Home / Alusvaatteet ja uimapuvut / Pitäisikö sinun kokeilla Belly Bandit Post-Raskaus vatsakääre?

Pitäisikö sinun kokeilla Belly Bandit Post-Raskaus vatsakääre?

Pitäisikö sinun kokeilla Belly Bandit Post-Raskaus vatsakääre?

Belly Bandit on raskauden jälkeinen vatsakääre, joka saa rave-arvostelut äideiltä. Vatsakääreitä on käytetty pitkään raskauden jälkeiseen aikaan, jotta ne vähentäisivät turvotusta ja kannustaisivat lihaksia ja kudoksia palautumaan entiseen loistoonsa. Belly Bandit ottaa vatsan sitovan konseptin ja tekee siitä hyvin helppoa ja jopa hieman lumoava.

Tämä yritys sai jopa kannattajansa Kourtney Kardashianilta ja julkaisi rajoitetun version Kourtney Belly Bandit.

Laaja valikoima kokoja mahtuu paljon uusia äitejä, ja jokainen Belly Bandit-koko sopeutuu melko vähän, kun jälkeinen vauvan muoto muuttuu. Parhaiten sopivan koon löytäminen voi kuitenkin olla hankala aluksi.

ominaisuudet

  • Tumman pakkausnauha raskauden jälkeiseen aikaan.
  • Saatavana viidessä koossa.
  • Sisältyy alkuperäisiin, couture- ja bambuviivoihin.
  • Valmistettu USA: ssa.
  • Valmistajan kotisivu: bellybandit.com

Belly Bandit Review

Jos sinulla on ollut vauva, eikä sinulla ollut kyllin kykyä käyttää raskaana oleville farkuksiasi kotiin sairaalasta, tiedät siitä, että vauvan vatsaongelma on ongelma - jos et voi imeä sitä tai tehdä siitä tasainen mitä teet. Tietenkin, se on täysin OK vain ei ole huolissasi siitä! Monet naiset vain nauttivat ensimmäisinä viikoina vauvan kanssa ja palaavat sitten kuntosalille. Jos haluat kuitenkin hiukan näköisen vatsaan heti, ja saatat käyttää jotain ylimääräistä tukea, Belly Bandit voi olla sinulle.

Vanhanaikainen tapa saada vatsa takaisin raskauden ennen muotoa, sitova, saa tyylikkään makeover Belly Bandit.

Nämä vatsa-pakkausbändit tulevat runsaasti kooltaan ja useilta kuvioilta ja materiaaleilta, joten melkein mistä tahansa äidistä löytyy joka toimii. Belly Bandit tekee myös sitomisen helpoksi. Sinun tarvitsee vain keskittää bändi selälleen, vedä reunat ympäri ja kiinnitä tarrakiinnitys tiukasti.

Oikean Belly Bandit -koon löytäminen voi olla haaste.

Belly Bandit säätää noin 5 tuumaa mukautumaan muuttuvaan vauva-muotoon. Et halua bändin olevan liian tiukka aluksi tai se ei ole mukava. Liian suuri ja se ei auta eikä näytä vaatteilta. Jotkut naiset saattavat tarvita kaksi Belly Banditsia ylläpitääkseen hyvää sovitusta. Useimmat äidit todennäköisesti huomaavat, että bändi on tarpeeksi säädettävissä heti kun vauva on syntynyt kutistuneena takaisin vauva-kokoon.

Äidit, jotka kokeilivat Belly Banditia heidän jälkeensä vauvan tummiinsa, katsoivat olevan tukevia ja mukavia. Bändi on riittävän luja, jotta se pysyy silmänräpäyksessä niin, että se näyttää melko tasolta, joten se voi auttaa sinua pääsemään eräisiin pre-raskauden vaatteisiin myös nopeammin. Äiti tunsi, että Belly Bandit vähensi turvotusta, joten hän ei vain näyttänyt paremmalta, mutta tuntui myös paremmalta. Mikään näistä äideistä ei ollut c-osiota, mutta Belly Bandit -yhtiö sanoo, että tämä bändi voi auttaa myös c-osien elpymisessä, koska se tukee parantavia lihaksia ja ihoa. Valmistaja sanoo myös, että Belly Bandit -kääre voi nopeuttaa paranemista, vähentää venytysmerkkejä ja vähentää turvotusta siirtämällä nesteitä kehon läpi.

1

Se antaa uusia äitejä heti imukykyisemmäksi mahalle, joka tuntuu hyvältä, fyysisesti ja emotionaalisesti.

Belly Bandit -kääreessä ei ole karkeita tageja tai saumoja. Se on erittäin mukava käyttää, vaikka se ei näytä tulevankaan! Materiaali on melko luja, mutta siitä huolimatta ja paljon Velcro-tarranauhoja, Belly Bandit ei kaivaa istuessasi istuessasi. Se tuntuu hieman outoa aluksi, mutta se ei ole epämukava. Vaikka istuisit hoitamaan vauvaa, Belly Bandit ei aja ylös tai tuntuu siltä, ​​että se sekaisin muita vaatteita, kuten hoitotyön rintaliivit.

Jonkin ajan kuluttua luultavasti unohdat, että käytät sitä. Tämän paksun materiaalin ansiosta ei ole ryppyjä vaatteiden alla. Jopa plus-kokoiset äidit pitäisi löytää, että se pysyy paikoillaan ilman rullaamista. Se ei näy sinun vaatteissasi, ellei sinulla ole jotain hyvin ohutta.

Belly Bandit -kääreessä on monia värejä ja malleja.

Voit valita yksinkertaisia, yhtenäisiä värityylejä, suunnittelija "couture" -versiota tai silkkistä bambuainetta. Kustannukset ovat hieman korkeammat couture- ja bambu-tyyleissä.

Kaiken kaikkiaan Belly Bandit on mukava vaihtoehto äideille, jotka haluavat ylimääräisen tuen ja jonkin verran vatsa-tasaantumista vauvan saapumisen jälkeen. Tämä olisi suuri baby shower lahja, tai erityinen hoitoon itsellesi.

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 3