Home / Avioero / 6 tapaa suojella laillisia oikeuksiasi avioeron aikana

6 tapaa suojella laillisia oikeuksiasi avioeron aikana

6 tapaa suojella laillisia oikeuksiasi avioeron aikana

 

Tiedätkö, miten suojaat laillisia oikeuksiasi avioeron aikana?

 

Lailliset oikeudet avioeron aikana vaihtelevat valtiosta toiseen, joten ehdotan teille tutkimusta, jossa mainitset avioeroa. Meillä kaikilla on oikeuksia, jotka on suojattu oikeuskirjalla ja nämä oikeudet ovat voimassa avioeromenettelyn aikana. Aivan kuten he ovat aina. Meillä kaikilla on oikeus olla ahdistelematta, fyysisesti väärin tai pelotella.

Ja meillä on oikeus käyttää tuomioistuinjärjestelmää tapauksissa, joissa olemme. Lakit asetetaan paikoilleen, jotta molemmat puolisot saisivat tällaisen käyttäytymisen.

Lakisääteisten oikeuksien suojaaminen tarkoittaa olemassa olevien avioero-lakien noudattamista. Avioliiton kautta suojellessanne lailliset oikeutesi on enemmän siitä, mitä sinun ei pitäisi tehdä, kuin mitä voit tehdä. Oikeudelliset avioero-oikeutesi saavat suuren osuman, jos et noudata valtion omia lakeja. Jos sallitte vihan ja tarve kostoksi saada paremmin sinusta ja periaatteessa, jos käyttäytyvät kuin jerkki. 

Ja usko minua, käyttäytyminen kuin ääliö on yleistä avioeron aikana. Älä ole kyseinen henkilö!

Joka puolue avioeroa koskevaan toimintaan ei saa koskaan tehdä seuraavia kuutta asiaa.

1. Piilottaa, tuhota, vahingoittaa, siirtää tai muulla tavoin hävittää molempien puolisoiden omistama omaisuus ilman toisen puolison suostumusta tai etuoikeutta tai perheoikeutta. Varojen piilottaminen, omaisuuden tuhoaminen saattaa tuntua kohtuulliselta, mutta hyvä avioero avustajan löytää piilotettuja rahaa ja tuomioistuimet kohtaavat syvästi omaisuuden tuhoutumista.

 

1

2. Siirrä alaikäisiä lapsia tuomioistuimen ulkopuolella. Joissakin valtioissa niitä voidaan siirtää jopa 150 mailin päässä, mutta niiden on pysyttävä valtion sisällä. Kun avioero on jätetty, valtio, jossa avioero on jätetty, tulee lapsesi "kotivaltioksi" ja on toimivaltainen siitä, missä lapset elävät.

Liikkuminen lasten kanssa ilman tuomioistuimen lupaa on erinomainen tapa menettää lapsesi huoltajuus. 

3. Piilota pienet lapset toisistaan. Jos lapset asuvat kanssasi, sinun on annettava heidät saataville puolisolle. Sinulla on joko väliaikainen tai pysyvä avioerotuomioistuimen päätös lapsen huoltajuudesta ja vierailusta.

Älä edes ajattele muiden vanhempien oikeuksien vanhempien oikeutta vanhempiensa lapsille. Tuomioistuimet törmäävät voimakkaasti vanhempien vieraantumiseen ja tämä on toinen tapa mahdollisesti menettää lapsesi huoltajuutta. 

4. Käytä luottotietoja, jotka ovat vain puolison nimiä. Taloudelliset kysymykset ja kuka maksaa siitä, mitä voidaan suojata pyytämällä tuomioistuimelle tilapäisiä tilauksia. Jos sinulla on yhteiset luottotilit ja olet huolestunut puolisosi velkaantumisesta, sinun on saatava erityinen suoja tuomioistuimilta.

Velan jakaminen on merkittävä osa avioeroprosessia. Et halua tehdä toimia, jotka tekevät tämän prosessin monimutkaisemmaksi. Etkä todellakaan halua ryhtyä toimeen, joka tarkoittaa sitä, että sinulla on enemmän velkaa maksaa, kun avioero on lopullinen. Vain koska käytät luottokorttia, joka on puolison nimessä yksin, ei tarkoita, että tuomioistuimet eivät pidä sinua vastuussa velasta.

 

5. Harm, uhkaa vahingoittaa tai ahdistaa puolisoasi. Jos puolisosi on tullut väkivaltaiseksi, voit hakea pidätysmääräystä. Lainvalvontaviranomaiset ovat halukkaampia vastaamaan perheväkivaltaan, jos on olemassa rajoittamisjärjestys. Jos olet väkivaltaisessa tilanteessa, on parasta laittaa itsesi siihen, että saat tarvitsemasi tuen nopeasti. Älä älä suojaa itseäsi.

Toisaalta, jos olet vihainen ja tunteet ovat hallitsemattomia, voit asettaa itsesi vaikeuksiin jos tuomioistuin uhkaa vahingoittaa puolisosi tai kenenkään muun. Sähköpostien ja tekstien häirinnän lähettäminen ei näytä kohtuulliselta tuomioistuimelta. 

6. Hylkää väliaikaisia ​​tuomioistuimen päätöksiä. Tilapäiset tuomioistuimen päätökset voivat auttaa lieventämään ahdistusta, jota tunnet, kun lailliset oikeuksiasi suojataan avioeron aikana.

Meillä kaikilla on laillisia oikeuksia, mutta jos sinulla on väliaikainen tuomioistuimen määräys, olet lisännyt suojaa puolisolta, joka voi yrittää ylittää rajat, joilla on lailliset oikeutesi.

Jos sinulla on tilapäisiä tuomioistuimen päätöksiä, jotka koskevat lapsen huoltajuutta, käyntiä, velan jakoa ja niin edelleen, noudata näitä määräyksiä. Et ole lain yläpuolella ja kaivaa kantapäitäsi ja ajattele, että tuomioistuimen määräys ei koske tai sinulla on valtaa sinuun, on hieno tapa tehdä itsestäsi typerältä ja tuottaa enemmän konflikteja.  

1

About

Check Also

31 syytä Parit Avioero: näetkö sinä avioliitosi täällä?

Vuosien varrella avioeron valmentajana työskennellessäni olen pitänyt kirjaa kaikista syistä, jotka asiakkaani ovat antaneet minulle …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 46