tukijärjestelmään. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 11