Home / Avioero / 5 syytä toiseen ja kolmanteen avioliittoon epäonnistuivat

5 syytä toiseen ja kolmanteen avioliittoon epäonnistuivat

5 syytä toiseen ja kolmanteen avioliittoon epäonnistuivat

 

Miksi yksi avioero voi johtaa toiseen ja kolmanteen avioeroon

 

Luulen, että kysymykseen voisi kuulua neljäs ja viides avioliitto, mutta se ajattelee minua liian pitkälle eteenpäin. Enkä pidä siitä, mitä se sanoo asenteista avioliitosta. Jos et voi saada sitä oikein ensimmäisellä, toisella tai kolmannella kerralla, saattaa olla aikaa ajatella pitkään ja kovaa noin neljäs tai viides kerta.

Valitsin olemaan uudestisyntymistä. Valinta ei ollut pelkää, ettei se enää onnistunut.

Sattui vain mieluummin olla yksin kerran mahdollisuus kokeilla sitä kokoon. Olenkin rehellinen; En tiedä miksi kukaan, joka on käynyt läpi avioeron, haluaa mennä naimisiin jälleen.

Koska he tekevät, ja tilastot osoittavat, että avioeroasteet ovat korkeammat uudelleenkäyttäjille, kannattaa katsoa, ​​miksi toinen ja kolmas avioliitto eivät ole niin korkealla tasolla.

Alla on 5 syytä, toinen ja kolmas avioliitto epäonnistuvat niin usein:

1. Matkatavarat: Kun ihmiset eroavat toisistaan ​​ja eivät käytä tilaisuutta oppia avioerostaan, he ottavat kaikki heidän rajuja ja uskomuksiasa suhteista heidän seuraavaan avioliittoonsa. Jos sinut pilkataan, saatat ottaa hukkaan kykynsä luottaa uuteen avioliittoon. Hurtu, alhainen itsetunto, viha, kaikki on käsiteltävä etukäteen, jos uudelleennustuksella on mahdollisuus.

2. syytetään viimeisen puolison kaikista avioliittoon liittyvistä ongelmista ja avioero ei ole reilua tulevien avioliittojen osalta.

1

Niin kauan kuin pelaat syyttävää peliä, et voi keskittyä rooliin, jota pelasit viimeisen avioliiton ongelmissa. Jos et tunnista ja korjaa suhteellisia ongelmia sinulla on, siirrät ne kaikkiin suhteisiisi.

3. Sitoumukset: Urbandictionary.com määrittelee sitoumuksen; "kiinni jotain pitkään sen tunnelman jälkeen, jonka olet sanonut, on jättänyt sinut." Joillakin ihmisillä ei ole kykyä pysyä avioliiton kanssa, kun "tunnelma" ei ole enää siellä.

Kaikki merkit ongelmista ja ne paalit. Ominaisuus, jonka annan ehdottomasti niille, jotka ovat naimisissa neljä tai viisi kertaa.

Elämme "onnea juuri nyt" yhteiskunnassa ja uskomus, että avioliitto tuo meidät "onnellisuudelle" 24/7 on valtava rooli miksi toinen ja kolmas avioliitto eivät. 

4. Johdonmukainen epäonnistuminen: Jos tapaat jonkun, joka on epäonnistunut liiketoiminnassa, on epäonnistunut perhesuhteiden suhteen, on joku, joka näyttää menettävän putken yhdeksän kilometrin päästä, saatat haluta ajatella kahdesti ennen heidän naimisiinsa. Kyllä, ymmärrän, että jotkut ihmiset näyttävät huonoilta tai vaikeilta kopioilta elämässä, ja että se ei ole merkkihaitta. MUTTA, jotkut ihmiset ovat ikuisesti uhreja "olosuhteissa, joita he eivät hallitse." Nämä ihmiset menevät yhdestä avioliitosta toiseen.

5. Rushing into avioliitto: Avioliiton lopettamiset, jotka päättyvät avioliittoon, eivät todennäköisesti onnistu, ellei sukulaisuutesi kestää kahta vuotta tai kauemmin ennen uudelleen siirtämistä. Miehet naimisiin liian nopeasti avioeron jälkeen, koska he eivät pidä itsensä yksin. Naiset toistuvat liian nopeasti, koska he haluavat taloudellista turvaa. Kaksi erittäin huonoa syytä kiirehtiä yhdestä avioliitosta toiseen.

Ennen kuin uusiutuu avioeron jälkeen, ota aikaa parantua, oppia tuntemaan itsesi ja sopivat siitä, että et tarvitse avioliittoa onnelliseksi ja tyytyväiseksi.

 

Yksinhuoltajuus avioeron jälkeen on hyvä oppitunti. Opit omasta yrityksestäsi. Opit uusia suhteita. Opit, että sinun ei tarvitse kumppania ja mennä ulos ja löytää oikea, kun aloitat uuden kumppanin. 

Sekoittaminen Perheet: Step-children, step-mother, step-father, kaikki nämä roolit tuovat haasteita, joita voi olla vaikea voittaa. Se vaatii paljon työtä rakentaa joukkovelkakirjalaina ja luottamus on sekoitettu perhe. Jotkut ihmiset eivät ole haasteeseen; jotkut lapset eivät ole kiinnostuneita rakentaa joukkovelkakirjoja ja luottaa askel-vanhempiin.

1

About

Check Also

Milloin Aloita Treffit Avioeron jälkeen

Avioero voi aiheuttaa vakavia emotionaalisia, fyysisiä ja taloudellisia kustannuksia. Ja kun avio on päättynyt ja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 83